Stem van de Straat Partij

Het Parool ontmaskert als propaganda ‘NSB-Vod’ van de Gevestigde Orde partijtjes door de Stem vd Straat partij.

(van de Stem van de Straat Partij i.s.m  social activiste&Partijgenoot Marije)

AMSTERDAM-NOIR-Was Het Parool ooit opgericht als Verzetskrant tijdens de bezetting van NL door de Nazi’ is het nu verworden tot een propaganda NSB- Vod van de Heersende klasse die de Laagste Klasse de mond snoert, uitbuit en vernederd  alsof zij NSB-ers  zijn tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

Marije:” Ik vraag me toch af hoe het kan en vooral OF het kan, dat de Gemeente Amsterdammer op hun algemene (neutrale) website vermelding maakt van de kieswijzer..(tevens is vermelding van de stemwijzer, gemaakt, door een ‘onafhankelijke’ stichting.)De kieswijzer is, voor Amsterdam,  gemaakt door Het Parool..Het Parool heeft hierbij niet alle partijen opgenomen in hun kieswijzer. Is dit acceptabel? Ik vind van niet.
Ongelijkheid binnen democratie!!!!
Politieke Partij, Stem vd Straat is niet opgenomen in de kieswijzer. Hierdoor lopen vele inwoners van Amsterdam de standpunten en vooral de uitkomst, met  Stem vd Straat, MIS. EEN KRANT ZOU ZIJN JOURNALISTIEKE INTEGRITEIT MOETEN WAARBORGEN. En de gemeente zou toch echt de gelijkheid der partijen moeten bewaken. Niets is minder waar! Het argument om Stem van de Straat niet op te nemen is een aantoonbaar nonsens verhaal! (We zitten al vol) Stem vd Straat en haar standpunten zijn ruim van te voren bekend gemaakt en aantoonbaar eerder dan menig andere partij. KAN DIT ZOMAAR Het Parool, en met name ook; Gemeente Amsterdam ???? Is dit juridisch houdbaar? Is dit eerlijk? Het lijkt me niet. STEM VAN DE STRAAT EIST RECTIFICATIE OF GELIJKHEID VOOR ALLE PARTIJEN. Kan dit eigenlijk wel; Het Parool? Nou alleen als je eigenlijk geen ‘KRANT’ bent MAAR een reclame folder voor een bepaalde Politieke Partij!!?? Ra Ra welke. Dan ben je dus een waakhond voor de gevestigde Partij (en). Wat er dan in elk geval niet klopt is het belasting Tarief en alle andere voordelen van een journalistieke krant.  Parool is een niet onafhankelijke zeker niet neutrale commerciele organisatie!!!!! Wat GAAT DE GEMEENTE AMSTERDAM VOOR de Partij  STEM VD STRAAT DOEN? IN HET KADER VAN GELIJKE BEHANDELING ONDER DE NOEMER DEMOCRATIE? namaste 👊🏾👊 Power to the people ❤”.

EN NU HET ANTWOORD :
Hoi Marije,
Dank voor je bericht. Om de Amsterdammer zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkiezingen heeft de gemeente Amsterdam op de website verwezen naar de diverse stemhulpen die er zijn.
Je geeft aan dat de kwaliteit van één van deze stemhulpen onvoldoende is. Reden voor ons om op het web alleen te verwijzen naar de stemhulp die in opdracht van de gemeente is gemaakt.
We hebben dit dus aangepast. Fijne dag!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.