Elitaire Misdaad

Partijleider Steve Brown ontvangt eerste uitnodiging voor debat van WeAreChange.NL tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-28 procent van de Amsterdammers verkeerd al jaren in armoede(video), mede door het wan en misdadig beleid van de VVD-misdaadgroep en ‘DDR66’ met hulp van de ‘PvdA-hoertjes’ en GroenLinksRechts, maar daar hoort u amper over tijdens de hausse aan de ‘Gouden Bergen Beloven-debatten’ in  de plaatselijk corrupte Pers en landelijke Media. Een van de weinige partijen die daar wel veel aandacht aan geeft is de SP en de Stem van de Straat partij. Tot nu toe heeft Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat nog niet één uitnodiging mogen ontvangen van de MSM en de Amsterdamse slaafse corrupte Pers van de Gevestigde Orde AT5 en Het Parool en/of hun ‘gabber in crime’ de Subsidie -vreter het Elitaire maar extreem corrupte De Balie om deel te nemen aan een debat tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen. Nee, ze vragen wel de aarts Racist en ‘Haatzaai- Columnist’ van de ‘NSB-Telegraaf’ Annabel Nanninga aka “de Dobberneger” die in de cel thuis hoort en/of een TBS-inrichting en n.b. stiekem gesponsord wordt door ‘Uber- crime groep’ die op zijn beurt weer stiekem gefaciliteerd wordt door de  ‘VVD- misdaad-club’(Video) met Top ‘VVD-bendelid’ de hoog bejaarde ‘Zakkenvuller Neelie Kroes’.

LOL:AT5: Het gecensureerde ‘Vrijheidsdebat’ voor en door corrupte de Gevestigde Orde partijtjes(Video).
De corrupte Gevestigde Orde Partijtje CDA, PvdA,VVD,D66, GroenLinks en CU en hun slaafse gesubsidieerde ‘Pers’ AT-5 en Het Parool en de Staats-NOS(Video) doen het zwaar in de corrupte ‘Rat in broek’(video) voor Partijleider Steve Brown en de keiharde waarheid, zijn Stem van de Straat. De enige en eerste die Brown uitnodigen a.s. vrijdag om deel te nemen aan een debat is WeAreChange.NL. En dat beschouwen wij als een zeer groot compliment,want WeAreChange.NL is de beste en n.b. ongesubsidieerde Vrije Pers van Nederland, die Gevestigde Orde Outlets als de ‘Staat-NOS’, het ‘Cencuur-AT5’ en het ‘bejaarde PvdA-Vod-Het Parool’ tot regelrechte Pulp ‘NBS –propaganda’ maken van de ‘Heersende-Straf de armen- Klasse’. Kijkt u maar eens hoe WeAreChange.NL de ‘DDR-66 -Minister Ollongren’(video) al jaren geleden als eerste satirische en bijna Italiaans tragisch commedia ontmaskerde als een criminele handlanger(Video) van de gewetenloze ‘Massa-Moordend–Elite’ c.q. de ‘Bilderberg-Crime Groupe’:

Over de docu en debat:Onafhankelijk journalistiek platform WeAreChange.NL belicht de impact van de zich snel ontwikkelende digitale  infrastructuur die mogelijk gemaakt wordt door 5G, Articial intelligence en the Internet of Things. Ondanks de abstractie van het onderwerp zijn de keytopics herkenbaar en actueel; bijv. Veiligheid, Gezondheid, Democratische invloed, Privacy. Met bijdragen van Frans van der Reep, futurist en lector Digital World; – Chantal Halmans, auteur van ‘De draadloze kooi’; – Max Igan, politiek commentator; – David Icke, onderzoeker en auteur; en – Matthijs Pontier, online privacy expert en lid PiratenPartij.

Live première
De live première van #Digitropolis vond op zondagmiddag 4 maart plaats in WORM, Rotterdam. Aansluitend op deze docu vindt interactief debat plaats met de makers en enkele gasten zoals Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij. Aansluitend volgt een tour door Nederland: vr 9 mrt, Amsterdam za 10 mrt, Den Helder ma 12 mrt, Utrecht za 17 mrt, Groningen zo 18 mrt, Breda. Aanmelden uitsluitend via info@wearechange.nl 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.