Politie

Agente zet Weldoener voor Dak en Thuisloze McDonald’s uit en andere agenten bekeuren een Dak en thuisloze omdat zij in een portiek slaapt.

(van onze Wordt Wakker Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIRGemeenteraadsverkiezingen: Sta op en Kom op voor jezelf STEM LIJST 11(video)!
In een schokkend  filmpje(Video) van een walgelijke ‘honger de Dak en thuislozen- uit’ zet een ‘Psychopathische US-agente’ een man uit McDonald, omdat hij een maaltijd betaald voor een Dak en Thuisloze schlemiel.Dat walgelijke geestelijk gestoorde gedrag staat symbool voor het feit(Video) dat veel onderbetaalde agenten in het Westen  doorgedraaid zijn als corrupte ‘NSB-dienaren’ van het Groot Kapitaal( Corporate Crime ) .

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
In Nederland van de ‘Labbenkakken-slavendrijvers‘ ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’Nep en fop Christelijk Co’ worden Dak en Thuislozen bij dodelijk vriesweer geadviseerd vooral ‘s-nachts in beweging te blijven door de walgelijke ‘TBS-VVD Burgemeester Jorritsma'(video). Maar ook in Nederland zijn walgelijke filmpjes van o.a. de harteloze ‘Incest-Vinger-politie-Amsterdam’(video) die een Dak en Thuisloze bekeuren omdat zij gedwongen  van diepe ellende ‘s-nachts in een portiek moet slapen :

Opmerking van algemene importantie: Maak een einde aan deze walgelijk en onmenselijk toestanden en Join a.s. zaterdag de ‘Wordt Wakker-Manifestatie’ met ‘Toeterende-auto-optocht'(video)door A’dam met de ‘Partij Kanta’ van de Stem van de Straat partij voorop.

 

 

 

7 antwoorden »

 1. En dan moeten toezien hoe de gegoede burger nog op de korrel genomen wordt, zie filmpje Hr Rietveld belaagd in eigen huis door politie opgenomen door nico vd ham?

  Like

  • Dat ellendige elitetuig moet achter de tralies, maar vind daar maar eens een rechter voor. De corrupte rechters worden op dat soort zaken gezet.
   Walgelijk, walgelijk, walgelijk. In onze Koning vindt dat allemaal maar goed. Ik denk dat hij ook niet deugt. ” In naam des Konings”

   Like

 2. Karin Ollongren meent er iets van te maken, maar deze Litouwense dame (Neringa Venckienė) dwingt toch écht een beetje meer respect af. Om niet te zeggen dat zij VÉR, zéér ver boven bedoelde Karin uit steekt. Deze dames zijn complete tegenstellingen van elkaar in hun keuzes. Het is maar net, voor welke levenshouding iemand kiest!

  My family is being persecuted…
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=665&v=limyIHxyQLU (zeer heftig)

  Karolis
  Gepubliceerd op 6 mrt. 2018

  SIGN THE PETITION PLEASE! https://petitions.whitehouse.gov/peti… And PLEASE SHARE this video!

  Like

 3. Zouden ze tussen neus en lippen het een en ander bij snabbelen?
  Een hooggeplaatst persoon kan in verschillende categorien zijn inkomsten genereren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.