Elitaire Misdaad

‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’:Wij zijn ongelofelijk Trots op onze Bankiers: ING verhoogt jaar salaris ‘Top-Graai-man Hamers’ met 50 procent tot 3 miljoen.

(van onze ‘Elite -Gangster Bankiers’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ING Bank-misdaad die pas geleden met miljarden belastinggeld gered moest worden door de ex Minister ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ gaat het al ‘Mega-salaris’ van ‘Bestuurs-Gangsters voorzitter Ralph Hamers’ dit jaar met ruim 50 procent verhogen, tot ruim 3 miljoen euro. Het gewone personeel moet het doen met 1.7 procent loonsverhoging  Tja, en waarom ook niet. We leven immers in een ‘Graai en Naai Elite- tijdperk’ van ‘Taxfree- Shell-Rutte’&’Nep en Fop Christelijk &Co. Recentelijk deed het regime Rutte de ‘Taxfree-(Shell)-Multinational s’1,4 miljard per jaar cadeau en verhoogde gelijk de energiekosten(Video) en BTW op levensmiddel voor ‘Jan met de Pet’ en dat is logisch, want dat ‘Mega- Graaien en Naaien’ moet ten slotte door iemand worden opgehoest en dat is altijd de Laagste en Laagste midden Klasse. Vakbond CNV en de Stem van de Straat partij noemen de loonsverhoging ‘absurd en ronduit misdadig’ en spreekt van ‘ouderwets Graaien en Naaien van het Volk, alwaar de Motorclubs(Video) nog wat van kunnen leren’.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De CDA-Rat Jan Peter Balkenende die o.a. berucht is om zijn “Kuttenvanger” maakte onlangs in Kijken in de Ziel trots melding van zijn toetreden tot de corrupte  Raad van Commissarissen van ING-misdaadgroep. Een van zijn eerste daden: het verhogen van het inkomen van Ceo ‘Super-Graaier Ralph Hamers’ met 50%.Volgens corrupte en schaamteloze Raad van commissarissen( allemaal Top VVD bendeleden), die al jaren tegen de volgens hun relatief lage beloning 1,5 miljoen per jaar van ‘Rat in pak Hamers’(video) aanhikte, verdient de Top Bankier-Gangster veel te weinig ten opzichte van zijn  Super ‘Naai en Graai -collega’s’ bij Europese ondernemingen van dezelfde omvang, zoals Volkswagen en Ahold Delhaize. ,,Hamers is eredivisie ‘Graaier en Naaier’ van het Volk net als onze Rutte, maar werd Jupiter League betaald en past u vooral op voor Poetin en ‘Fake News’(Video) van de Vrije Media”, bralt de psychopaat President-commissaris Jeroen van der Veer van ‘ING-Misdaadgroep’ .,,We hebben het telkens uitgesteld, maar nu besloten door te pakken jatten  en een grote stap te maken”, aldus de Psychopaat Van der Veer die niet wil zeggen of Hamers zelf om de loonsverhoging heeft gevraagd, maar er in ieder geval niet van af ziet. Volgens ING-misdaadbank past de Krankzinnige loonsverhoging in het beleid dat de ‘Bloedzuigers- aandeelhouders’ hebben goedgekeurd. Ook strookt het volgens de Misdaadbank met Rutte&Co overeengekomen ‘Graai en Naai- het gewone Volk maar Kaal- beloningsbeleid’.  Begrijpt u nu waarom Rutte&Co met zijn walgelijk ‘DDR-66’ ‘Bilderberg- Jonkvrouw Ollongren’ de Sleepwet er doorheen wil krijgen en het Raadgevend referendum afschaft(Video).

 

 

15 antwoorden »

 1. die moeten wel flink verdienen en dik salaris hebben die homos op die topbanen, is het in de politiek of openbaar ministerie of tv zenders, want die moeten hun sex kopen bij de prostitutie

  Like

 2. Toch wel nobele mensen, die Rutte en co. Anderhalf miljoen per jaar is ook wel heel erg karig voor zo’n harde werker (*kuch). Blij voor die arme drommel dat zijn magere inkomen nu verdubbeld wordt. Stel je voor, anders had hij dalijk nog een van zijn luxe jachten moeten verkopen.

  Maar nu serieus, ik WALG meer en meer van dit land, schandalig is het, criminelen van de allerlaagste soort die stelen van arm, ziek, gehandicapt, oud. Om doodziek van te worden!

  Like

 3. Deze Banken weten geen service zorgplicht uit te voeren , dus de belangen van hun cliënten te dienen.

  Alleen maar hoe ze hun zakken kunnen vullen en maar slijmen corrupt als geen ander
  en niet vergeten ze verdienen allemaal het zelfde in die trant dat is de bank nu goed voor
  ook de DNB niet te vergeten van hem mag het geld niet rollen Nederland heeft te veel valse goden !

  En ze moeten betalen duurt het gewoon een eeuwigheid zie Aegon wat doet de regering aan de situatie niks houdt het hand boven hun hoofd in plaats voor het volk op te komen sinds Wouter Bos nog steeds kunnen ze niet uit betalen terwijl de Hoge Raad heeft het vonnis uit gesproken maar nee we doen wat we willen daar gaat Rutte wel mee accoord om te blijven stelen.

  Like

  • Micky van Leeuwen is a truly evil person 😉

   Met zijn “nationaal-socialistische” blauwe Pino’s en Reptillian Mind-Ego…. geh, geh, geh

   Like

  • Op voorstel van het College van procureurs-generaal heeft minister Van der Steur ermee ingestemd om de heer mr. V.S.Th. (Vincent) Leenders (42) voor te dragen voor benoeming tot plaatsvervangend hoofdofficier van het Functioneel Parket per 15 mei 2016.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.