Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam:Kom op voor jezelf STEM LIJST 11. De Stem v.d. Straat partij.

( van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat partij is de enige Grassroot movement  in Amsterdam en NL. Het is een actiepartij voor en door de Laagste en Lage middenklasse. Op onze Kandidatenlijst staan o.a. Dak en Thuislozen(video) en de meeste vrouwen(video) van alle partijen. Wij zijn uitdrukkelijk geen eendagsvlieg partij. Onze partij is Here To Stay en laat zich nooit meer de mond snoeren ! Onze partij zal zelfs met één zetel de belangen vertegenwoordigen van de Laagste en Lage middenklasse zo als nog nooit is vertoond in de Gemeenteraad.  Wij geven de Stem van de Straat weer een plek in de Gemeenteraad. Wij gaan o.a. eisen dat iedere Amsterdammer, net als de vluchtelingen met asiel status,  op zijn 21ste jaar recht op een woning heeft binnen drie maanden. Wij gaan ook eisen dat de mensonterende Voedselbanken de Stad uit moeten. Dat de mensen die nu aangewezen zijn op de Voedselbanken een voedseltoeslag krijgen zodat zij niet meer naar de Voedselbanken hoeven. Wij gaan o.a. eisen dat de ‘sociale’ huren weer sociaal  betaalbaar worden en met 20% verlaagt worden(video).Voor onze overige partijpunten adviseren wij u ons partijprogramma(video) te lezen: POWER TO THE PEOPLE!

Doe mee a.s. zaterdag met de ‘Wordt Wakker-Manifestatie’ met ‘Toeterende-auto-optocht’(Video) door Amsterdam met de Partij Kanta van de Stem van de Straat partij voorop. Komt Allen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.