Stem van de Straat Partij

Oudste Amsterdammer Ome Jan 104 is nog steeds Wakker en Stemt ook op De Stem van de Straat Partij!!

(Door De Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Onze liefste oudste Amsterdammer Ome Jan 104!!! stemt óók op De Stem van de Straat!!!!José heeft veel geleerd van Ome Jan en hij heeft vaak gelijk!!! Zelfs op 104 jarige leeftijd is hij slim en weet hij wat er in Amsterdam gebeurt en dáárom stemt hij 21 maart op De Stem van de Straat!!!!✊Wordt ook Wakker en Luister naar Ome Jan en Stem!!!!

Doe mee a.s. zaterdag met de ‘Wordt Wakker-Manifestatie’ met ‘Toeterende-auto-optocht’(Video) door Amsterdam met de Partij Kanta van de Stem van de Straat partij voorop. Komt Allen!

5 antwoorden »

  1. oude wijsheden zijn nog steeds relevant, op oude fotos van mijn opas en omas hing er aan hun fiets een fietspenning en niemand kon eigenlijk vertellen hoe of wat dus dan ga je eens op internet kijken en wat verbaasd mij weer (eigenlijk niet) het was een ordinaire fiets belasting met dit verhaal wat heden ten dagen nog precies hetzelfde is.

    http://www.fietsbelasting.nl/?page_id=452

    de labbekakken fietsten voor lul en de bemoei ambtenaar was er toen ook al als echte bruinhemden. het TBC fonds stak natuurlijk als een voorloper van oxfam de koper opbrengsten van de oude ingeleverde penningen in eigen zak ))))) er is maar bar weinig veranderd in 90 jaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.