Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Peter R. de Vries ontmaskerd in Holleeder-Proces als handlanger Justitie & SvdS slaat keihard terug.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In deze uitzending De Stem van de Straat Salto tv , o.a. een verslag van onze SvdS perswoordvoerder en gemeenteraad kandidaat Marije over de mensonterende en extreem vernederende Walk of Shame in de Stopera voor bijstandsgerechtigden om een kledingbon op te halen, Jerry TurnerX komt op voor de rechten en veiligheid van onze Joodse Brothers en Sisters, Mokum For ever!, Kameraad Joop onze man op het stadhuis komt wederom met schokkend rat in pak corruptie in de gemeente, Peter R. de Vries ontmaskerd in Holleeder-Proces als handlanger Justitie, Allesdeskundige Joke krijgt urgent telefoontje tijdens uitzending en nog veel meer Straatnieuws wat u nergens anders ziet.

 

15 antwoorden »

 1. Het lijkt alsof zus Astrid nu helemaal is doorgeslagen:

  Zij geeft ook zelf invulling aan woorden die worden gefluisterd en/of moeilijk verstaanbaar zijn op de geluidsfragmenten”, vult Malewicz aan. “En als daar kritische vragen over worden gesteld, zegt ze dat zij haar broer zo goed kent en weet wat hij bedoelt”.

  Ik ben benieuwd in hoeverre de rechter hierin meegaat. Het komt allemaal dichtbij een rechtzaak onder regie van Herr Goebbels. En eigenlijk gaat het al verder door de kroongetuigen (voormalige?) huurmoordenaars🙈🙈🙈

  Zijn er nog mensen wakker in Nederland, want het is helemaal de verkeerde kant opgegaan. Mensen, stem bij de gemeenteraadsverkiezingen niet op oude politiek!

  Like

  • Hoe is het gebeurd ? Een zenuwgas binnen krijgen via de open lucht wegen met een dergelijk zenuw gif kan het niet zijn, want dan had de rest van het parkje ook in het ziekenhuis gelegen. Een meer voor de hand liggende methode is via een prikje in de bovenarm door een voorbij wandelende voetganger of jogger : (Brooklyn Tide 2016 : De jacht op een zerodays stuxnet virus wat nucleaire centrales wereldwijd kan platleggen ) De voormalige KGB officier , een dubbelspion uit de negentiger jaren , die voor MI6 werkte raakte recentelijk z’n vrouw en zoon kwijt, en z’n dochter was overgekomen vanuit Rusland. Het motief ? Er zijn rond de jaarwisseling van 2016/17 een compleet arsenaal aan Russische ambassadeurs om het leven gekomen, twee weken voordat Trump werd geïnaugureerd. Dezelfde figuren die de Russische ambassadeurs op hun kerfstok hebben gegrift weten meer van deze dubbele moord poging. Former Russian double agent Sergei Skripal is natuurlijk een wandelende vraagbaak voor details over de Russische geheime dienst. Er heeft een wisseling van de wacht en macht in Washington D.C. plaats gevonden. Stel je voor dat Sergei Skripal en de recent overleden Russische ambassadeurs in de gelegenheid waren om in het Witte huis Trump compleet te kunnen bijpraten over de periode 2008 tot 2016. Het deksel op de beerput houden, door de Amerikaanse en Britse geheime dienst, van onoorbare recente praktijken tussen Russische Ambassadeurs en FSB kopstukken ten tijde van de Obama administratie kan erg ver gaan. Zonder twijfel zijn CIA en MI6 operatives hier in het spel geweest. Dat pas jaren later achteraf blijkt dat MI6 types de echte criminelen zijn geweest komt wel vaker voor: (Tango One 2018).

   Like

   • We zitten nu in een tijdperk waar de ultieme waarheid kan worden achterhaald en de ultieme leugen geen stand meer kan houden. De autoriteiten wisten al van de hoed en de rand voordat het flimpje live ging. En nee, een voormalig dubbel-spion die wordt vermoord, is nog nooit aanleiding geweest om een wereld oorlog te beginnen. Misschien had Skripal wel een boek geschreven. Als over een maand of wat postuum een boek van zijn hand wordt gepubliceerd weet je genoeg.

    Like

 2. Holleeder toneelstuk, met regie achter de schermen PRDV . In meer en vaart eind oktober . Wie daar binnen gaat is pas echt debiel ,wat voor mensen zullen daar nou heen gaan?

  Like

  • Souffleur. voorzegger, iemand die toneelspelers hun rollen voorzegt, degene die tijdens een theatervoorstelling de medespelers hun tekst toefluistert wanneer er haperingen dreigen. Bevindt zich doorgaans in de coulissen of in een uitgespaarde, verzonken en overkapte ruimte vlak achter het voetlicht en in het …(voor de zussen van willem holleeder)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.