Peter R de Vries

‘Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers.

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR –‘Riool-Raadkamer’ van Peter R. de Vries van start met corrupte Officier van Justitie Wouter Bos en Rechter Nienke de Waele(Video).
De Geheime criminele en duistere banden tussen Willem Holleeder en zijn voormalige loopjongen Peter R. de Vries bleven gisteren geheim in de ‘Riool-Raadkamer’ van ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’. Wel werd Holleeder gisteren al in de ‘Lynch-Raadkamer’ van de Vries schuldig bevonden aan alle opgeloste moorden en veroordeeld tot Levenslang. En de ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ en zijn ‘Judas- Hoertjes’ de zussen Holleeder als uiterst betrouwbare getuigen van Justitie (zijn betaald door corrupte ‘VVD-Justitie’) tegen Holleeder bevonden. Zijn eigen Rechter Jan Moors (ook een Wilders hater net als De Vries) en OvJ. Wouter Bos bekrachten dit ‘Lynch-Media-Maffia-Vonnis’. De Gerechtelijk macht is compleet moreel failliet want de beruchte Hoofdofficier Mad-Dog Bart Nieuwenhuizen‘ deed ook nog een duit in het ‘Peter R. de Vries- zakje’. Uit deze uitzending blijkt dat Holleeder geen eerlijk proces krijgt omdat de hele corrupte Gerechtelijk macht meewerkt aan de ‘Judas VerRaadkamer’ van Peter R. de Vries. Over het voorgaande en hetgeen hierna gesteld  zou de Tweede Kamer terstond vragen moeten stellen als zij nog willen blijven beweren dat Nederland een Rechtstaat is waar de Rule of Law geldt.

Willem Holleeder beroept zich op ‘Schopje Steve Brown’ ter verdediging tegen Peter R. de Vries(Video). 

Voor wie werkt Mr.Kuijpers als Riool-‘Straatvechter’ en informant tegen Holleeder en Brown(video).
Berichtten wij verleden week week al dat er totale paniek was uitgebroken vanwege de lage kijkcijfers 548.000 bij de ‘Riool-Raadkamer’ van Peter R de Vries: “Paniek in de Raadkamer van Peter R. de Vries. John de Mol&De Vries adverteren iedere dag voorpagina groot in de Telegraaf(Video)” Maar nu blijkt dat de paniek totaal is, want gisteren ‘behandelde ’de ‘SBS-Riool-Raadkamer’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Loopjongen Peter R. de Vries’ de zaak Holleeder en is daarmee niet alleen een ‘Riool-Raadkamer’,maar ook nog eens een ‘Judas VerRaadkamer’ met ronduit bizar een Rechter Moor en een OvJ. Bos als zijn gerechtelijke macht ‘Judas-Hoertjes’. Dit gezien o.a. het feit dat ‘Insluip-Geilneef-Junkie Peter R. de Vries’(Video) n.b één van de Hoofd betrokkene(verdachte) is in het proces Holleeder en daarmee belanghebbende en dus nooit als ‘Presentator/journalist’ de Media mag misbuiken om zijn eigen stinkende corrupte straatje schoon te vegen met een Rechter en een OvJ.. En geveegd werd er gisteren. De Vries loog zoals gewoonlijk tegen de klippen op en zijn corrupte Judassen Rechter Moor, ‘NSB-Telegraaf ‘journalist’–Belleman’ , OvJ. Bos en Mr. Jan-Hein Kuijpers knikte Ja, ja ,ja, tegen De Vries zijn doorzichtige leugens tot zij pijn in hun ‘Judas-nekken’ hadden.

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video)

Schokkende beelden: Peter R. de Vries pleegt meineed in proces Holleeder en ‘Karaktermoord op Brown (video).

Mysterieus ‘Zorg-Monster ‘steelt 7 ton van zijn Hulpbehoevenden. Nu zwijgt ‘Sensatie-Lynch-Hoer Belleman’(video).
Vergeet u niet dat De Vries zelfs door de ‘Zaaks-Rechter’ de zaal is uitgezet omdat hij eerdaags moet getuigen tegen Holleeder voor Justitie. Holleeder heeft inmiddels onder ede verklaart dat de ‘Media Pooier-Peter R. de Vries’ van de hysterische  ‘Judas zussen Holleeder'(Video) met ontelbare Kwaadaardige,Lasterlijke Leugens en Knip en Plakwerk hem Levenslang wil bezorgen. En dat De Vries in andere tijden als zijn loopjongen hand en spandiensten voor hem verleende net als voor de vermoorde ‘Maffia-Baas Klaas Bruinsma’(Video), zoals het wegbrengen van een Koffer vol met Heineken Ontvoering’s bloedgeld. En nu behandelt hij in zijn ‘Riool-&Judas-VerRaadkamer’ de zaak Holleeder en wat ronduit schandalig en onrechtmatig en in strijd met het EVRM is dat twee corrupte leden van de Gerechtelijk macht Rechter Moor en OvJ Bos( Bos is kennelijk de vaste Judas van Peter R.) daar aan meewerken. De VerRaadkamer is een bonte verzameling van liegend tuig van de richel want zelfs de Mega Fraudeur Maurice de Hond was te gast en voorspelde op grond van zijn peilingen dat deze uitzending van zijn gastheer Peter R. de hoogste kijkcijfers en alle records gingen verbreken.

Ondanks ‘Holleeder-Kijkcijferkanon’ laagste kijkcijfers ooit voor Peter R. de Vries.
Ondanks dat Peter R de Vries in zijn totale paniek en wanhoop deze uitzending met het Holleeder Kijkcijfer kanon scoorde met al die Judassen in de VerRaadkamer zijn laagste kijkcijfers ( 323.000 ) ooit. Wij zijn dan ook benieuwd hoe lang Maffia Boss John de Mol deze verlieslijdende Judas programma nog kan handhaven. Peter R. de Vries heeft inmiddels met deze kijkcijfers minder kijkers dan Underground Presentator Steve Brown met De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto tv.

 

 

 

8 antwoorden »

 1. Wat ’n geOH. “Raadkameren” gebeurt achter gesloten deuren,waar rechters delibereren over ’t te vellen vonnis. Er komt 1 gezamenlijk vonnis. Bij de meervoudige kamer ken je niet ’t oordeel v/e individuele rechter in tegenstelling tot GB, waar dissenting opinions openbaar zijn.

  Like

 2. Ik ben Fan van Peter RRrrrr de Vries en heb zowel mijn woordenboek alsook mijn encyclopedie weggegooid ! Als je toch Peter Rrrrr de Vries meerdere malen per dag op de buis ziet alwaar hij zijn intelligentie ten toon spreid, dan heb je die boeken toch niet meer nodig ! Zou het mogelijk zijn dat Peter Rrrr de Vries ook zijn eigen nieuws kan presenteren i.p.v. het 8 uur Journaal ! Dat 8 uur journaal staat toch bol van de leugens, dat het ons economisch voor de wind gaat, hoe goed we het hebben en niet te vergeten de grote buitenlandse culturele verrijking ! Een 8 uur journaal van/voor/achter/na Peter RRRrr de Vries met aansluitend Nieuwsuur van/voor/achter/na Peter RRrrr de Vries dat zou weleens mijn levenswens kunnen zijn !

  Like

  • die john de mol moet maar een nieuwe zender verzinnen en dan peter racefiets de vries in beeld van 18.00 uur tot 24.00 uur een eigen zender voor ijdeltuit racepakkie de vries

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.