Uncategorized

Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’.

(door Varkens in Nood en ondersteun door onze redt de dieren redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Horrorbeelden uit de Nederlandse misdadige varkensindustrie die vallen onder de verantwoordelijkheid van de ‘Incest-Bijbelbelt-CU-Minister Schouten’, ‘Praise the Lord and Slaughter sadistic the animals!!
Dit zijn recente undercoverbeelden uit Nederlandse varkenshouderijen. Ze tonen het schokkende leven van zieke en gewonde varkens. De vier het merendeel  ‘Christelijke’ varkenssector zal waarschijnlijk zeggen dat de beelden niet representatief zijn. Helaas zijn ze dat wel. Het gaat om opnames uit gewone Nederlandse varkensstallen waar goedkoop vlees geproduceerd wordt. Bij herhaalde bezoeken werd steeds dezelfde ellende aangetroffen.

 

Ja, ik teken voor zorg voor zieke dieren!
De slechte leefomstandigheden in de intensieve varkenshouderij maken dieren massaal ziek. Zieke en gewonde varkens worden vaak aan hun lot overgelaten. Dat is wettelijk verboden en onacceptabel. Ik eis dat zieke varkens de zorg krijgen die ze nodig hebben!
Lees hier de volledige petitietekst.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.