Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Gemeente Verkiezingen: DDP partij hoopt op Zetel voor Stem vd Straat partij en roept op Petitie te tekenen: Legaliseer Weed.

( door Marielle Cornielje-DBB)

AMSTERDAM,NOIR-Alleen niet corrupte Politieke Partijen die niets te verbergen hebben willen in De Stem van de Straat(video).Stem van de Straat partij staat voor Legalisering van alle Drugs ( punt5 partij programma(video))en o.a. Basisinkomen!

“Beste Steven,

Hoe gaat t? Super dat je meedoet met de #GRV in a’dam!!Zag het aanstaande debat, veel succes & groeten aan Matthijs vd Piraten!Wellicht ben je voorstander van invoeren van een Basisinkomen(‘ is de Stem vd Straat partij, zie partijprogramma’ (video)) ; mede namens Johan Luijendijk https://basisinkomen2018.nl/ hierbij een notitie dat gemeentes buiten de ( ‘Mensonterende’ rd.)-Participatiewet (van ‘PvdA-Kapo Klijnsma’& Haar VVD misdaadgroep ‘Crime-Boss Rutte’.Rd.) al gewoon kunnen beginnen met het Basisinkomen. Einde aan regeltjes, einde aan gecontroleer! (Stel je wilt meer info, dan laat maar weten, kun je Johan altijd bellen).Steven iets ander, wellicht heb je meegekregen, maar Hans Kamperman https://www.gelderlander.nl/achterhoek/wietboer-hans-kamperman-veroordeeld-zonder-strafoplegging~a4bc5096/  staat al 30 dagen voor de ingang van de (NSB, Rd)-Tweede Kamer (zie foto’s)

“HEMP4Future, Legalize it Worldwide.
Dankzij de Prohibitive Marihuana Tax Law die op 14 april 1937 in Amerika werd aangenomen en hennep moest verbieden, drijft er nu 150 miljoen ton plastic in onze wereldzeeën. Dat is de grootste misdaad tegen de mensheid aller tijden. Het heeft DuPont en de Hearst Corporation (‘Corporate Crime, Rd’.) de grote animators achter dit besluit geen windeieren gelegd. Wordt het nu niet eens tijd deze multinationals ter verantwoording te roepen?
Haal hennep (cannabis) uit het strafrecht, voor een duurzame toekomst.
Teken daarom petitie:
www.cannabisuitstrafrecht.petities.nl

Stel je hebt een keer ruimte (na 21-3?!) in 1 van je uitzendingen, zou mooi zijn als je hem kan interviewen en gelegenheid kan geven om de petitie onder de aandacht te brengen. Hans staat nu op zo’n 5.000 handtekeningen, bij 40.000 moet eea in de(‘NSB’, rd.)- 2e Kamer behandeld worden! Hans, all reply aub even wat je 06nr is, kan niet vinden…!

Steve, veel succes 21-3 , zou geweldig zijn als je een zetel gaat halen!!!”

Groeten Marielle

Marielle Corneille in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV:

Doe mee vandaag met de ‘Wordt Wakker-Manifestatie’ met ‘Toeterende-auto-optocht’(Video) door Amsterdam met de Partij Kanta van de Stem van de Straat partij voorop. Komt Allen!

3 antwoorden »

  1. voetbal inside kijkcijfer van gisteravond met o.a homo rene van der gijp:401.000

    De mannen van VI weten waarom De Raadkamer niet scoort

    Dat de heren van Voetbal Inside geen blad voor de mond nemen is al lang en breed bekend. Vrijdagavond was Peter R. de Vries de klos, omdat de tweede aflevering van zijn programma de Raadkamer niet heeft gescoord onder televisiekijkend Nederland. René van der Gijp denkt wel te weten waaraan dat ligt,want hij is lage kijkcijfers gewend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.