Uncategorized

LOL Lyrische video beelden:Partijleider Brown geeft bijna de ‘Kelen met mes doorsnijdende-Bombastische schreeuwlijkerd &Nep-Jurist Sven’ tijdens G5 discussie een Heuse Volksoorvijg.

( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR– Gisteravond was ik te gast in mijn hoedanigheid als Partijleider van de Stem van de Straat partij en ‘Underground Presentator’ van de Stem van de Straat-SaltoTv- als discussie panellid bij de Presentatie van Wearechange.nl de Docu: “Digitropolis; The dark side of AI, 5G & IoT”(video). Dat liep anders dan verwacht. Voordat het debat goed en wel was begonnen werd ik en de zaal getrakteerd op een beledigende Bombastische ‘Hitler-tirade’ van de zichzelf noemende jurist ‘Mafkees Sven’, die waanzinnige teksten er uit slingerde dat de Top Elite Gangsters allemaal met een mes de keel moet worden doorgesneden en ik mijn domme waffel moest houden met als gevolg: “Partijleider Brown geeft bijna de ‘Kelen met mes doorsnijdende-Bombastische schreeuwlijkerd&Nep- Jurist Sven’ tijdens G5 discussie een Heuse Volksoorvijg.” LOL: Later vanmiddag ziet u  de hilarische beelden waarom. Daarnaast komende maandag uitgebreid aandacht bij Amsterdam-Noir/Salto voor de Docu en LOL de ‘Mafklapper Sven die eindigde met een grote natte flodder in zijn broek.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.