Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraad Verkiezingen:Gaat ‘Godfather Rutte’ en zijn ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn ‘gabber in crime’ ‘Rabo-Bankier-Gangster Hamers ‘ NL verlaten.

(door Elena Plotnikovo en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie redt NL van de VVD-Misdaadgroep van ‘Liar-Rutte’ en ‘Taxfree King Willem’? Is dat de Stem van de Straat partij! Gaat de VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ en de ‘Mega-Profiteurs’ zijn ‘Gabbers& Bazen in Crime a la ‘Taxfree-Shell-Multinationals’ en ‘Mega-Graaier en Naaier-Profiteur’ de Super -Bankier Gangster- Ralph Hamers(Video) ‘ons’ (er is niks van ons bij in NL ,alles is in handen van de meedogenloze Taxfree-‘Graai en Naai Elite’ met de ‘Super-Mega-Profiteur &Rovershoofdman -‘Taxfree- Graai-King Willem'(Video)) kaal geplukte Nederlandse Volk (door de walgelijke VVD en hun corrupte ‘Pr-‘man’ -Jort Kelder'(Video)”Labbenkakken” genoemd) verlaten?

 

Opmerking van Algemene Importantie: Wordt Wakker: Stem op je zelf Stem op lijst 11(Video), De Stem van de Straat partij En help daarmee de VVD-misdaadgroep en D66 ‘DDR66’ van de corrupte antidemocraten ‘Suikeroompje&Elite-Schandknaap- Pechthold'(video) en ‘Blinderberg -Jonkvrouw Ollongren ‘(Video)Amsterdam uit!

3 antwoorden »

  1. De gemeente verkiezingen zal lokaal gewonnen worden en de landelijke politiek zal zijn wonden likken, mogelijk de politiek in Nee een crisis gebracht daardoor deze vleugellam gemaakt?

    Like

  2. Keer op keer neem ik me voor om me niet meer zo te ergeren aan de VVD, maar als ik die zelfingenomen kop van Rutte met die misselijkmakende grijns zie, haalt me dat toch steeds weer het bloed onder de nagels vandaan! Maar voordat Markje zich teveel vereerd voelt, ik heb dat eerlijk gezegd bij elke VVD’er…

    Like

  3. MR is zich warm a/h lopen voor Brussel, 1 der langst zittende premiers van Europa. Juncker is per 1/11/2019 weg en ook Tusk gaat spoedig exit. Als Anglofiel is ie ook geschikt om ’t Brexit proces in goede banen te leiden. Merkel en Macron moeten hem wel zien zitten. Om zelf a/d touwtjes te kunnen blijven trekken, willen die slechts ’n zoutzak op ’t Brusselse pluche. Meestal moeten Fransozen niets van Hollandse kaaskoppen hebben. Zal binnenkort wel bij de nonnen in Vught zitten om ’n spoedcursus Frans te volgen. Dat vergroot MR’s kansen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.