Elitaire Misdaad

Ing Steve Brown ontmaskerd ‘Mafklapper Sven Hulleman’ van St. Restschuld en geeft Sven bijna een Volkse oorvijg.

(door ing Steve Brown Partijleider en Underground Presentator De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR– LOL: Partijleider Brown ( tevens gekwalificeerd maatschappelijkwerker en psychotherapeut(Video))geeft bijna de ‘Kelen met mes doorsnijdende-Bombastische schreeuwlelijkerd &Nep-Jurist ‘Psycho Sven Hulleman’ tijdens G5 discussie een heuse Volksoorvijg. Ik was vrijdagavond 10 maart 2018 te gast in mijn hoedanigheid als Partijleider van De Stem van de Straat partij en ‘Underground Presentator’ van de ‘Stem van de Straat-SaltoTv’ als discussie panellid bij de Presentatie van de Big Brother-(AIVD)- Boss Bertholee – G5 (Video)stiekeme internet Dark revolutie van de 1% Ultra- Rijken Slavendrijvers van de Wereld Docu: “Digitropolis; The dark side of AI, 5G & IoT”.Ondanks dat ik mij al mijn hele leven bezig houdt met afluisteren en manipuleren van de Staat (lees Heersende Klasse), c.q. de corrupte politie en Justitie en dus wel één en ander weet op dat terrein was de Docu:” Digatroplis” ronduit schokkend en extreem inzichtgevend en leerzaam. Ik sta n.b. zelf geregisseerd als ‘Staatsgevaarlijk’ door de AIVD van de Elite. Ik heb mij met name verdiept in deze materie in een bepaalde periode van mij leven om simpelweg uit de cel en in leven te blijven(lees o.a. “Drugsbaron in Spijkerbroek”, “Killing Fields of Amsterdam” en “Steve Brown in Gangsta’s Paradise”) .Na het zien van de Docu was er een discussie georganiseerd en was ik met drs. Frans van der Reep en Matthijs Pontier van Piratenpartij uitgenodigd als panellid. De heer drs. Frans van der Reep is een zeer onderlegde en boeiende spreker op het terrein van o.a. de G5 en de ‘Dark-revolutie’ die nu stiekem gaande is m.b.t. en het ‘Big Brother is watching en controleert You’ internet van de 1% Ultra Rijken-Elite-Gangsters(video). Maar voordat het debat/discussie goed en wel was begonnen werd de zaal en ik getrakteerd op een beledigende Bombastische tirade van ‘Mafklapper en Wannabe TBS-seriemoordenaar Sven Hulleman’ van de Vage mogelijke ‘Witwas-Vehikel-Stichting Stop de Restschuld’ (de FIOD mag daar de boeken wel eens gaan nakijken) die ‘Verwarde mannen’ (zonder baard(video)) teksten er uit slingerde dat de ‘ ‘Top -Elite Gangsters’ allemaal met een mes de keel moesten worden doorgesneden en dat hij dat ook wel zelf wilde doen’ (misschien zou de AIVD&GGZ Hulleman eens nader moeten onderzoeken) en ik mij domme mond en (Volkse)-waffel moest houden. Het leek wel of die Mafklapper in een ‘Hitler-psychose’ zat. (Hij was verzegeld van een soort van Bodyguard achtig ‘AIVD-SS- type’ van het debiele en corrupte type ‘Incest-Vinger-politie’(video) die Brown ook al op de Dam aan vielen(video),die zich niet aan mij wilde voorstellen, toen ik naar zijn naam vroeg ).

Nou, u begrijpt het al, daarmee was de ‘Mafklapper Sven Hulleman’ aka “Uurtje Factuurtje-Nep-Jurist” bij mij aan het verkeerde adres: Het scheelde een haartje of ik had hem een ouderwetse ‘Volkse-Oorvijg en/of een Slipperdidoeda verkocht(video)’, maar toen ik aanstalten maakte om hem dit cadeau te geven hield hij gelijk zijn Grote Waffel en ging direct zitten als een ‘Angst-Rat in pak-Haas’(Video) en scheet in zijn ‘Dandy-Fat-broek’ van angst. Het rook behoorlijk! Kijkt u maar naar de Hysterische en Hilarische beelden:

Na het zien van de Docu heeft de Stem van de Straat partij als enige partij in NL per direct besloten zijn Partijprogramma uit te breiden( punt 41/42(Video)) met de eis van een al geheel verbod van G5 en aanverwante ‘Big Brothers is watching en controleert You’ aan die u hersenspoelen, kaal plukken en 24/7 bespioneren tot in uw gat aan toe.
Opmerkelijk in dit verband dat de Piratenpartij geen al geheel verbod eist. Waarom niet ?

 

 

12 antwoorden »

 1. Misschien toch een hoopgevend debat, ondanks alle incidenten.
  In ieder geval mijn complimenten voor Wearechange Rotterdam voor de organisatie met interessante deelnemers.

  Die Sven Hulleman was duidelijk veel te aangeslagen en veel te emotioneel.

  Kan best zijn dat Sven het goed bedoelde, maar had hij duidelijk zijn dag niet; misschien werd hij getriggerd (via electronic remote mind-control ? ( misschien is er iets in zijn consumpties gestopt ?) om Steve met grove taal aan te vallen.

  Steve heeft de schade beperkt door weg te lopen, wat op zich een geluk bij een ongeluk is.

  Like

 2. Ik heb het vermoeden dat Sven Hulleman er behoorlijk doorheen zit. Hij is geen egoïst, heeft echt veel geprobeerd en daarbij ook risico’s genomen zonder dat het hem iets gebracht heeft. En daarmee staat hij natuurlijk niet alleen. Jammer dat het zo gelopen is want ik weet zeker dat Sven Hulleman dezelfde belangen en idealen heeft en vertegenwoordigd als wij hier. Mogelijk heeft zijn onhandige optreden te maken met de omstandigheid dat de gebeurtenissen waar hij persoonlijk bij betrokken is geweest (cordon van politie rond zijn publieke activiteiten, dan weer de politie aan de deur, een aangifte etc.) van hem een beschadigd mens hebben gemaakt.

  Like

  • Nog even iets over die ongelukkige discussie. Op het eind van de Franse revolutie vielen de laatste koninklijke hoofden. Toen is een constructie bedacht waardoor de koninklijke families zich voortaan achter de politiek konden verschuilen. Of er iets verandert is door de Franse revolutie? Het heeft het Franse volk de necrofiele bankier Macron als president opgeleverd, Een grotere vernedering is nauwelijks denkbaar!

   Like

   • @Johan Bosman (werktuigkundige)

    Ongelukkige discussie ? Hij moet zijn. malle Moer in de maling nemen maar niet mij met zijn Mongolen gebral, die Rat in pak Oplichter.
    Er gaan sinds de Franse en Russische revolutie geen miljoenen gewonen mensen in Europa en Rusland dood aan de honger en dat is toch wel een verandering op zich, niet dan?
    En die is de Mafklapper Hulleman’ de facto een Volle Gek die Levensgevaarlijke ‘Serie -Moordenaars’ taal uitkraamt en denkt mij de les te kunnen lezen aslof ik een domme Kleuter ben en te beledigen alsof ik voor hem straat vuil ben.. Het is dat het bij Maria van WeAreChange was die ik zeer hoog acht en respecteer anders had ik hem met mijn ene arm( de ander is gebroken) hem een heuse Wake Up Oorvijg gegeven. Ik verheug mij er al op als ik de ‘Mafklapper Hulleman’ weer tegen kom!!!!!!!!!! Die gaat dan zo Maf aks hij is zijn excuses voor de camera aan mij aan bieden.

    Like

   • Vanochtend kwam bij de ochtend show van Edwin Evers de gemeente verkiezingen ook ter sprake ? (Tussen
    08.30 /08.45u) Ook de gemeente Amsterdam waarin Steven als “die crimineel ” betiteld werd. Naam van de partij ea info werd angstvallig verzwegen. ..

    Like

 3. uber is al bezig met wetgeving voor het klootjesvolk en kan het dan zo amsterdam inschuiven via FvD

  https://cei.org/blog/uber-wants-make-it-illegal-operate-your-own-self-driving-car-cities

  best wel fout, eerst als app over de rug van de taxi drivers poen binnen harken en vervolgens alle chauffeurs eruit knikkeren en god en iedereen verbieden om zelf met zo n ding door de stad te rijden.

  Een stad is een gemeenschap van een bijeenraapsel van allerlei pluimage, als je zonder deze mensen erbij te betrekken poen eruit zuigt dan duvelt de gemeenschap in elkaar maar dat zal uber een rotzorg zijn.

  aan de ene kant roepen dat er iets gedaan moet worden aan al die toeristen maar aan de andere kant stiekem toch lekker je zakken vullen is zo nazi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.