Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Demente ‘Haatzaai Hiddema achtervolgt Nico van den Ham en Vlucht voor de ‘Stem vd Straat-Canta-Limo’ van Partijleider Steve Brown

(door Nico van den Ham en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij(Video) redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Het blijft verbijsterd om te moeten constateren dat de Amsterdamse corrupte Lokale Pers’ CensuurAt-5′ en het ‘oude Mannen-PvdA-Vod-Het Parool’ van de corrupte Gevestigde Orde keer op keer de Haatzaai partij met de aarts Racist&Veelvraat ‘Big Mac Bek Nanninga'(video) uitnodigt voor de ‘Gouden Bergen beloven- Lieg -debatten’ en de Stem van de Straat partij Boycot. Het lijkt erop dat Demente Theo Hiddema, (corrupt altijd liegende Tweede Kamerlid; Forum voor geen Democratie) Nico van den Ham achtervolgt. Nico duwt lijfwacht Hiddema van zich af.

Vanavond  o.a bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SaltoTV ontmaskeren ‘Jerry TurnerX’ en ‘Kamaraad Joop’ Het Parool op zeer ludiek wijze als een ‘NSB-propaganda’ krantVod van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes de  ‘VVD-Misdaadgroep‘(Video), de ‘Koppelbaas partij PvdA‘, het ‘Nep en Fop Christelijke- CDA’,GroenLinksRechts,’DDR-66′(Video) en de ‘CU-Incest-Bijbelbelt-BIO-Industite- partij'(Video) en hun kennelijke ‘Verdeel en Heers-Haatzaai-bliksemafleider’ het ‘Uber- Forum van geen Democratie’ die zijn laagste dagen heeft gehad. En hilarische beelden dat Demente laffe bejaarde corrupte ‘Dandy- Hiddink’ en zijn ingehuurde bodyguard (kosten 500 euro dag betaald door Uber Crime groep van het Top’ VVD Bendelid Neelie Simt Kroes‘)vermomd in Forum voor geen Democrate Jack( heeft veel weg van een SS-uniform) het dun door de ‘Dobberneger- Haatzaai- broek’ doen voor ‘Partijleider Steve Brown’ zijn  ‘Straat-sneren’ uit de Partij Limo de Kanta!

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.