Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeente Verkiezingen: VVD speelt de valse ‘Gay-Kaart’ in Amsterdam, maar ‘Gay-Rutte’ blijft in de kast!

( van de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Bikkelharde VVD-Misdaadgroep, de partij voor de ‘Mega-Fraudeurs&Profiteurs'(video), die alle mensen uit de Laagste Klasse aan het Gasmuntjes(Video)willen helpen speelt de valse ‘Gay Kaart’ in Amsterdam, maar Gay-Rutte blijft in de kast! Kijk als die valse,laffe VVD echt iets wezenlijk wil doen tegen de discriminatie van onze Gay Brothers en Sisters zou die hypocriete laffe ‘Gay Rutte’ eindelijk eens uit de Kast moeten komen, want zo lang hij er in blijft geeft hij toe aan de vooroordelen en discriminatie van onze Amsterdamse en Nederlandse Gay Community. Deze walgelijke  valse Verkiezing’s campagne actie is bedacht door een peperduur reclamebureau ( Kosten 88,000,- euro) die als valse klant de ‘Tabaks-Maffia-Industrie’ heeft en sigaretten als gezond en spannend aan de markt brengt. Nou ja, veel verschil is er niet:beide de VVD en sigaretten zijn dodelijk voor het Volk, dat overigens door de VVD-Misdaadgroep ” Labbenkakken” wordt genoemd!

Opmerking van Algemene Importantie : Bent u tegen discriminatie door o.a. de laffe en corrupte VVD en ‘Christelijke’ en ‘Islam’ partijtjes van onze Amsterdamse Gay Community Stem dan op de Stem van de Straat partij, want die gaat korte metten maken met Homo en Lesbo Haat. (zie partij programma(video) Stem van de Straat partij)

Noot: Partij programma Stem van de Straat punt :6.Extreem actief beleid tegen agressie homo geweld, joodse gemeenschap en discriminatie in het algemeen!
De Stem van de Straat wil dat schuldigen (onwetende) gestraft worden met een taakstraf uit te voeren in bijvoorbeeld joods, islam,of homo bejaarden tehuizen en verplicht cursussen volgen die uitleggen dat Holebi en transgender een natuurlijke geaardheid is bij geboorte in tegenstelling tot wat de Bijbel en Koran en Thora beweren. We denken nog na of wij inleg vellen gaan eisen bij de Bijbel, Koran en Thora in Amsterdam bij die gedeeltes die zich strafbaar uitlaten over Homoseksualiteit.

 

 

5 antwoorden »

 1. Dit is japan vandaag maar jullie komen ook aan de beurt hoor je !

  Japan’s Finance Ministry admits to doctoring documents linked to Abe’s wife
  The names of Abe, his wife and the finance minister were removed from a document linked to an alleged land-sale scandal. The cover-up could dent Abe’s support.

  het is één en al stelen maar men gaat goed over nadenken ik betaal, en men bepaal waar krijg je dat gratis in Nederland en maar zwaaien en hij krijg maaar 1 minuut om te praten

  Like

 2. Zijn vroegere Belgische collega en de huidige van Luxemburg zijn al lang uit de kast. Mss iets voor de BeNeLux? MR wil graag naar Brussel om Juncker dan wel Tusk op te volgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.