Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond Exclusief bij de Stem van de Straat-TV: Hiddema met bodyguard op de Vlucht voor partijleider Steve Brown.

(door De Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LOL:Vanavond Exclusief bij De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-TV/SaltoTV: Demente ‘Haatzaai-Hiddema’ met bodyguard(geen Dobberneger) op de Vlucht voor Partijleider Steve Brown(Video) van de  Stem van de Straat en de partij ‘Canta-Limo’. Maar ook Brown wordt aangevallen door Mafklapper ‘Wannabe’ Serie-‘Moordenaar Sven Hulleman’ met Mes (schokkende beelden). En ‘Allesdeskundige en Stem van de Straat partij Wethouder van Verkeer in Spé Joke betrapt op geheime…….. ‘Kameraad Joop’ en Jerry TurnerX ontmaskeren het oude ‘PvdA-mannen Vod-Het Parool’ als ‘NBS -propaganda-blad’ van de corrupte ‘Gevestigde-Orde-Gouden Bergen Beloven -partijtjes’  ‘Nep en Fop Christelijke-CDA’, ‘GroenlinksRechts’, ‘DDR-66‘, ‘Koppelbaas partij PvdA'(video), ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ en de ‘VVD-misdaadgroep'(video). De ‘Ouwe Hoeren’ zingen tussen het flyeren door ‘Stem vd Straat- strijd-lied’ Life met Stem vd Straat Orgel in Amsterdam-Noord!En nog veel meer Straat News dat u nergens anders ziet bij dat ‘MSM-Fake-News'(video). Vanaf 23.00 uur live te zien (Druk op onderstaande link) bij SaltoTV.

 

2 antwoorden »

  1. Van Nico van de Ham heeft hij ook niet thuis?
    Bij Kramer, bussiness class, doet hij zich ineens anders voor?
    Daar zit FvD toch niet op te wachten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.