willem holleeder

Astrid Holleeder het Gangstersletje van Hakkelaar had nog 15 Tapjes liggen bij Peter R. de Vries en Hakkelaar’.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was het weer ‘OM-Riool-Show-Lynch-Time’ met in de Duistere ‘Judas-Hoofdrol’ het Gangstersletje van Hakkelaar en de Hoer van ‘Media Pooier-Peter R de Vries’ex Mr. Astrid Holleeder. Treedt Ex Mr. Astrid Holleeder samen met de ‘Zaaks-Rechter’ en de Zaaks- OvJ volgende week ook op in de ‘Riool-Raad-Judas-Kamer van Peter R. de Vries'(video). Het zou ons niet meer verbazen.

 

 

Het zou zo maar kunnen,want alles is mogelijk in ‘Elite-Schurken-Staat NL’ ,alwaar Justitie en de corrupte Gerechtelijke macht al jaren in handen is van de ‘VVD-Misdaadgroep ‘van ‘Crime-Boss in de Kast Rutte’ en ‘Maffiabos John de Mol’ blijkens het feit dat Rechters en Ovj’s optreden in de’ Riool-Judas-Raadkamer’ van zijn loopjongen ‘Super-Politie-informant Peter R. de Vries’ .

‘Judas-Peter R. de Vries’ ontmaskerd in Holleeder-Proces als handlanger Justitie(video

De ‘RTL-Riool Boulevard- Tokkie -voorstelling’ van Gangstersletje Astrid Holleeder was werkelijk waar te walgelijk van woorden en had veel weg van een derderangs Soap voor de bejaarde plattelands vrouwen die met een vibrator op de bank zitten. Zij loog en huilde er op los van heb ik jou daar.Volgens Astrid was haar broer o.a. een ras zieke ‘Serie- moordenaar'(video), een Monster die zij wel moest verraden in kader van het algemeen belang. Ik begrijp dat het niet makkelijk is’, bralt de rechter. Uit de getuigenbox klinkt gesnik, zakdoeken ritselen.

Niet voor het geld dat zij van Justitie krijgt en niet voor de ‘Judas- boeken’ waar zij en De Vries bakken met ‘Bloed-poen’ aan verdiende die zij schreef  Kwaadaardig verzon met hulp van haar ‘Media Pooier Peter R de Vries ‘heeft zij haar broer verraden en in de val gelokt. Ook dit gesprek gaat over liquideren, aldus de schaamteloze en gewetenloze Astrid. ‘Over het omleggen van haar Media-Pooier Peter’, die de Tapes heeft geplakt en geknipt’.

Volgens het corrupte  ‘VVD-Openbaar Ministerie’ heeft hun Astrid afgelopen maand nog 15 nieuwe geluidsopnamen ingeleverd. Die gesprekken zijn inmiddels deels uitgewerkt door het OM al dan niet in overleg met De Vries. De schaamteloze  aanklager wil een negatieve en gefabriceerde selectie van die gesprekken laten horen op de zitting van 23 maart, om de verdachte en zijn Judas-getuige Astrid aan de hand daarvan vragen te stellen. ‘Het zou goed zijn als Willem Holleeder daar dan fris van de lever op kan reageren’, bralt de corrupte ‘Showbizz-Lynch-officier’.

Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder& Sonja met Peter neukte en Astrid met Hakkelaar(Video).

Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde(Video) en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde.Ook Peter de R. de Vries kan ‘Fake- Huilen’ als het moet.

Willem Holleeder voelt daar terecht niks voor. ‘Ik wil daar vers van de lever wel wat over zeggen.’ Hij wil de nieuwe opnames eerst zelf uitluisteren, om te horen wat nou wel en niet gezegd is. De kwaliteit van de opnames laat te wensen over. ‘De vorige keer hebben we ook opnames gehad en daar zijn heel veel correcties op geweest. Halve dingen die wel of niet gezegd zijn, dingen die ingevuld zijn door Peter R. de Vries en/of het OM.’De Rechter heeft ook nog vragen aan Astrid over de Fake-opnames. ‘Wat moet ik me voorstellen bij uw verklaring dat u ze nu pas bij een verhuizing heeft gevonden? U zit toch in een beschermd Kroongetuigen programma in het buitenland.  Kunt u daar wat eerlijks over zeggen?’
Monster Astrid: ‘Nee, liever niet. Ik heb wel eens uitgelegd hoe het werkte met het verstoppen en beheren van die gesprekken: ik bracht ze ook bij anderen  o.a. bij  minnaar Hakkelaar, Peter R de Vries en onze tweevoudige  ‘Pr-TBS-Moordenaar Martin Kok‘ . Dat is over een hele periode geweest en ik had kennelijk nog ergens bij iemand gesprekken liggen, want ik lag ook vaak te wippen en te snuiven (Video) met mijn minnaar de Hakkelaar en mijn zus lag toen vaak met onze Peter te wippen. Die is verhuisd en die kwam met die gesprekken aanzetten’(kuch, kuch). Pure meineed maar nu is de Rechter even ‘Malle Eppie’ die alles gelooft wat het OM en Astrid hem wijs maken.

In de USA zou een dergelijk bral antwoord van Astrid op zich al Contempt of court  zijn en Astrid direct afgevoerd de cel in. Alles wat zij bralde was subjectief lasterlijk en smadelijk en niet gestoeld op ook maar een fractie van bewijs. Daarnaast huilde zij als een ‘Ras-Judas’ dat zij nu een vreselijke leven heeft als beschermde Kroongetuige en net als haar broer nu ook Levenslang heeft in de cel. De werkelijkheid is dat zij in een 5 Sterren Hotel zit op een Tropisch peperduur eiland omring door Gigolo’s’ en bergen cocaïne. En volgens verontwaardigde bronnen binnen Justitie gaat de ‘Judas-Geldwolf -Astrid meer vangen dan de 2 miljoen die ‘Kroongetuigen-Moordenaar-Justitie-Miljonair La Serpa ‘ Taxfree incasseerde. Maar hoe het ook zij, kennelijk was ook Justitie niet helemaal zeker meer van de ‘Zussen Holleeder’ na het schaamteloze hysterische, krijsende en liegende Huiloptreden van’ Judas Zus Sonja’ en toverde Astrid gisteren opeens uit de hoge konijnen hoed nog eens 15 Tapes op.‘Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde.

In USA is een dergelijk getuigenis en te laat inbrengen van zogenaamde (fake) -bewijzen zelfs verboden. Daar mag men zich als getuigen alleen beperken tot de feiten en niet persoonlijke verdachtmakingen in dit geval ook nog uit Winst bejag. De ‘Staats-NOS’  berichtte er gisteren erover zonder ook maar een kritische kanttekening te plaatsen bij het De Facto walgelijke smadelijke en Lasterlijke ‘Tokkie-optreden ‘ van de aarts Komedianten a La  de ‘PvdA EU Graaier en Naaier Frans Timmermans'(Video) de ‘Judas Astrid’.  De advocaten van Holleeder hadden ter plaatse aangifte moeten doen tegen Astrid wegens meineed en smaad en laster tegen haar broer, die zijn hele leven Astrid en Sonja en Peter R. de Vries heeft vol gedouwd met poen.

 

Noot bronYolo: Het lijkt alsof zus Astrid nu helemaal is doorgeslagen:

Zij geeft ook zelf invulling aan woorden die worden gefluisterd en/of moeilijk verstaanbaar zijn op de geluidsfragmenten”, vult Malewicz aan. “En als daar kritische vragen over worden gesteld, zegt ze dat zij haar broer zo goed kent en weet wat hij bedoelt”.

Ik ben benieuwd in hoeverre de rechter hierin meegaat. Het komt allemaal dichtbij een rechtzaak onder regie van Herr Goebbels. En eigenlijk gaat het al verder door de kroongetuigen (voormalige?) huurmoordenaar

Zijn er nog mensen wakker in Nederland, want het is helemaal de verkeerde kant opgegaan. Mensen, stem bij de gemeenteraadsverkiezingen niet op oude politiek!

 

5 antwoorden »

 1. Bilderberg Ijskonijn Theresa May neemt Rusland weer eens de maat, hopend daarmee de Pedo beerput in eigen gelederen buiten beeld te houden.

  Hundreds of young girls raped, beaten, sold for sex and some even KILLED

  Authorities failed to act over 40 years – despite repeated warnings to social workers – with up to 1,000 girls, some as young as 11, abused in Telford: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527

  The Americans Rigged Our Election, Bribed Our Government, Stole Our Gold, Killed Our Men, Raped Our Women, and Poisoned our Air, Water, and Earth – and You Want to Blame Something on the Russians? Lees meer: https://phibetaiota.net/2018/03/robert-steele-rigging-elections-and-worse-the-americans-rigged-our-election-bribed-our-government-stole-our-gold-killed-our-men-raped-our-women-and-poisoned-our-air-water-and-earth/#more-130125

  Like

  • Ja er is een gewone werkelijkheid en de juridische werkelijkheid, de zogenaamde sprookjeswereld. De strategie van het OM om boeven met boeven te gaan vangen leidt momenteel tot normvervaging. Vandaag staat Holleeder in het verdachtenbankje van Goebbels met verdraaid bewijs, morgen zitten wij in het sleepnet. En bij ons raken de bonnetjes niet kwijt😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.