Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Sonja Holleeder hysterisch tijdens Holleeder-Proces en Nanninga met haar Dobbernegers.

(door de redactie van De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIRLiegende ‘Judas-Sonja Holleeder’ hysterisch(Video) tijdens ‘Holleeder-Show-Bizz-Lych-Proces'(video) en Haatzaai ‘Veelvraat Big Mac/Bek-Nanninga‘ met haar Dobbernegers. afl 7 Stem van de Straat. Partijleider ing Steve Brown en de Stem van de Straat partijleden(Video) laten een straat poepie ruiken(video) bij de Kieswijzer. Rechercheur Gert van Beek de toenmalige teamleider van het politieteam belast met de ontvoering van Heineken noemt ‘Insluip-Geilneef Junkie-Peter R. de Vies'(video)zijn  ‘Heineken-Bloed-boek’ een ‘Witwas-operatie’ voor Willem Holleeder en Cor van Hout. Ook wordt D66  DDR66 Minister ‘Jonkvrouw- Bilderber-Ollongren’ weer eens ontmaskert als een anti-democraat van de bovenste plank. En nog veel meer onvervalst en onafhankelijk straat News met ‘Joke de Allesdeskundigen’, ‘Jerry Turner X’ en Prof. van Harvard Loek, de Straat reporter voor de kleine man en ‘Kameraad Joop’ die zich dag en nacht inzet voor de Laagste Klasse en zelfs zijn leven waagt in het  corrupte Stadhuis . En last but not least onze Street-Rapper “Gosth 666 Karin” een van de toekomstige Wethouders  van de Stem van de Straat.

1 antwoord »

  1. Ja de neus wordt bij de neus genomen door zijn zussen. Vrijdag komt er weer spektakel met nieuwe door Peter geknipte bandjes en op een gegeven moment zakken Sonja en Astrid door het ijs. Ze zijn nu zoveel aan het liegen dat kan toch niet goed gaan. Zelfs Joran is uiteindelijk in de gevangenis beland…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.