Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Fiscus jaagt op oud-Voorzitter ‘Fatman-Keizer’ van de VVD-misdaadgroep. Rutte: mijn Keizer is onschuldig

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: “Pas op voor Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat die zegt waar het op staat!”
‘Rutte in de Kast'(video) was gisteren in Amsterdam weer aan het Liegen en waarschuwde voor een Linkse meerderheid met de Stem van de Straat partij(Video). Je moet maar durven als Leider Godfather van de extreem corrupte partij, die wekelijks in het nieuws is voor Fraude,Witwassen, Oplichting en het Volk uitbuiten tot op het bot.Is Nederland een ‘Elite-Schurkenstaat’? Oordeelt u zelf: Bij voormalig VVD-voorzitter ‘Under-Crime Boss’ van ‘Godfather Rutte’ de ‘Fatman&Lijkenverbrander Henry Keizer’ is een naheffing van 12 miljoen euro van het moedige en eerlijke gedeelte van de Belastingdienst op de mat gevallen.  De ‘Nep en Fop Christelijke-CDA Minister van Financiën Hoekstra’ voor de Ultra-Rijken-Elite-Gangsters heeft er alles aangedaan achter de schermen om deze aanslag tegen te houden en uit het nieuws te houden.De ‘Mega-aanslag’ houdt verband met de criminele overname van het Haagse ‘Witwas- crematiebedrijf-De Facultatieve Rat in pak- Oplichting’ ten kosten van ‘Jan met de Pet’!(video)

Gemeenteraad Verkiezingen:Gaat ‘Godfather Rutte’ en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn ‘gabber in crime’ ‘Rabo-Bankier-Gangster Hamers ‘ NL verlaten(Video).

(zie voor de hele uitzending Stem van de Straat Saltotv:” Steve Brown en No Surrender Henk Kuipers: Wie zijn de echte Gangsters”.)

Ondertussen kijkt ook het eerlijke en moedige gedeelte van de de fiscale opsporingsdienst FIOD naar de misdadige gedragingen van de ‘VVD -Fat-man Keizer’ rond de koop van het uitvaartbedrijf, waarbij bestuurder Keizer zich zelf als een echte Rat in pak(Video) voor miljoenen bevoordeeld heeft. Keizer heeft inmiddels bezwaar aangetekend tegen de naheffing bij zijn politieke ‘gabber in crime’ Hoekstra. ‘Fatman Keizer’ wil echter geen commentaar geven, behalve dat hij iedereen oproept vooral bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen te gaan stemmen op zijn VVD en vooral niet op de Stem van de Straat partij, want die wil een verbod op de ‘VVD-Misdaadgroep’ en het ‘Forum van geen Democratie’ van de Haatzaai ‘Veelvraat- Big Mac/Bek Nanninga’(video) in Amsterdam. De misdadige acties van Keizer leidde vorig voorjaar al tot het aftreden van de ‘VVD-Gangster Keizer’, ondanks dat Rutte tot het bittere eind achter hem bleef staan net als bij die VVD Beroepsleugenaar en Oorlog ‘s Hitser Zijlstra(Video), de ‘VVD- Griezel Teeven’, de ‘Mega Fraudeur- Van der Steur'(Video) en de altijd liegende ‘Bonnetjes-man -Bral Opstelten’ en de Top VVD-er ‘Pedo-Rapist Demmink’. Op dit moment zit ‘Fat-man Keizer’ met wat Schandknapen en een grote voorraad Hamburgers ondergedoken in het ‘Safe-house -Appartementje’ te Scheveningen voor Corrupte politici van de Gevestigde partijtjes de ‘Nep en Fop Christelijk CDA’, de ‘Incest -Bijbelbelt-CU’, de ‘VVD-Misdaadgroep’,  en  D66 ‘DDR-66’(video) van ‘Elite-Schandknaap-Pechthold’(video). Dit terwijl de gewone burger bij een dergelijke ‘Mega-Fraude’ en/of minder al lang en breed een jaar in voorarrest had gezeten.

Hoe het ook zij, het licht in de lijn der verwachtingen dat Kiezer net als die andere VVD ‘Mega- Fraudeur Robin Linschoten'(video) op straat eindigt en dan wel op de Stem van de Straat partij gaan stemmen.

8 antwoorden »

  1. Verder onderzoek zal uitwijzen dat 12 miljoen veel te weinig is. Of de andere roofridders moeten ook voor dit bedrag aangeslagen worden. De holding is ongeveer 100 miljoen waard en Keizer heeft er 30.000 Euro voor betaald….

    Like

  2. Jinek beklemtoonde in De wereld draait door dat zij vooral niet publiekelijk details wilde gaan delen over haar verse IVF zwangerschap.

    Like

  3. Die dikke kop van hem knalt bijna uit elkaar , en dan ook nog over de rug van dode mensen geld verdienen ik zeg levend zijn eigen oven in met die vetnek probleem opgelost ! Niet vergeten een afvalcontainer eronder te zetten om het gesmolten vet op te vangen , kunnen ze biobrandstof van maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.