corruptie

‘Graai en Naai-(Pedo)-Directeuren’ ‘Goede Doelen Maffia ‘zijn nóg meer gaan verdienen. Bekijk hier het overzicht.

( door Paula van Apeldoorn en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Oxfam Novib-Misdaadgroep’: ‘Goede Doelen Maffia-Banencarrousel’ voor corrupte Topambtenaren van Slinkse-Pedo signatuur& ‘Riool –Showbizz’ van John de Mol& Joop van den Ende(video). De Corrupte ‘Graai en Naai’, al dan niet ‘Pedo-Directeuren’  van de ‘Goede Doelen Maffia’ zijn nóg meer gaan verdienen en ‘#metoo – Goeden Doelen Johnny de Mol Jr.’-verkrachten’ (video). Bekijk hier het schokkende overzicht.

5 antwoorden »

  1. De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft dinsdag een inval gedaan in twee panden van een belastingadviseur die ervan wordt verdacht belastingfraude te hebben gepleegd voor zijn cliënten. De man is werkzaam voor meerdere mensen in de entertainment en media.

    Like

    • Een belastingadviseur uit Amsterdam wordt ervan verdacht dat hij tal van min of meer bekende Nederlanders uit de entertainment- en mediasector op papier heeft laten emigreren naar belastingparadijzen als Guernsey en Cyprus. Om wie het gaat is nog niet bekend.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.