Stem van de Straat Partij

FvD ‘Demente Hiddema’ & Bodyguard slaan op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers.

( Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-LOL: FvD ‘Demente Hiddema’ & Bodyguard slaan op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers.

7 antwoorden »

 1. Volgens Eichelsheim van de MIVD en de NOS (=AIVD) plus de BBC (=MI6) is niet het Anglo-Amerikaanse Corporate kapitalisme de oorzaak van de onvrede bij de bevolking maar zijn het “de Russen”:

  https://nos.nl/artikel/2222454-mivd-directeur-populisme-speelt-rusland-in-de-kaart.html

  Volgens mij kijkt er geen hond naar RT en zit die heel diep verstopt in het Volksempfanger kabelpakket van Ziggo. RT.com als website trekt hoofdzakelijk wat ontevreden Amerikanen.

  Like

  • De FvD en de PVV zijn inderdaad populistische volksverlakkers zonder enig besef wiens agenda ze uiteindelijk dienen. De gevestigde orde partijen zijn altijd doelbewust bezig geweest de belangen van de paar rijkste families ter wereld te dienen. Hoe oliedom en doortrapt kun je zijn als MIVD:

   Like

  • LS…

   Natuurlijk zijn het de Russen ! Het enige land ter wereld dat de roofzuchtige en moorlustige Khazaren het ultimatum heeft gegeven om te stoppen met hun praktijken etc. De Russen zijn het enige volk op aarde dat zich niet door het zieke westen (blijvend) laat manipuleren en tot de grote schrik van het zieke westen is het nu kiezen of delen. Kijk naar die Khazaren Heks May in Engeland. Dit achterlijke wijf heeft niet in de gaten dat er maar één atoombom nodig is om van de Engelse rots een diep gat te maken. Een nadeel is dat Nederland en de helft van Duitsland dan ook overspoeld wordt. Alleen de Minaretten zijn dan nog zichtbaar… Erdogan ook weer blij !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s