oorlog's misdaden

Oeps, Mỹ Lai Massacre. ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dutch loopjongen Rutte’ pas op voor Poetin!

(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” gaat voor Bloed-Winst Oorlogen.50 years ago, the Mỹ Lai massacre shamed the US military: How US Army Soldiers Slaughtered Vietnamese Women, Children.
Deze week is het 50 jaar geleden dat de ‘US-Killer-Eilte’zijn zoveelste Oorlogsmisdaad pleegde in Derde Wereld te weten in Oeps, Mỹ Lai Massacre.Uiteraard hebben linea breed daar geen woord over gehoord in de USA en NL Gevestigde Orde Pers, alwaar in de NL de Staat-NOS de ‘dr. Goebbels Agenda’ waan van de dag bepaald. Nee, de Nederlandse Pers was weer druk om hysterisch voor het Russische gevaar te waarschuwen sinds de aanslag op een Russische ex Spion Sergei Skripal die zijn land heeft verrader en zijn dochter, terwijl er nog geen schrijntje bewijs is getoond dat Rusland er achter zit. En ze feitelijk ook geen enkele motief c.q. belang hebben met een dergelijke aanslag, te meer o.a de Wereld Kampionschap voetbalen voor  de deur staan en de nimmer aflatende Oorlog’s retoriek van de NATO tegen Rusland en niet te vergeten de VVD- Beroepsleugenaar& Oorlog’s Hitser- Zijlstra’.Wie wel een duister motief hebben is de Westerse Massamoordenaarde ‘Elite&Wapenhandel Shadow World  om de aandacht af te leiden dat in de EU 50 miljoen burgers onder de armoedegrens leven en in de US 60 miljoen. En het regime Rutte de ‘Big Brother-Sleepwet’ er kost van kost wil doorslepen en wederom 4 jaar lang het Nederlandse Volk gaat kaal plukken en daar komt Poetin niet aan te pas!

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.