Peter R de Vries

De’ Judas-Raadkamer’ van Peter R. de Vries doorbreekt het Geheim wie met en voor hem werken.

(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(video) .
Donderdagavond was al weer de 3de keer qua kijkcijfers geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Politie-informant Peter R. Vries’ en waar ze het over hebben gebrald en gelogen is totaal niet relevant en dus nemen we niet eens de de moeite om dat te vermelden. Opvallend is het wel dat ‘Maffiaboss John de Mol’ het ‘Riool-Judas- programma’ nog niet van de buis heeft gehaald ,want er worden zwaar verliezen geleden om dit Riool-Lynch-programma te handhaven. Dat gaat bij andere mislukte ‘Riool-programma’s’ van ‘Maffiaboss John’ en het bejaarde Riool’-SBS’ wel ff anders.

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video).

 

Paniek in de Raadkamer van Peter R. de Vries. John de Mol&De Vries adverteren iedere dag voorpagina groot in de Telegraaf(Video). 

Wat wel buitengewoon maatschappelijk relevant is dat het ‘Judas-programma’ Het Geheim van de Raadkamer zichtbaar maakt wat voorheen een geheim was wie van de corrupte Gerechtelijke macht, justitie, politie en de journalistiek ( stiekem)  hand en spandiensten verricht voor rechtens vastgestelde Maffiajournalist en ‘Politie-informant Peter R. de Vries’. Doen zij het voor niets?  Deze aflevering werden de volgende corrupte en gewetenloze figuren door het optreden in ‘Riool-Judas- Raadkamer’ ontmaskert:

Mr. Peter Plasman volgen de Vries de Pokerface van het corrupte gedeelte van de sensatie advocatuur, maar De Facto zo dom is als een achtereind van een varken om als media geile zich te laten hoereren door zijn ‘Media-Pooier- Peter R .de Vries’.

Corrupte ‘Politiesletje Monique Mos ‘ die al bij 1 optreden de ‘BN- Hoertjes-bijnaam Hartevrouw’ heeft gekregen van De Vries. Het is niet helemaal duidelijk of De Vries met die ‘BN-Hoeren Bijnaam’ “de Hartenvrouw” ( Haremvrouw?) wil zeggen dat zij behoort tot één van de actiefste deelneemster aan de ‘Incest- vingerpolitie’(video)of dat zij zich voor en na de uitzending in haar Kruis laat grijpen door de ‘Insluip-Geilneef- Junkie Peter R. de Vries’(Video) .

Het vaste BN-Hoertje van de Vries de corrupte Rechter Nieneke de Waele die al na 3 afleveringen de bijnaam heeft gekregen “De Aas”. Wat bedoelt hij daarmee ,dat zij hem in haar ass neemt van de Vries?

De media geile en corrupte Jack Keizer van ‘Nep en Fop-Slachtofferhulp’ heeft al bij zijn eerste optreden de ‘Riool- BN-hoertjes bijnaam’ de Troefkaart gekregen van De Vries. Nu is het geven van bijnamen een oud gebruik in de ‘Volks-onderwereld’ en daarom is het wat ons betreft van de zotte dat De Vries zijn corrupte gasten nu ook voorziet van een ‘Onderwereld-Bijnaam’ of juist niet? Is hij misschien onbewust misschien eens een keer eerlijk? Wel weet nu iedereen die voor de Rechter moet verschijnen wie te Wraken(Video) als een ‘Riool en Corrupte medewerker’ van Peter R. de Vries.

 

 

7 antwoorden »

 1. Als denker ben ik tot de conclusie gekomen
  dat Willem Holleeder 1 ware politieke gevangen is
  en om hem om te haken heeft Peter R de Vries
  vielen er wat spaanders die even allemaal
  levenslang hebben gekregen .

  het rechtelijke macht is een ware façade met de
  zogenaamde achteraf gevonden geheime tape
  opname .
  manipuleren van de rechtelijke macht om zo gedaan
  te krijgen wat iemand graag wil is een
  aanfluiting en zwaar corrupt

  nu is de vraag werkte mevrouw H voor de Wouten
  en heeft ze doel bewust bewijs stukken achter gehouden
  ten einde voordeel uit te halen
  de rechters zouden nu al gewraakt moeten worden
  omdat ze mevrouw H niet aanklagen voor verduisteren
  van gerechtelijke stukken .

  Is Nederland wel een rechts staat of hebben
  door veroordeelde corrupte kwalen
  als peter r de vries de totale macht in Nederland
  en ken die iedere die hem niet zint
  levenslang bezorg

  Like

 2. Den Haag – Na de MeToo-affaire bij GroenLinks gaat de Tweede Kamer versneld onderzoek doen naar sex in het torentje(rutte en gordon kont sex). Dat laat Kamervoorzitter Khadija Arib aan de telegraaf weten. Wie in het parlement breed informeert naar grensoverschrijdend gedrag, krijgt geen aanwijzingen van recente gevallen, maar hoort wel smeuïge uitspattingen (met verondersteld wederzijds goedvinden) uit het verleden.

  Like

 3. https://www.ad.nl/politiek/vvd-krijgt-sloten-op-deuren-in-kamer-er-wordt-gestolen-als-de-raven~abbd6f4c/

  Een VVD’er die een aantal keren ten prooi viel aan diefstal zegt: ,,Er wordt gestolen als de raven.’’ Zo verdween een kostbare mini-beamer van een VVD-Kamerlid ter waarde van 450 euro. Een andere, prominente VVD’er zegt: ,,Er zijn tientallen iPads en andere waardevolle spullen verdwenen. Het wordt allemaal intern afgehandeld. Ik ben ervan overtuigd dat het internen zijn en geen bezoekers van de Tweede Kamer.’’

  Like

 4. Die vieze oude afgelebberde en uitgewoonde bejaarde Paay die zich in haar vieze bek inclusief kunstgebit laat pissen, wat een vies wijf, en dan nu zielig doen en in de slachtofferrol kruipen !
  Heel Nederland weet nu hoe een vies mokkel dat is, want een normale vrouw laat zich niet in haar bek zeiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.