Elite -Pedofielen

#GR2018: ‘Pedo&‘MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot.

(van onze ‘VVD-Pedo- Klasse Justitie’ redactie i.s.m. onze ‘Rent a D66’ redactie)

AMSTERDAM-Noir– Het corrupte antidemocratische D66 ‘DDR66’ liegt, bedriegt, steelt en verkracht er op los! Als dat maar niet straks wordt afgeluisterd met de Sleepwet. Nou, dat zal wel goed zitten want de ‘blinde’ AIVD van Boss ‘Big Brother Bertholee’(Video) heeft in zijn hele bestaan nog nooit een ‘Royaal-Elite-Pedofielen-Misdaadgroep’(video) opgerold, terwijl ze bijna dagelijks in de Krant staan als Pedofielen die in hoofdzaak kinderen en wezen verkrachten.Tja, als het op de Leden van de Tweede Kamer aankomt op het gebied van aanraden en cocaïne snuiven kan men wel stellen dat zij echte Doeners(Video) zijn, alwaar ‘Gay Rutte’ in zijn ‘Anus-Torentje’ met zijn ‘Junkie Gordon’ berentrots op is(Video).

 

‘Psycho Tjebbe Vugts’ CDA Wethouder van Rhenen weg na meldingen ‘Johnny de Mol–Weinstein-aanranding’(Video).

Hoe krampachtig een serie afgetreden corrupte en altijd liegende VVD Ministers van Justitie ’Bral-Opstelten’ en ‘Mega-Fraudeur Van der Steur’ jarenlang de Deksel op de ‘Royal-VVD-Pedo-Rapist-Demmink-misdaden’ hielden en houden aan het misdadige Binnenhof(video) is inmiddels een landelijk bekend. Maar dat is niet alles op dat Perverse en’ Misdadig-Pedo-gebied’ in de voor het merendeel corrupte  en laffe Tweede Kamer.

GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video). 

 

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(video).
Na de walgelijk #MeToo-affaire bij GroenLinksRechts van ‘‘Yes, we can Boy Klaver-de‘Pubermeiden onderbroeken–King’(video) gaat de Tweede Kamer versneld (geen) onderzoek doen naar ‘seksuele-pedo- intimidatie’ en aanrandingen.Dat laat de corrupte en laffe PvdA-Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Khadija Arib’ aan de NSB-Telegraaf weten. Wie in Tweede Kamer breed informeert naar grensoverschrijdend gedrag, krijgt geen aanwijzingen van recente gevallen(kuch), maar hoort wel perverse uitspattingen (met verondersteld wederzijds goedvinden) uit het verleden. En dat laatste is opvallend want Arib speelde een zeer kwalijk duistere rol in het verdoezelen van het liederlijke en perverse Pedofielen seksuele Schandknapen gedrag van ‘Suikeroompje Pechthold’ en zijn ‘cadeau’ gekregen ‘Neuk-Appartementje’ van rond een kwart miljoen euro. In de ‘Nep en Fop enquête’ kunnen de voor het merendeel laffe en corrupte Kamerleden en andere medewerkers van het Tweede Kamergebouw aangeven of ze wel eens zijn aangerand op hun werk. Arib besloot tot het ‘Nep en Fop onderzoek’ nadat ‘Rent a D66’ er bij haar op aan drong om seksuele intimidatie te onderzoeken, hoewel de altijd liegende en #MeToo verkrachten fractie bralde niet over concrete gevallen te weten. Het aantal Tweede Kamerleden die thuis zitten in het Luxe Wachtgeld na in hun Kruis en/of anus te zijn gegrepen is niet te tellen. Dan zwijgen wij nog maar over het aantal jonge stagiaires dat zelfs in de Toilet is aangerand in de Tweede Kamer of op het Binnenhof in hun Kruis en anus is gegrepen, want daar is de wereldberoemde beruchte Kruizengrijper ‘Mad Dog Trump’ heilig bij.

Tot Slot: Huiver en Wordt Wakker(Video): Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt in interview hierna uit waarom de ‘Elite-Pedofielen’ en de ‘Taxfree- Royal- Super-criminele’ en de ‘Rat in pak-politici’ zo goed als nooit worden vervolgd:

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.