Klasse justitie

De Wereld op zijn Kop: Criminele Ollongren wil bewijs van goed gedrag Wethouders, maar geen Leugendetector Test.

(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stem van de Straat Partijleider Steven Brown daagt AT5, Het Parool,De Balie uit om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector(Video).Criminele Burgemeesters slagen allemaal voor een bewijs van goed gedrag(Video). Nog niet zo lang geleden slaagde de algemeen bekende beruchte en veroordeelde Vrouwenmepper Top ‘CDA Rat Captain Gay- Eurlings(Video)’ voor het bewijs voor goed gedrag. Maar ook de D66 DDR66′ Ras-Oplichter Pechthold'(video) zou zomaar  een bewijs van goed gedrag krijgen en ook de ‘Pedo-rapist- Types’ als de top VVD-ers Demmink en’ Mega-Fraudeurs Ard van der Steur en Henry Keizer’. En al deze Ratten in pak(Video) zouden zijn geslaagd voor een bewijs van goed gedrag, want zij zijn immers niet veroordeeld omdat er nou eenmaal extreme VVD-Klasse Justitie heerst in ‘Elite-Schurken-Staats-NL’ van Rutte&Co. En Moorlag de Koppelbaas van de PvdA en Lian Heinhuis de PvdA Bankier-Gangster en  Witwas-Slaaf van de Brenninkmeijers(Video) zou ook doodleuk een bewijs van goed gedrag krijgen

Brown legt hierna het Partijprogramma (video)  uit en dat een Leugendetector eindelijk de corrupte altijd liegende politici van de Gevestigde Orde de waarheid laat spreken:

Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Ultra-Rijken-Club’, Het Koningshuis, de ‘Bankier-Gangsters-Club’,de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’(Video).
Immers een bewijs van goed gedrag test alleen op grond van het positiefrecht( geschreven recht van de Heersende Klasse) en niet op het natuurecht (mensenrechten), want dan zou de Fractie het hele Kabinet Rutt3 en meer dan 70% van de huidige Burgemeesters, Wethouders en Gemeenteraadsleden geen bewijs van goed gedrag krijgen. Dus wat is een bewijt voor goed gedrag feitelijk waard? Helemaal niets dus! Maar wat kan men dan doen tegen de in hoofdzaak ‘Rat in pak corruptie’ in ‘Bestuurlijk–Graai-Nederland’(Video )? Dat is wat Partijleider Steve Brown van de Stem van Straat eist, namelijk voer een leugendetector test in voor de ‘Taxfree-Shell-Koninkijle-Familie’, de Ministers, de Burgemeesters , de Wethouders en Gemeenteraadsleden. Wie slaagt is toegelaten en wie zakt niet.

Partijleider Steve Brown: Ik eis een Leugendetector in de raadzaal:

 

 

Categorieën:Klasse justitie

3 antwoorden »

  1. De tekenen van het kwaad tekenen zich nogal scherp af de laatste tijd, ‘een stilte voor de storm’ is reeds passè, het is slechts wachten tot de eruptie van dit verborgen kwaad?

    Like

  2. Zitten de Hollanders weer te wachten op een oorlog ? de 1e door victoria kleinzoon de 2e het zelfde de derde alexander fillipe, elizabeth, jullie hebben nog tijd

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.