Elitaire Misdaad

#GR2018: Ex VVD ‘Minister- Yab Yum-Hennis’ zweeg en Loog na Dood door Schuld Commando Sander.

( van onze’ VVD&CDA- Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na  de corrupte en laffe VVD’er Baalen’ nu ook ‘Dood door schuld-Hennis’ benoemd tot Officier. EX ‘Shell-Elite-Maffia-Boss Van der Veer’ legt het uit bij Buitenhof(Video).
Jongens, tot morgen, papa is laat thuis’, zei commando Kanonnenvoer Sander Klap (35) tegen zijn kleine kinderen Julian en Emily toen hij vertrok naar de levensgevaarlijke  schietbaan van de Top VVD bendelid ‘Yab Yum Henins’(Video) in Ossendrecht. Maar die dag, deze week twee jaar geleden, werd hij tijdens schietoefeningen dodelijk getroffen en naar later bleek een geval van Dood door Schuld wegens grove en opzettelijk nalatigheid van het Ministerie van Defensie Wapenhandel van de toenmalige corrupte VVD Minister ‘Yab Yum- Hennis’.

Nieuwe dreun Hennis. Commando’s doen aangifte tegen Defensie om dodelijk ‘incident'(weer dood door schuld).
Voor die misdaden is tot heden nog niet één persoon vervolgd door de corrupte’ CDA&VVD Justitie’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&’Nep en Fop Christelijk&Co‘, laat staan veroordeelt. Alleen die smeerpoets Hennis en de toenmalig laffe en corrupte Opperbevelhebber Middeldorp van de Landmacht zijn toen voor de Show huilend afgetreden en leefde nog lang en gelukkig als ‘Geld-Duivels’.

Erdogan gaat los op ‘Mad Dog Trump’ en Koerden& Amerikaanse legerbases Syrië. Hennis en Van Baalen weigeren dienst(Video)!
De laffe en corrupte  Opperbevelhebber behield wel zijn volledige riante ‘Bloed-pensioen’ als ‘straf’ en Hennis zit nu als een ‘VVD-Hoertje’ in de Tweede Kamer te liegen en te bedriegen en laat zich gewillig in haar Kruis, borsten en anus grijpen(Video). Het schiethuis bleek levensgevaarlijk,veiligheidsregels waren met voeten getreden en dat was al jaren bekend bij Hennis ( =Schroevers secretaresse met die botox lippen) en de corrupte Top van Defensie, maar die hadden het toen der tijd samen met de VVD-‘Aasgier- Stef Blok’ en een corrupt Prinsje van Oranje te druk met zich te laten omkopen door PON(Video). Klaps nabestaanden voelen zich meer dan terecht door Hennis en nu weer door de oude CDA- Rat Minister van Defensie Bijleveld in de steek gelaten: het corrupte ‘Kanonnenvoer- Ministerie’ en hun gevoelloze en gewetenloze Ministers Hennis en Bijleveld hebben nooit contact met hen gezocht en/of compensatie aangeboden.Het ontbreekt hun gewoon aan enige menselijke gevoelens en fatsoen.

‘Hennis-Dood door Schuld Kanonnenvoer’ waar ter Wereld wordt Wakker.

Valse Spijtbetuiging Hennis voor Dood door schuld Kanonnenvoer Mali(video).

Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.
Vanwege de kille en corrupte afhandeling van de zoveelste ‘Doofpot-zaak’ en het feit dat Hennis gewoon doodleuk in de Tweede kamer zit te liegen in haar walgelijke,ordinaire ‘Yab Yum-laarzen’(video) heeft de familie meer dan terecht maar in ”Banana-Fraude –NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en hun ‘Raadkamer-Lynch-‘journalist’- Peter R. de Vries’(Video)  kansloze claim voor affectieschade neergelegd, zo vertellen zij in een interview met de ‘NSB-Telegraaf’ van Haatzaai-Columniste &Veelvraat ‘Big Mac/Bek Nanninga’(Video).

Opmerking: Partijleider Steve Brown doet plechtig dramatisch oproep aan De Straat: Ga Stemmen en maak een einde aan de Rat in pak corruptie van de Gevestigde Orde partijtjes ‘Nep en Fop Christelijk-CDA’, de VVD-misdaadgroep’, de ‘PvdA -Moorlag Koppelbaas& Bankier & Brenninkmeijer- partij(Video), D66 ‘DDR66’, GroenLinksRechts en de ‘Incest-Bijbelbelt-CU!’!

 

 

7 antwoorden »

    • In plaats van dat ze de oorlogsindustrie aanpakt laat ze deze maar hun gang gaan?
      Trump is al zover dat ie de farmaceuten drugsdealers en andere criminelen zal aanpakken omdat de verslaving hand over hand toeneemt, dat is pas daadkracht?

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.