Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkend bij De Stem van de Straat Saltotv:Parool pleegt aanslag op Partijleider Steve Brown van De Stem van de Straat partij.

(Door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond bij SALTO 1 om 23.00 uur:Schokkend bij De Stem van de Straat:Parool pleegt aanslag op Partijleider Steve Brown van De Stem van de Straat partij. Amsterdamse PvdA-er ontmaskerd als ‘Mega-Crimineel’. Joop onthult schokkende geheimen van privé gedragingen van VVD Wethouder Eric van den Burgh.VVD-Pedo’&‘ GroenLinks& D66-MeToo-seksverhalen’(video) aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot, maar de Stem vd Straat haalt ze er uit.Cok Oostveen komt in de Deelraad commissie op voor betaalbare woningen.Stem van de Straat Amsterdam en Purmerend Groep Hop trekken gezamenlijk onder LIJST 11 ten strijde tegen Woningnood en Rat in Pak corruptie van de Gevestigde orde partijtjes. Cok Oostveen komt in de Deelraad commissie op voor betaalbare woningen.Prof Luc van Harvard en Allesdeskundige Joke doen weer iedereen versteld staan en Jerry TurnerX is als stilte voor de Storm en uiteraard nog veel meer hilarisch en keihard Straat nieuws wat u nergens anders ziet. Dus check it out the Tokshow Shit van De Stem van De Straat!!! (klik onder voor rechtstreekse uitzending)

1 antwoord »

  1. Hopelijk krijg het verleden als het lichten van de kerfstok van Steve en anderen geen gevolgen?
    Ollogren wilde toch een ‘bewijs-van-goed-gedrag”?
    Heeft zij de regionale krant erop afgestuurd?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.