Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

#GR2018 Het gedachtengoed van uw partij vind ik helemaal top!

(Ingezonden door een sympathisant van de partij, waarvoor dank)

ASTERDAM-NOIR-Beste mensen van de stem van de straat hierbij wil ik jullie allemaal een hart onder de riem steken en voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen veel succes wensen en ik hoop dat jullie ook daadwerkelijk in de raad van Mokum terecht komen om daar een ander geluid te laten horen en tegen de stroom in te blijven zwemmen!

Hoe mooi zou dat zijn, bijvoorbeeld de wantoestanden in de woningsector wantoestanden aan de kaak stellen en alles wat men nu kennelijk niet nodig vindt om een open discussie over te voeren in de raad vanwege belangenverstrengelingen of simpelweg omdat er vrijwel geen tegen geluid te horen is.

Op de site van Amsterdam Noir  staan in mijn optiek hele interessante reportages en interviews waar ik mij zeer in kan vinden. Meneer Steve Brown doet dit op zijn eigen eigenwijze  manier(denk ik) zonder zijn integriteit te verliezen en dat vind ik heel bewonderenswaardig.

Zelf ben ik begin jaren tachtig in Amsterdam Noord (plan v Gool) komen wonen als 13 jarige  uit west Friesland maar ik hoorde er al snel bij en heb tot eind jaren negentig overal en ook nergens in Amsterdam gewoond totdat ik met pijn in mijn hart verhuisd ben naar Amstelveen waar ik nu nog steeds woon overigens wel altijd in Amsterdam gewerkt dus de stad is nooit echt ver weg geweest..

Ik ben getrouwd en heb twee pracht dochters samen met mijn vrouw die werkt bij het LdH in Amsterdam op een zorgafdeling in het centrum. Zelf werk ik parttime in de haven en heb een ww uitkering tot mijn schande, maar ook wij hebben het moeilijk huren verplicht in de vrije sector en het is niet moeilijk om snel al op te grote voet te leven…zonder overigens compleet uit de band te springen. Maar wij hebben het ondanks dat we het vaak net niet redden best goed!

Als de partij hulp nodig heeft wil ik jullie graag helpen en bied bij deze mijn diensten aan, ook wil ik graag mijn steun betuigen aan uw partij en lid worden kan dit? want ik woon al een tijd niet meer in de stad…

Met vriendelijk groet,

Naam bekend bij redactie

6 antwoorden »

  1. Mijn vrouw en ik zitten hier dan wel zo’n 1600 km verderop maar we zien reikhalzend uit naar het resultaat. De stem van de straat laat zich op de weg omhoog niet corrumperen en dat is nou precies waar alle bestaande politieke partijen wèl voor gekozen hebben en waar ook het FvD straks voor gaat kiezen. Ik denk trouwens dat er een grote voedingsbodem is voor de stem van de straat.

    De stem van de straat is een uiterst onaangename verassing voor het liegende en graaiende geboefte……dus alle succes toegewenst vanuit ons mooie en romantische plekje op het Hongaarse platteland.

    Like

  2. ik wens jullie morgen, de dag des oordeels,heel veel stemmen toe. Woon niet in Amsterdam of omgeving, woon in het oosten van het land. Ik deel jullie site wel op Faceboek. Respect voor jullie !!!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.