Elitaire Misdaad

Om over na te denken: Wie is gevaarlijker; De Westerse lijders of ‘Islam-Terreur-Baardmannen’.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oeps, Mỹ Lai Massacre(Video). ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dutch loopjongen Rutte’ pas op voor Poetin!
50 miljoen EU Burgers leven onder de armoedegrens en 60 miljoen US burgers.En 15 miljoen kinderen sterven jaarlijks van de honger en daar komt geen ”Islam-terreur-Baardmannen-groep’ aan te pas. Iets  om over na te denken:

 

6 antwoorden »

  1. LS…

    Na eeuwenlange uitbuiting moeten we in het Westen wel degelijk bevreesd zijn voor de wraak van de slachtoffers van die uitbuiting. Maar vrees is geen goede raadgever ! Laten we beducht zijn voor de psychopaten en de parasieten uit beide kampen. Een betere wereld wordt het niet. Mogelijk wel een meer veilige wereld waarin de onschuldigen niet hoeven te creperen !

    In die context feliciteer ik Putin die voorlopig qua macht en wijsheid mijlenver boven de satanische hypocriete helhonden uitsteekt en zich nog niet heeft laten uitdagen door de Khazaren die al eeuwig bezig zijn om de aarde ter meerdere glorie van Satan te vernietigen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.