Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

#GR2018: Oproep aan alle Amsterdammers die nooit stemmen (50%).Kom op voor jezelf Stem (SvdS)LIJST 11.

(Door De Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geef uw stem weer terug aan de Straat en Kom op voor jezelf Stem LIJST 11.Maak een einde aan het feit dat de 30% of te wel 1 op de 3 Amsterdammers al 20 jaar onder de armoedegrens en zonder woning moeten zien te overleven dankzij de Corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA, VVD, PvdA, GroenLinks, CU en D66.
En voor de mensen die wel gaan stemmen behalve natuurlijk als men behoort tot de Ratten in Pak ,trap niet in Gouden Bergen Beloven Gebral debatten dat u kritiekloos door Het Parool en AT5 over uw heen gestort heeft gekregen. Check ons Partijprogramma.

POWER TO THE PEOPLE! En Power to the Grassroot movement De Stem van de Straat.

 

3 antwoorden »


 1. Ik zelf heb ook gestemd, op BOB (locale ondernemers partij Breda). Ik kwam in het stem lokaal, vulde de stemformulieren in en gooide deze in de twee stembussen, die veel gelijkenis vertoonden met grijze kliko’s met een slot erop. Er was echter een klein probleempje, de stembussen waren beiden niet op slot. De twee benodigde hangsloten waren nergens te bekennen. Wat nog erger was, de stembussen waren niet eens verzegeld.

  Like

  • D’r zijn zo’n 150 multinationals op de wereld, eigenaars zijn zo’n 300 familie’s.
   Hoe moeilijk kan het zijn om dingen te veranderen?
   https://www.bol.com/nl/f/the-silent-takeover/30374103/
   Maar ja, als je je bedenkt dat er nog mensen op deze aardbol rondlopen die zeggen dat ze bij de gratie GOD koning zijn en dat dan nog serieus nemen dan verdien je het om wreed in de poepert te worden genomen…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.