Uncategorized

200 aangiftes tegen DDR66 ‘Suikeroompje Pechtold’ om ‘Elite-Pedo-gift&Fraude’.

(van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er zijn een kleine tweehonderd aangiftes gedaan tegen D66‘DDR66-leider’ ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechtold’(Video) omdat hij een huis ‘cadeau’ heeft gekregen voor zijn Kont’&Pijp- diensten'(Video) als ‘Nep en Fop Kunststudentje’ ( 11 jaar). Dat laat een woordvoerder van het corrupte ‘VVD&CDA- Openbaar Ministerie’ weten na een bericht van website The Post Online. Bij een zo een groot aangiftes is er dus feitelijk sprake dat de maatschappij geschokt is en dat is voor het OM altijd een zwaar wegende reden om snel te gaan vervolgen en extra zware straffen te gaan eisen. Maar nu ff niet!

‘Schizofrene Pechtold’: Wij van ‘DDR-66’ zijn voor het Referendum en daarom schaffen wij het Raadgevenreferendum af en luisteren het Volk 24/7 af(video).
Via een ‘Wilders-formulier’ op internet, waar onder meer de website GeenStijl eind februari over schreef, kon de aangifte van onder meer ambtelijke corruptie ,Fraude zich hoereren,belasting ontduiken, valsheid in geschriften verstuurd worden. Het OM bestudeert hoe deze misdaden in de bodemloze ‘VVD-Pedo-Demmink-Doofpot’ te laten verdwijnen en moet later beslissen over een eventuele strafrechtelijke vervolging. Het is niet duidelijk wanneer dit gebeurt en dat willen ze zo lang mogelijk zo houden.

Pedo&‘MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot(Video).

Wat weet ‘Schandknaap-Pechtold’ voor Vuiligheid van de PvdA Tweede Kamer Voorzitter Arib(Video).
Pechtold kreeg van een van zijn oude ‘Hop er Op- Broodheren’ als Kunststudentje , in dit geval een ‘Canadese Elite-Pedo’ oud- corrupte diplomaat, een appartement ‘Pedo-Heren op stand Neuk-Hok’ in Scheveningen. De D66 DDR66-politicus beschouwt dit als een ‘privé-Black-Hole-kwestie’ en daar was de Tweede Kamer Voorzitter ‘PvdA- Mocro Spion Arib’ het mee eens. Pechthold heeft tot vandaag de dag nog aanvallen van pijn in zijn bodemloze anus van die periode, vandaar dat hij zo typisch loopt te trippelen als een opgewonden Haantje, dat constant onzin loopt te kukelen :”leve de EU, Pas op voor Poetin en Wilders en Denk” . Hij liet de gift  betaling daarom niet noteren in het geschenkenregister van de voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer, dat is bedoeld om openheid te bieden over geschenken en voordeeltjes. Het appartement heeft volgens de akte van schenking een waarde van 135.000 euro, maar die ligt in werkelijk rond de 250.000 euro.

 

 

 

4 antwoorden »

  1. Volgens mij is die Pechvogel aan het afbouwen, eerst goud nu zilver, naar de 2de plaats?
    Nu wordt duidelijk dat het in de uitverkoop zetten van Nederlandse bruidschatten niet rendeert?

    Like

  2. Vroeger had D’66 nog nette fatsoenlijke partijleiders als Hans van Mierlo en Jan Terlouw die voorstander waren van een democratisch referendum.

    Nu wordt Nederland met D’66 opgescheept met corrupt vies graaierstuig met teveel zitvlees in de 2e kamer en dat zich bedient van de naam Pechtold en dat louche deals sluit met de VVD-misdaadgroep en ook nog al uw organen wil afpakken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.