Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

#GR2018: Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam. Partijleider Brown treed af.

(van onze Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat bleef gisteren thuis tot grote vreugde van de corrupte Elite en hun eveneens corrupte MSM en tot verdriet van de Stem van de Straat partij. De ‘Bakfietsmaffia (en de Ratten in pak (Video) )viert hoogtij in Amsterdam’ reageerde één van onze Kernleden van de partij na de uitslag! GroenLinksRechts is de grootste geworden en DD66 ‘DDR66’ de tweede in Amsterdam en dat leidde tot een hysterische euforie bij hen en hun slaafse MSM(Staats-NOS) en plaatselijk ‘dr. Goebbels- Pers AT5 en Het Parool’. Het voorgaande is wel te begrijpen omdat GroenLinksRechts van ‘Yes we can Boy Klaver’ en D66′DDR66′ van ‘Suikeroompje Pechthold’ en de VVD-Misdaadgroep bestaat uit allemaal “Doeners”(Video) waar ‘Godfather Rutte’ zo trots op is met een fanatieke, hoogopgeleide aanhang die voor 110 procent is gaan stemmen.Brown zag de bui al hangen en hing zich voor de uitslag op tijdens het door Brown kenschetsend genoemde laatste ‘Judas-Avondmaal’,die de Harde Kern nuttigde tijdens het kijken naar de ronduit walgelijke Staats-NOS en hun kleine ‘AT5-vuilnisbakje’-verslag’ van de resultaten. De  corrupte enl iegende partijleiders van de Gevestigde Orde, de bazen vande NOS en AT5 waren niet van de beeldbuis te slaan (a.s. maandag hilarisch reportage bij De Stem van de Straat saltotv).

AT5 Gaat Noord Koreaans :”Steve Brown en Stem van de Straat mag niet in de Gemeenteraad”(Video).

Expats&Yuppies die de woningen van de Amsterdammers inpikken gaan voor GroenLinks en D66(Video).
Wij hebben het niet gehaald en dat lag wel in de lijn der verwachtingen. Wij zijn geboycot,zwart gemaakt( Parool-smaad en laster; Brown veroordeelde drugscrimineel(Video)) door ‘Censuur -AT5’en het ‘oude- PvdA-mannen-Vod-Het Parool’ en hun ‘Elitaire- Vuilnisvat-De Balie’ alsof wij in Noord- Korea waren. Wij zijn letterlijk voor niet één debat met de voor het merendeel liegende en corrupte partijleiders uitgenodigd. Onze strijd was nog ongelijker dan die van David tegen Goliath. Gisteren bleef dus 50 procent thuis en daar hoorde wij helemaal niemand over in de MSM en Het Parool en AT5. Kan hun wat schelen dat de Onderklasse niet meer Stemt en dus het vertrouwen in de (Elite)-democratie compleet kwijt is. Ook de SP leidde een gevoelige nederlaag in dit verband wat zij niet verdiend hebben.

Het Parool pleegt net voor het Stemmen een Aanslag op Partijleider Steve Brown(Video) en de Stem van de Straat partij.

Gemeenteraad Verkiezingen-Censuur’ :‘PvdA-Bejaarde Vod-Het Parool’ discrimineert Stem van de Straat(video).
De plaatselijke corrupt Gevestigde Orde Pers AT5 en Het Parool waren gisteren ook lyrisch en hysterisch blij van de uitslag. En dat is wel te begrijpen want zij hebben de afgelopen verkiezing ‘s campagne-periode hun benen uit hun lijf gerend om hun Bazen de corrupte Gevestigde Orde partijtjes als een slaaf van dienst te zijn. De Gevestigde Partijtjes en de gekanaliseerde nieuwkomers partijtjes die het wel hebben gehaald als het Forum voor(geen) democratie en de ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ waren niet van de ‘TokkieBuis’ en uit Het Parool te slaan. Bovendien moet hierbij worden opgemerkt dat de corrupte Gevestigde Orde partijtjes een ongelimiteerd reclamebudget tot hun beschikking hadden en allemaal een sluwe doortrapte Spindokters met ‘vriendjes’ bij Het Parool en AT5. Het Forum van (geen) Democratie werd bijv. in de markt gezet als “OMO” de beste Witwasser van de Democratie en die haalde 3 zetels, maar die beschikte dan ook over een reclamebudget van tussen de 500 duizend en een miljoen euro van ‘Uber crime groep’ van de ‘Top VVD Bendelid- Neellie Kroes‘. En zat de Haatzaaier Nanninga aka “de Dobberneger” bij elk debat De Stem van de Straat had een Budget van 0,00 en zat bij geen enkel debat.Wie het wel door hebben zijn de Moslims en van Origine Amsterdamse Turken en Marokkanen, want die hebben massaal op DENK gestemd en gelijk hebben ze! Daar kan de Laagste Klasse nog wat van leren! Maar ook Amsterdammers van origine Surinamers hebben meer nagedacht dan ‘blanke’ Amsterdammers uit de Laagste Klasse,want die hebben massaal op BIJ1 gestemd en gelijk hebben ze!

Femke Halsema: Mijn kinderen gaan naar een Witte school om GroenLink te integreren.

 

‘UvA-NAPNieuws’ verworden tot ‘Pulp Media-Maffia’ en plegen karaktermoord ing Steve Brown(video).

Gezamenlijke Persverklaring Rutte en Klaver: Gelukkig zijn de”Labbekakken”weer thuis belevenin Amsterdam.
Wie echt een verandering wil van het uitbuit systeem van de “Straf de Arme Maatschappij’,  zoals onze partij waren tot Persona non grata en zelf tot Terroristische  en een criminele Witwas-organisatie(Video) verklaard door de Gevestigde Orde en hun MSM. Alles is uit de kast getrokken om onze partij uit de Gemeenteraad te houden en dat is de corrupte Gevestigde Orde en hun Misdaadbank SNS en loopjongens de zogenaamde Pers AT5 en Het Parool gelukt ,aangezien wij maar tegen de 700 stemmen hebben gehaald. Dat aantal mensen helpen wij markant per jaar met hun problemen! De Amsterdamse die behoren tot de Laagste Klasse en onder de armoedegrens moeten zien te overleven ( 30 procent) gaan een nog zwaardere periode tegemoet en dat hebben ze helaas toch ook wel een beetje aan zich zelf te verwijten door voor 100 procent thuis te blijven. Gingen gisteren al direct al geruchten bij AT5 dat de walgelijke extreme altijd liegende , opportunisten en huidige Bankier-Gangsterin Femke Halsema aka “de Doofpot-Hoer” de nieuwe corrupte Burgemeester van Amsterdam gaat worden en daarmee is de vervreemding tussen de Bovenklasse  (Wintersport en zomervakantie naar het buitenland( wandelen in de Bossen) ,grachtenpanden en kinderen naar ‘Witte scholen’ ) en de Onderklasse (lopen naar de Voedselbanken en amper te vreten en kleren aan hun lijf en kinderen naar ‘Zwarte scholen’) helemaal compleet is.Maar goed niet getreurd wij gaan gewoon door met onze strijd voor die 50 procent die niet heeft gestemd en waarvan er 30 procent (de Laagste Klasse) onder de armoedegrens leven. Barney Saunders had het immers ook de eerste keer niet gehaald tegen de MSM en de ‘Nep en Fop Democratie –partij’ met  ‘War Mongol-Hillary Clinton’&’Pedo-echtgenoot Bill’ ( Hillary is ‘US –Elite’ variant van Femke Halsema en Klaver van Obama).

Onze Partijleider ing Steve Brown zal gaan aftreden  zodra onze partij een opvolger heeft gevonden, maar wel de partij blijft ondersteunen en meewerken om onze Grassroot movement verder uit te bouwen. Wij hebben veel geleerd de afgelopen periode hoe smerig de Gevestigde Ode politiek en hun media/pers in elkaar zitten, maar ook heel veel LOL gehad en een basis gelegd voor een anarchistische Grassroot movement.Wij roepen dan ook om te beginnen langs deze weg alle kleine alternatieve (nieuwkomer )partijtjes zich aan te sluiten met behoud van eigen programma bij de Stem van de Straat partij, want met 21 partijtjes ( worden door Het Parool Dorpsgekken genoemd) zal er zo goed als zeker er ook niet één ooit een zetel halen. Denk in dit verband alleen al aan de Piratenpartij die voor de derde keer op rij geen zetel haalde en zo langzamerhand een echte Dorpsgek(Video) aan het worden is.

Tot Slot: Nogmaals iedereen van harte bedankt voor zijn fanatische inzet in het gevecht tegen de Bierkaai en de gewetenloze en meedogenloze Elite en hun slaafse Pers o.a. de Staats-NOS, ‘ Noord Koreaans-Censuur- AT5’ en oude ‘PvdA mannen Het Parool’.

SvdS Partijleider Steve Brown & Joe Frazier vechten voor De Stem van de Straat en Stemmen(Video)!

Noot:Lars Duursma
Gelauff bevestigt in reactie dat buigt voor eisen van spindoctors, waardoor niet belangen van kiezers maar die van politici centraal staan. Rob Trip stelde inderdaad vragen, maar over onderwerpen die campagneteams mochten bepalen. Dat heeft niets met journalistiek te maken.

Noot2:

52 antwoorden »

  • ARNHEM – Hans Kamperman uit Groenlo heeft spijt van zijn actie, dat laat hij weten aan Omroep Gelderland dat als eerste medium met hem sprak na zijn daad. De 65-jarige man deed gisteren een zelfmoordpoging in de Tweede Kamer.

   Het gaat goed met Kamperman. Dat zegt hij vanochtend tegen Omroep Gelderland. ‘Ik lig nog in het ziekenhuis omdat ze bang zijn dat ik nog zwelling in mijn hoofd en nek oploop, maar ik heb echt niks’. Kamperman werd afgevoerd door een ambulance, ‘Maar ik had zelf ook de Tweede Kamer kunnen uitlopen.’ Over zijn actie zegt hij: ‘Ik heb dit met mijn volle verstand gedaan, het was een daad van liefde voor de aarde en de mensen’. Hij voegt daar aan toe: ‘Ik ben niet depressief.’
   ‘Spijt van zijn actie’

   Wel heeft hij spijt dat Kamerleden dit hebben moeten zien. Kamperman: ‘Het is natuurlijk nogal wat, ik heb geprobeerd om ze wakker te schudden’.

   Ze lachen hierom in de kamer weer een kansloze minder!

   Like

 1. Parels voor de zwijnen Steve.
  Count your blessings en ga genieten van het leven, het is toch al zo kort.
  En je medemens??? Die paar mensen in je eigen omgeving is al meer dan genoeg als je daar goed voor bent.
  En de rest v/d vernederlanders? Die volgen liever de ruttevanger van hamelen……… Laat ze lekker de hongerdood tegemoet gaan, ze verdienen het.

  Like

 2. Steve, ik ben en blijf trots op jou en je team! Ik weet inmiddels al een hele tijd hoe smerig de mainstream media werken. Een paar dagen geleden dreigde nep-en fopchristen Buma in de problemen te komen tijdens een debat met Lilian Marijnissen van de SP. De presentator van het programma brak onmiddellijk de discussie af, volgend onderwerp… Verder, dat een corrupte en asociale partij als de VVD wederom zoveel stemmen krijgt, zegt heel veel over een groot deel van onze landgenoten! Mensen met wellicht een volle beurs, maar een lege ziel en totaal niet in de gaten waar het in het leven echt om gaat…

  Like

 3. Waarom duurt dat stemmen tellen in Amsterdam zo verschrikkelijk lang ?

  Waarom was a.i. burgemeester Van Aartsen zo zenuwachtig op TV bij de presentatie van de verkiezingsuitslagen in Amsterdam, waarom wilde Van Aartsen wo-dag 21 maart 2018, na 22:00 u geen nieuwe verkiezingsuitslagen op TV doorgeven ?

  Antwoord: de Stem van de Straat dreigde 3 zetels te halen in Amsterdam, dus de stembiljetten moesten “opnieuw nageteld” worden ! jaja, zo gaat dat in Nederland.

  Like

 4. Ik heb sp gestemd,heb helaas maar een stem…ben lid van die partij.maar heb je met bewondering gevolgd…volgens mij zijn we van steve nog lang niet af….lol
  Power…😎

  Like

 5. Jullie krijgen wat jullie verdienen gluiperig achterbaks volk zijn jullie altijd geweest
  en maar blijven zwaaien hou op hoor tijdens de wereld oorlog die deze gasten zelf hebben beraam en alle wereldoorlogen die de joden zelf dan de koningshuizen dan de vaticaan zelf hebben beraam op hun eigen mensen is niet te geloven was de holocaust door de zwarte man Nee de witte man heeft het beraam maar net als pvda de bodem in gaat gaat ook rutte pechthold,seegers en ga zo maar door en de homo’s die hun in stand houden dat krijgen jullie omdat jullie beatrix haar agenda om homo te promoten hebben laten gebeuren en ze zijn niet eens van adel maar de tijd komt sneller dan je denk beatrix je krijg je verdiende loon net de twee van Roemenië ! En de euro spat uit elkaar !

  Dit is wat ze doen eten van mensen vlees en vermoord jullie kinderen!

  Misschien is de ultieme menselijke gruwel ‘de lachziekte’, de spreekwoordelijke bijnaam voor de gekkekoeienziekte, die alleen voorkomt als gevolg van kannibalisme.

  De langdurige seksuele verdorvenheid in Washington, DC, is altijd genegeerd door de reguliere media. Af en toe komt er een zinnenprikkelende tattletale uit de paparazzimolen, maar tot Bill Clinton’s sigarenaflevering bleef de algemene reeks seksuele misselijkheid grotendeels onzichtbaar. De recente uitspraak van het Fake News over Pizzagate en Pedogate door alle grote netwerken probeerde wanhopig om die traditie te behouden en was bedoeld om de participatie te verdoezelen van die slijmerige burgers van de maatschappij die te sterk zijn om te arresteren omdat ze dingen bezitten zoals netwerken of kranten.

  De cruciale figuur in deze zaken is Hillary Clinton, wiens vreemde fysieke gedrag van de afgelopen paar jaren leek op de klassieke symptomen van gekkekoeienziekte na te bootsen, progressieve neurologische problemen variërend van gedragsveranderingen tot tremoren tot verlies van coördinatie.

  Alleen beschermd door haar machtige vrienden die voor het leven de gevangenis in gaan vanwege alle misdaden die ze heeft gepleegd, zal Hillary Clinton nu het pleegkind worden voor deze kwaadaardige aandoening?

  Je contracteert deze gruwelijke ziekte alleen door kannibalisme, door een stuk van je eigen soort te kauwen en in te slikken. Het verspreidde zich in veekuddes in de jaren 80, maar artsen waarschuwden zelfs dat het elke koe in de wereld zou kunnen infecteren. Nogmaals, het werd veroorzaakt door veevoeder dat delen van hun eigen soort bevatte – kannibalisme!

  Steve maak je hoofd niet moe je heb je best gedaan voor een volk dat aan Agnosie lijdt geloof me steve

  Like

 6. LS…

  Als je klare wijn wilt schenken in de politiek ben je bij voorbaat kansloos !
  Men is nu eenmaal gewent aan bagger en bocht !
  Het is niet anders ! Gewoon doorgaan…

  Like

  • Hij was toch op Salto? of vergis ik mij nou!
   700 kansloze valt me erg mee.
   Nee zo slecht gaat het niet met Amsterdam
   de partijleider of voormalige (partijleider) woont niet voor niets in de pijp!
   Hij loopt rondt met een BURBERRY Sjaal van kasjmier van € 395,00 om zijn nek,en een RALPH LAUREN jas ter waarde van 4 maanden kale huur inclusief sleutel geld.

   Like

   • 700 Mensen met het hart op de juiste plek, itt tot die hordes egotrippers die weer op de corrupte, asociale VVD hebben gestemd.

    Like

 7. Idioterie die hele nep verkiezingen, deugt helemaal niets van !
  Ik heb zowiezo al schijt aan de politiek en vooral aan de wet,het is mijn leven en ik doe en laat wat ik zelf wil en laat me door helemaal niemand de les lezen vooral niet door de vieze duurbetaalde criminelen uit Den haag en alles wat er mee samenhangt en ze durven zichzelf ook nog de bovenwereld te noemen !!!!!! Brutale mensen hebben niet de halve maar de hele wereld dat zie je wel weer.

  Like

   • Brutale mensen hebben de halve wereld? en jullie de andere helft?
    Dacht het niet!
    Zij die geld hebben bezitten deze wereld inclusief stem vee!

    Like

  • Wat had jij dan gedacht? dat je de macht weg kan stemmen met een briefje en een potlood,Schijt hebben aan de wet? dat kan zolang jij genoeg geld hebt, want anders ben je gewoon de zoveelste sukkel die binnenkort een briefje in de bus kan verwachten met in naam van de KONING!

   Like

 8. Jammer maar niet getreurd.Ik zie het zo, 50 % bleef thuis. Van de 50 % die wel gingen vraag ik mij af wat zijn dat voor mensen die VVD stemden die VVD doet niks anders dan afbreken van alles wat Sociaal is. POWER TO THE PEOPLE.

  Like

   • Welnee dat zijn mensen met centjes,die leven bij het motto ieder voor zich en god voor ons allen!

    Like

  • 50 % bleef thuis? asielzoekers & expats daar bestaat die 50 % uit!
   vraag ik mij af wat zijn dat voor mensen die VVD stemden?
   Wel eens langs een winkel gelopen of door een winkel Straat in Amsterdam?
   of onlangs een rondje pijp gedaan ? Daar heb je jouw VVD stemmers of groen links Activisten (middenstanders)!
   De echte Amsterdammer is sinds de jaren 70 vorige eeuw de stad ontvlucht!
   Woont nu in Almere,Purmerend en nog meer van die randsteden en stemt nu VVD!

   Like

 9. Je hebt je nek uit gestoken en jullie programma was gewoon goed.Ik begrijp het echt niet dat er maar 6 tot 700 stemmen waren voor jullie.Maar ja ik kijk nergens meer van op in dit takkeland.

  Like

   • Ik ben geen Amsterdammer en ik heb niks te klagen en ik heb het uitstekend naar mijn zin, maar ik zou wel op Stem van de Straat hebben gestemd als ik dit had kunnen doen.

    Uit solidariteit voor de mensen die het echt nodig hebben (zwakkeren, ouderen, slachtoffers van de hypercorrupte VVD-misdaadgroep).

    Het is toch om te huilen dat Groenlinks en D’66 de grachtengordels in onze hoofdstad verder mogen gaan verzieken met witgewassen VVD-misdaadgeld en vulgaire huisjesmelkers, met instemming van fop-CDA en nep-PvdA ?

    Steve, heeft het goed gedaan, petje af.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.