Peter R de Vries

‘Joker-Peter R. de Vries’ smijt in zijn Raadkamer met Onderwereld bijnamen als “Killer-Queen” voor zijn gerechtelijke macht gasten.

(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De’ Judas-Raadkamer’ van ‘Joker-Peter R. de Vries’ doorbreekt het Geheim wie met en voor hem werken(Video)
Er kijkt geen hond meer naar die ‘Judas-Riool- Raadkamer’ van de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist&Politie-informant-Peter R. de Vries’ en dat drijft hem en zijn vaste ranzige,corrupte gasten kennelijk tot complete waanzin. Over de inhoud berichten wij al lang niet meer, want die is ronduit debiel. Deze keer ging het gebral over Huurmoordenaars of die altijd levenslang zouden moet krijgen en dat werd al bij de intro verwarrend (verder hebben wij niet gekeken want dan worden we misselijk). Verleden week constateerde wij al dat De Vries kennelijk radeloos en compleet Krankzinnig van de extreem Lage Kijkcijfers begonnen was om Onderwereld Bijnamen te geven aan zijn corrupte(domme) gasten. Maar deze aflevering(4) maakt hij het wel heel erg bont. De Onderwereld bijnamen die hij nu geeft aan zijn gasten beschouwen wij feitelijk als smaad en laster, want hij zet ze neer als een misdaadgroep met aan het Hoofd een ‘Killer Queen’ met drie Huurmoordenaars. Kennelijk zijn zijn gasten net zo waanzinnig en mediageil als De Vries dat zij zich zo laten beledigen en wegzetten als corrupte ‘SBS- randdebielen’. Als De Vries ons zo zou betitelen in zijn Raadkamer zouden wij hem voor de Rechter slepen wegens smaad en laster, maar of dat veel zin heeft vragen wij ons af. Want je kan zomaar dan terecht komen bij Ovj De Bos en/of Rechter Nienke de Waele en of aanverwante corrupte collega’s.

Moet de misdaadgroep van “Killer Queen-Rechter” en de ‘Joker-De Vries’ Levenslang krijgen of in een ‘TBS-Kliniek’.
Maar goed hier komen de Onderwereld bijnamen van ‘Joker De Vries’ voor zijn Huurmoordenaars misdaadgroep( gasten): “Rechter de Waele- Killer Queen”. “Advocaat Spong dodelijk met zijn tong”: “OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker” en “Misdaadjournalist Mick van Wely verbale scherpschutter”.

Kennelijk heeft De Vries als Joker van dat stel er nog een probleem bij om andere gasten te strikken,want de Levensgevaarlijke Misdaadgroep van de ‘Killer-Queen-Rechter De Waele’ is zo een beetjes zijn vaste debielen Line-Up geworden(Video).   Hoe lang gaat het  nog duren voor de Raad van Rechtspraak  gaat ingrijpen en de ‘Killer- Queen Rechter De Waele’ ontslaat om het het beetje aanzien dat de gerechtelijke macht nog heeft te redden en dat zelfde geldt voor het OM inzake “OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker !

24 antwoorden »

 1. Dit zijn de duivels van de koningshuizen zogenaamd want, ze zijn helemaal geen koning en die stomme militair shit is net zo schuldig als hun en op hun sterf bed komen ze er aan

  Like

 2. die john de mol is helemaal gek,die gaat een DJ aanzien voor johan cruijff

  John de Mol, eigenaar van Talpa Radio, noemt Evers Staat Op „een begrip voor miljoenen luisteraars.” „Edwin Evers is zonder meer de Johan Cruijff van de Nederlandse radio. Edwin heeft aan het begin van deze laatste periode, twee jaar geleden, al aan mij aangegeven dat het waarschijnlijk zijn laatste zou zijn, de impact van een ochtendprogramma op je leven is natuurlijk groot. Hoe jammer ik het ook vind, ik kan hem alleen maar dankbaar zijn voor alle energie die hij de luisteraars van 538 heeft gegeven. Ik wens hem alle succes van de wereld, vooral met zijn muziek, en hopelijk horen we Edwin ooit terug op zender.”

  Like

 3. 6 thoughts on “‘Joker-Peter R. de Vries’ smijt in zijn Raadkamer met Onderwereld bijnamen als “Killer-Queen” voor zijn gasten.”
  Dan heb ik nog een hele mooie voor mijn naamgenoot en zijn gasten.
  7 ”Politie informant”
  8 “Lidmaatschap van de Bruinsma groep”

  Like

 4. Als pis adviseur van La Paay scoorde PRdV ongekend hoog. Weet precies hoe je iemand af moet zeiken, onder moet zeiken en omhoog moet zeiken. Doet geen uroloog hem na.

  Like

 5. John de Mol laat dagelijks de site van Stichting KijkOnderzoek hacken om de kijkcijfers van Utopia op te krikken. Dat zegt tv-recensent Angela de Jong van het AD . De Jong vindt het merkwaardig dat er volgens SKO elke dag tot wel 600.000 mensen naar Utopia kijken, ‘terwijl niemand iemand kent die ooit langer dan vijf minuten keek naar het SBS-programma’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.