willem holleeder

Justitie-Show-Time’: De Holleeders zweren op hun (klein)kinderen tegen elkaar op. Hoofdprijs Levenslang en Judas-boek’.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Astrid Holleeder het Gangstersletje van Hakkelaar had nog 15 Tapejes liggen bij Peter R. de Vries en Hakkelaar (Video).
Zo zag Astrid zich vandaag geconfronteerd met de vraag of ze „een man-vrouwrelatie” had met die andere bekende  Volks-crimineel Johan ’De Hakkelaar” V. Astrid: Ik zou het heel graag willen, maar ik ben zijn type niet. Heeft Astrid met Hakkelaar geneukt. Het antwoord is Ja en ze heeft het niet gratis gedaan. Zij zweert van niet. Zij verklaarde daarover als volgt:” En we musiceerden samen( lees met Hakkelaar). Ik kan goed zingen en hij speelt mooi gitaar. Althans, dat vinden we van elkaar.” En seks heb ik met verschillend mensen ( in het Kroongetuigen programma?). Waar ik zin in heb. Vragen over mijn seksleven, kom óp zeg. Hebben ze mij met hem zien neuken?”  Nou, Astrid wil zich zelf en Hakkelaar hier neerzetten als een serieus klassiek duo die samen Bach en/of Beethoven musiceren. Zou haar Hakkelaar het woord musiceren wel kennen?

Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder& Sonja met Peter neukte en Astrid met Hakkelaar(Video)

( vanaf 8 minuten verklaart de dochter van Hakkelaar dat Astrid in haar slipje ( zonder Kruis) met Hakkelaar op de bank om zes uur  morgens door het arrestatie team werden overvallen)

Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde(Video).

‘Judas Zussen ‘en Justitie misbruiken 82 jarige moeder Holleeder.

Dat laatste moet toch als meineed muziek in de oren van de rechter en advocaat van Willem Holleeder geklonken. Wie in his right mind gelooft dat een advocaat in dit geval Mr Astrid Holleeder met één van de algemeen bekendste grootste hasjhandelaar van Nederland in haar vrije tijd samen muziek maken en zingen (voor de kerk uit) zonder publiek aanwezig, ha.ha, ha! Het voorgaande wordt nog bizarder aangezien het een vaststaand feit is dat de Hakkelaar en min of meer zijn directe omgeving blijkens nog een recentelijke arrestatie van hem 24/7 geobserveerd en afgeluisterd wordt door de zeer professionele OBT van politie. M.a.w. Justitie is al jarenlang op de hoogte van het feit dat hun ‘Judas-kroongetuigen’ Astrid speelt op de ‘fluit’ van Hakkelaar en hij voor het zingen de kerk uitgaat. Dus waarom heeft Justitie dat voorgaande niet in het dossier gevoegd. Vraag het aan de Killer-Queen Rechter De Waele’  en/of de OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker ! (Video) Overigens was het opvallend dat ex Mr. Astrid Holleeder veelvuldig uit haar rol viel als voormalig advocaat die normaal ABN spreekt en nu grof te keer ging als een ordinair viswijf die net betrapt is op Heterdaadje met een andere kerel die zijn ‘gitaar’ in haar ‘muziekdoos’ heeft zitten door haar man. Hoe dan ook het blijft absurd en kwalijker nog in strijd met het wetboek van strafrecht dat Astrid Holleeder gewoon straffeloos aantoonbaar meineed mag plegen en dat zij niet door de rechter wordt aangehouden ter plaatsen.Astrid zweerde op haar kinderen( vaders onbekend , misschien Hakelaar? ) en klein-kinderen dat zij de waarheid spreekt en geen Onderwereld-Sletje en Politie-informant is en Willem zweerde daarop ook op al zijn kinderen in de hele wereld alsof hij Prins Bernhard is dat zijn Zuster liegt.  Het liegende en tierende Viswijf Astrid hervond zich zelf en kwam weer met een Aap uit haar ‘Judas- mouw’: Een Brief van haar 82 jarige zwaar in de war  zijnde moeder die compleet door de ‘Judas- Zussen’ en een gewetenloze Justitie psycholoog is gehersenspoeld  :Ook wil de 82-jarige Stien Leipoldt nu opeens niet dat haar zoon toestemming krijgt van justitie haar in het ziekenhuis te bezoeken, mocht haar iets overkomen ( vergiftigd door haar Judas-dochters?). Dat schrijft zogenaamd Holleeders moeder in de hartverscheurende( Soap) brief aan justitie. Astrid, las de brief vrijdag voor tijdens een zitting in de zaak tegen Holleeder en het is verbijsterd dat de Rechter dat toelaat, want het is geen enkel bewijs voor wat dan ook!  En het kan altijd nog  walgelijker de ‘Pedo-“Metoo- aanrander’ en Subsidie- VARA- Miljonair- Nieuwkerk’ deed het s-avond nog eens dunnetjes over bij DWDD en als de brief ook voor met een brok in zij Keel ‘Soap-reet’. De moeder wil duidelijk maken in de foutloos getikte brief  dat niet alleen zij, maar haar hele familie door haar broer werd geterroriseerd en met de dood bedreigd(kuch).

Shocking: Willem Holleeder ‘Kindermoordenaar’.Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd bij DWDD met #metoo stagiaire(Video).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.