pvda

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn Godfather Rutte.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is Nederland een ‘Elite-Schurken-Staat’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte& Christelijk& Co’?Wij vinden van wel!
Maar oordeelt u zelf: De ‘Giftige-Hersenpoel-rook’ van de slaafse Pers van ‘Black Wednesday the Dead of the Gemeenteraad- democratie -verkiezingen’(Video) is nog amper opgetrokken of het ‘Judas-Banencarrousel’ draait al weer op volle toeren.

PvdA ‘Imam-Samsom’ gaat de Sopranos achterna het ‘Wit-Was-Waste Management’ in(Video) en de Tweede Kamer fractie zit in de ‘Moorlag-Koppelbazen‘ en de Amsterdamse PvdA werkt voor de ‘Maffia- Brenninkmeijers(video).
Deze keer is Samsom de ‘Judas-man’ die de PvdA compleet had overgeleverd aan de VVD-Misdaad van ‘Godfather Rutte’ en het Moordende ‘Groot Kapitaal’ in de ‘Rat in pak –Banencarrousel’ prijzen gevallen. Slechts enkele maanden na zijn gedwongen aftreden als PvdA Fractieleider, en hij vertrok als een Dief in de nacht dook hij al na een paar maanden op bij Maffia-afval- en energiebedrijf HVC als Graaier en Zakkenvuller. En nu mag de ‘Arbeiders- verrader Samsom’ van zijn ‘Crime-Boss Rutte’ gaan ‘Graaien en Naaien’ als ‘Nep en Fop- groene adviseur’ en corrupte commissaris bij staatsenergiebedrijf EBN én als onderhandelaar arbeiders verrader voor het landelijke klimaatakkoord. Nou, de laagste Klasse kan zijn borst nat maken, want die strakst alleman in de kou in hun krotten, tenminste als ze al niet door het afschaffen van de huursubsidie op straat wonen. Samsom gaat net onder de Balkenende norm verdienen, zo een slordige 200 duizend euro en vangt daarnaast nog eens een kleine 100 duizend euro onkostenvergoeding en een auto met Chauffeur. Zijn oude Perswoordvoerder ‘Callgirl Saar van Bueren’ die in Brussel bij de ‘EU-PvdA-Huil-komediant Timmermans’ aan het Graaien en Naaien is, is al weer bij hem in de buurt gesignaleerd.

7 antwoorden »

 1. Diederik gaat de geschiedenis in als de grootste arbeidersverrader aller tijden.

  Hij staat daarmee op de 3e plaats in de geschiedenis van aller grootste verraders der eeuwigheid, net onder Judas en Mir Jafar, maar boven Marcus Junius Brutus.

  Like

 2. De legioenen academisch geschoolde hoeren van de Deep State mogen dan wederom de verkiezingen naar eigen hand hebben weten te zetten, hun lot is defininief bezegeld.

  Human Trafficking and Child Sex Abuse The Glue that Keeps The Deep State Together

  The purge at the very tip top of the U.S. secret power structure is nearly complete, meaning a much larger purge is now about to take place. Let’s remember, these so-called leaders of the West were actively trying to kill off 90% of the world’s population. The result will be that in coming months people are going to find out just how horrific the crimes carried out by the Khazarian mafia really were.

  To understand how scared the cabalists are, take a look at this video of Prince Bandar bin Khalid, one of the top 9/11 conspirators, “Prince Bandar-Bush” committing suicide on March 12th in order to avoid facing justice after he was denied asylum by the UK.
  https://baaghi.tv/saudi-prince-bandar-bin-khalid-commits-suicide/

  Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/03/22/full-article-benjamin-fulford-3-19-18-the-world-is-about-to-find-out-just-how-horrific-the-khazarian-mafias-crimes-were/

  Like

   • Presentator Art Rooijakkers (43) gaat per 1 april aan de slag bij RTL. Hij tekent een driejarig contract. Hij gaat zowel studioprogramma’s als programma’s op locatie doen, maakte het mediabedrijf vrijdag bekend.
    Art Rooijakkers is veel in een homobar te vinden. “Als we op stap gaan met john de mol in Amsterdam kom je er wel eens terecht.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.