Rusland

Bizar: ’Fantast&Nep Held Kroon’ bij ‘Goede-Doelen-Maffia’ over Russische Tweet; Bizar.

(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Maak Kennis met de Russen bij de Stem vd Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .
De bizarre Fantast en zelf verklaarde (psychisch gestoorde)’Held’ Marco Kroon reageert tegenover De NSB-Telegraaf verbijsterd op een Tweet van de Russische ambassade, die de bizarre zaak Skripal in verband bracht met ‘Moord’ die Kroon volgens eigen zegge pleegde en zijn spectaculair James Bond ontsnapping van de Taliban in Afghanistan. Gans onmogelijk in Afghanistan,zelfs voor James Bond!

Afghanistan in ‘Gangsta’s Paradise’ betaalde miljoenen losgeld met zwart CIA-fonds(video).
Nu ben ik ooit ongeveer 8 weken of langer op ‘geheime missie’  in Afghanistan geweest en ik kan u verzekeren dat als een vijand van de Afghanen eenmaal gevangen is zijn hoofd altijd eindigt op een spies, tenzij er miljoen dollers losgeld wordt betaald. Nu heeft Kroon nooit verklaard dat er losgeld was betaald voor hem toen hij gevangen zat en sterker nog niemand wist dat hij ooit gevangen heeft gezeten. Zijn ‘Helden-Fantasie-verhaal’ is ronduit Bizar. Hoe is die man trouwens ooit door de Militaire keuring gekomen. Dat is ook op zich bizar.

 LOL:De Russiche ambassade schreef op Twitter: ’Het is nog maar de vraag of Rusland – in het licht van de zaak #Skripal – niet beschuldigd wordt van wat #Kroon uithaalde’.

Bizar: Dullaert ‘Kids-laundering’ gabber van Peter R. moet weg als Kinderombudsman.

Bizarre Duistere connectie van Sunday Foundation. ‘Giftige Rutte’ en zijn loopjongens de Staats-NOS: Voor schuld van Russen is geen bewijs nodig(Video).
Fantast Kroon was aanwezig bij een ‘Strijkstok-fundraisingevenement’ van de “Goede Doel Maffia-organisatie -Sunday Foundation” is Bizar, want die werkt o.a. duister samen met de Witwas- Showbizz-organisatie -KidsRights van de corrupte Marc Dullaert die het veld moest ruimen als corrupte ‘Showbizz- Kinder -Ombudsman’ ,die op zijn beurt weer samenwerkt met de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’, is stomverbaasd. „Ik sta versteld. Fake news zou ik zeggen. Het is zo bizar dat ’t bijna grappig is. Gelukkig heb ik goede defensieDonald Duckschoenen en daar sta ik heel stevig in (als bizarre fantast).” Met de Tweet probeert Rusland vermoedelijk de beschuldigingen over vergiftiging van oud-spion Skripal onderuit te halen, en belachelijk te maken, omdat er geen bewijs is voor schuld van ‘Capo di tutti capi Poetin’ en de Russen. Immers nog niet zo lang geleden werd het bizarre, fantasie verhaal van de VVD ‘SS- Oorlog-Hitser’ tegen Rusland en beroepsleugenaar Zijlstra(Video) nog door geprikt, dus wat is er Bizar aan de Tweet van de Ambassade ?

4 antwoorden »

  • Waarom hij een hoofdrol in dit spelletje heeft zet menigeen tot nadenken hoe laag we gezonken zijn?
   Deze missie zou op menslievende basis gestuurd zijn, nog wel met pechvogel zijn erewoord, en uiteindelijk eindigend in een moordpartij, daarvoor worden erop onze dure belastinggeld toch niet besteed?

   Like

 1. ‘Zolang defensie zulke schamele uitrusting blijft leveren, varen wij er goed bij’, beaamt ex-marinier Jan Noorloos, die in Kaatsheuvel al jaren een winkel in militaire kleding en uitrusting runt. ‘We hebben hier dagelijks militairen over de vloer, die betere laarzen, baretten of vesten willen hebben dan de standaarduitrusting.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.