Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra(video).

De smerige Lieg en Bedrieg ‘Noord-Koreaanse Gemeenteraad-Verkiezingen’(Video) zijn voorbij en ze hebben ons de Laagste Klasse weer geslacht. Wij stoppen nu de komende jaren met onze rubriek Stem van de Straat partij nieuws. En starten nu met een nieuwe wekelijkse rubriek in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV: “Maak Kennis met de Russen”.

Illegal War Crimes: The New American Way from the ‘Killer-Elite-Ultra-Rich’ with Puppet ‘Mad Dog Trump’(Video).

De Westerste ‘War -Monguls-Elite’ (Video) en hun MSM is het Volk bijna dagelijks aan het ophitsten met Oorlog ‘s retoriek en ronduit vuile leugens, zoals die van de Ex VVD Minister Zijlstra  en die  vuile dr .Goebbels leugens van de NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ aka “de Frankenstein-Mafkees”(Video) tegen de Russen.

Maar wie zijn de Russen eigenlijk? Dat horen en zien wij nooit bij de ‘dr. Goebbels–MSM’ met hun Führer de Staat-NOS  en vandaar dat wij nu als enige wekelijks aandacht gaan geven aan de Russische Cultuur en Geschiedenis. Vergeet niet dat de Russen( 30 miljoen doden) in hoofdzaak de Nazi’s hebben verslagen en dat de ‘US -Hollywood'( 249 duizend doden soldaten, geen burgers ) er met de eer van door is gegaan! Als dank(of wraak?) worden de Russen al sinds de Tweede Wereld Oorlog belegerd door de ‘Massa-Killer-Elite’ van het Westen(Video).

 

9 antwoorden »

  1. Foutje in mijn vorige Text Gorbatsjof ging met Vervalste documenten naar Jeltsin het ging over O.A Beria,s Brief en over de massa executie van Duizenden Poolse officieren uitgevoerd en begaan door de SS. aantoonbaar en bewezen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.