EU

Democratische gekozen Catalaanse president Puigdemont opgepakt door Merkel en EU:Pas op voor Poetin.

(van onze ‘EU- Elite-Gangster’redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Beroeps-Jankerd Timmermans’, Rutte en ‘Parasiet-King Felipe VI’ keuren geweld & aanrandingen Guardia Civil goed(Video).
In Barcelona en Duitsland wordt hevig geprotesteerd tegen het feit dat democratisch gekozen Puigdemont is opgepakt door de ‘Fuhrerin Merkel’ en in de isoleer cel gesmeten. U heeft het niet gezien bij de Staats-NOS.Carles Puigdemont, de voormalige president van Catalonië, is vanochtend gearresteerd in ‘Neonazi-Duitsland’ van de ‘EU-Furherin Merkel’. Hij was net met de auto de grens bij Denemarken overgestoken, melden lokale media en al constant in de gaten gehouden door de Duitse AVID voorheen Gestapo of eigenlijk nog steeds.De corrupte ‘Spaanse-Justitie’ van de ‘Royal-Elite’ vaardigde gisteren een ‘Europees-Franco-aanhoudingsbevel’ uit tegen hem.Separatist en democratisch gekozen Puigdemont arriveerde afgelopen donderdag in Finland. Hij bracht een bezoek aan parlementariërs in Helsinki en gaf vrijdag een lezing op de universiteit van de Finse hoofdstad. Zijn advocaat verzekerde gisteren dat de voormalige premier zich bij de Finse politie zou melden, zodra die dat verlangt. Maar later zei één van de parlementariërs die Puigdemont ontving dat hij vrijdag het land al had verlaten.

‘Judas-Verzoek’: Catalaanse Premier Puigdemont: de Tijden van Franco& Hitler zijn weer terug in EU&US(Video)

Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video). Spaanse politieke partijen zijn geraffineerde misdaadgroepen die boven de wet opereren(Video)

De ‘Spaanse-Franco-Elite’ die heult (net als tijdens de Tweede Wereld Oorlog met Hitler) met de meedogenloze en corrupte ‘EU-Elite’ had een eerder uitleveringsverzoek dat naar België was gestuurd, na juridisch getouwtrek weer ingetrokken. België wilde zich niet voor het Spaanse Franco karretje laten spannen. Puigdemont wordt in Spanje gezocht wegens een reeks strafbare democratische feiten, gepleegd toen hij als regiopremier in oktober met een door de Elite illegaal verklaarde referendum Catalonië van Spanje wilde afscheiden. De afscheiding was niet alleen in strijd met de ‘Spaanse- Franco -Wet’ van  de ‘Super-Elite Gansgter-King Felipe VI ‘,maar ook tegen de wil van de Ultra-Rijken en EU-Elite en uiteraard hun loopjongen de ‘PvdA- EU Graaier en beroepsleugenaar’ en ‘Huil-Komediant  Timmermans’ . Nu horen wij geen protesten van de EU-Staten en hun MSM dat een democratische gekozen leider in de cel zit in Duitsland ,want die zijn vandaag weer te druk om Russische diplomaten uit de EU(Video) te gooien voor de Gif- aanval in Engeland(Video) waarvan nog niet ook maar 0,00 procent bewijs is getoond dat Rusland daar verantwoordelijk voor is.

5 antwoorden »

 1. Zoals Hal Turner, die in 2009 al onder valse voorwendselen werd gearresteerd door de Obama SES Judiciary, recentelijk, Sunday, 11 February 2018, 22:46 EST, al zei :
  As Russian authorities released passenger names on the official Death list, several of those now-deceased names raised immediate “red flags” because they appear to be directly connected to the Hillary Clinton / Barack Obama UraniumOne Conspiracy and to the (fake) “Russian Dossier” used to smear President Trump.
  Now that they’ve been caught, it appears to many that “the Deep State” is cleaning house and getting rid of any loose ends who might testify!”
  zie ook Leugen ex KGB-Boss ‘VVD-Minister Zijlstra’ haalt Russische en Internationale pers. Rutte blijft pal achter zijn Zijlstra staan.
  Vandaag, maandag 26 maart, werden twee Russen uitgezet : “DEN HAAG – Nederland zet twee Russen het land uit naar aanleiding van de aanslag van een voormalige dubbelspion en zijn dochter in het Britse Salisbury.” De aanleiding voor deze uitzetting dus nu ook in NL, nadat de VS en de UK ambassadeurs hadden terug gewezen, is de Salisbury Novichok zenuwgas vergiftiging van Skripal en z’n dochter. Alles wijst erop dat dit een verzonnen aanleiding is, en, waar zoals Hal Turner al schreef, het veeleer een clean-up is van alle mogelijke getuigen die in de komende Uranium One zaak de Deep State een fatale slag kunnen toebrengen.
  Om deze uitzetting mogelijk te maken, moest eerst Halbe Zijlstra als MinBuza worden verwijderd, aldus Micha Kat : “Deze uitwijzing had nooit kunnen plaatsvinden onder Halbe want dan had Poetin genadeloos teruggeslagen dus moest Halbe weg met een set up oftewel: Een Journalistieke False Flag ” Dat is maar gedeeltelijk waar omdat uit alles blijkt dat Zijlstra die weliswaar een VVD kopstuk is, geen lid is van de EU Deep State afdeling, en dus de complete Haagse bende had kunnen laten ploffen, indien Putin zijn Dossiers over 911, MH17 aan Zijlstra had kunnen overhandigen. Ook de Duitse collega van Zijlstra, Martin Schulz werd geforceerd om af te druipen, zonder ook maar een enkele werkdag in het ambt van AussenMinister : “Was für ein Theater!” . . . Wij kijken hier naar het einde van het Buitenlandse Poltiek beleid van de Europese Unie, laat dat duidelijk zijn : Lefty Eurocrat Martin Schulz Resigns As German Foreign Minister After Only 36 Hours in Office by CHRIS TOMLINSON, 9 Feb 2018 “Facing internal challenges and a lack of confidence from his own Social Democrat (SPD) party, former European Parliament president Martin Schulz has resigned from his post as Foreign Minister just 36 hours into Germany’s new ruling coalition. Schulz announced his resignation Friday only a day an a half after he was appointed to the ministerial position as part of the new grand coalition deal between the SPD, Chancellor Angela Merkel’s Christian Democratic Union (CDU) and the Bavarian Christian Social Union (CSU) Kronen Zeitung report [ … ]” http://www.krone.at/1636459
  Kortom : sommige politici zijn ingewijd in de Internationale Deep State, anderen zoals Halbe Zijlstra en Martin Schultz zijn dat duidelijk niet, en moeten dan middels een Jan Klaassen theater met lichtsnelheid vertrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.