pvda

‘Pedo-PvdA-Wethouder Brandes’ aka “de Lolita-man” het Wachtgeld in na zieke ‘Perverse -chatcontact’ met meisje van net 16.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers in de Pers(Video).
En weer moet een ‘#Metoo-Wethouder zijn ‘Graai en Naai-functie’ neerleggen na ‘Perverse Pedo-chatcontact’ met een meisje van net 16.
In de USA is dat Statutory rape  en verdwijn je voor jaren terecht in de cel en sta je voor de rest van je leven op de FBI Seks Offenders List.Deze keer is het de ‘PvdA-Wethouder-Pedo-Jeroen Brandes’.Dat bevestigt de gemeente vandaag aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De corrupte PvdA- Wethouder Jeroen Brandes meermaals ‘Perverse-VVD-Demmink-Pedo-seksueel-getinte’-‘Hijg en ruk- gesprekken’ had met het meisje. Zo vroeg hij haar bijv. of zij nog kaal was van onderen en of hij dat mocht zien .Ook bood hij meerdere malen zijn kaal geschoren ‘Rode-PvdA-Paal’ met een Kwaki als vlag aan het kind of zij dat wilde zien. En nog veel meer schunnigs dat wij hier te smerig vinden om te publiceren.Wanneer dat precies was, is niet duidelijk. De gemeente is op de hoogte van het walgelijke chatcontact tussen de Wethouder van nu 48 en het tienermeisje. ,,Dit is in geen enkel opzicht acceptabel voor iemand  die nu betrapt is en die ‘werkzaam’ is in het openbaar bestuur, vandaar dat wij hem nu het ‘Luxe- Wachtgeld’ hebben ingestuurd en geen aangifte hebben gedaan bij de Politie’’, laat de gemeente weten in een korte verklaring.Veel wil de gemeente er niet over kwijt ‘om beschadiging van onze mensen en vooral onze corrupte VVD Burgemeester Bas Eenhoorn te voorkomen’. Wel is duidelijk dat het jonge meisje inmiddels aangifte heeft gedaan tegen de ‘Pedo-PvdA-wethouder’. De ‘Vinger-politie’ wil daar desgevraagd niet op ingaan vanwege de privacy van de betrokkenen, wat wel ff anders gaat als het om “De Holleeders” of de zg. “Motorbendes” gaat, niet dan? Die hangen gelijk aan de ‘Hoogste-Lynch-boom ‘met naam en toenaam in ‘RTL-Riool-Boulevard’ of de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries(video)& ‘Killer Queen-Rechter Nienke de Waele'(Video).

Perverse Robert Vloedgraven’ Raadslid CDA stalkte vrouw met naaktfoto’s met zijn Kruis(video). Het weekend van’ DDR66 -Leider Pechthold’: lekker aan het genieten in zijn ‘Omkoop-Elite-Neukhut’.

 

PvdA ‘Pedo-Wethouder Geile Ger Lindeman’ betrapt op kinder lokken en Wachtgeld in(video).

Brandes aka de “PvdA-Lolitaman” werd bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week nog herkozen. Kan je nagaaan hoe ongelofelijk dom de bejaarde,seniele PvdA stemmers zijn. Twee dagen na de verkiezingen legde Brandes echter zijn functie neer en is inmiddels naar het buitenland vetrokken met zijn riante Wachtgeld. De gemeente loog toen dat hij zich terugtrok vanwege ‘zwaarwegende persoonlijke redenen’ en bovendien zijn zetel als raadslid van de ‘PvdA-Moorlag-Koppelbaal’& ‘Maffia-Brenninkmeijers- partij'(Video)’ opgaf. Nu is duidelijk waarom. Brandes was vanaf 2006 verantwoordelijk voor de stichting Kinderkookkafé Vondelpark in Amsterdam en God mag weten wat hij daar voor smerigs heeft uitgehaald met de kinderen en was actief bij de KNVB (gluren in de kleedkamers van de Jeugd). De gevallen ‘PvdA-Pedo-wethouder’ is getrouwd voor de Show en heeft een zoon. Als ‘Graai en Naai-Pedo-Wethouder’ had hij onder meer Jeugdzaken in zijn portefeuille en dat was letterlijk ‘Luilekker-Pedo-Lolita-land’ voor hem.

President Henk Kuiper van No Surrender: “het erge is dat Steve Brown nog gelijk heeft ook”(Video):

 

 

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.