Media-Maffia

Raad voor Rechtspraak heeft eigen ‘Peter R.de Vries -Killer -Queen Rechters-Raadkamer’ en wil nu ook een eigen begroting.

(van de Stem v.d. Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIR-Hoge Justitie ambtenaren bekennen op Tap: Bolhaar levert Rechters en OvJ.’s aan Peter R. de Vries om door hem te worden neergezet als
‘Killer Queen‘s’(Video).
Killer Queen-Rechters van de Raad voor Rechtspraak willen voortaan eigen begroting, maar krijgen ze die ook? Tweede Kamer stemt vandaag.Corrupte en/of domme Perswoordvoerder Barbara den Uijl van de Raad voor Rechtspraak: “ Ja we zijn bekend met het Arrest waar het Hof de Vries verklaard tot lid van de Maffia Bruinsma-groep, maar wij vinden dat hij zijn leven verbeterd heeft (o.a. bij RTL-Riool Boulevard en door op te trekken met de tweevoudige TBS- moordenaar Martin Kok, de ‘Judas- zussen Holleeder’ en meineed(Video) te plegen in de zaak Holleeder?) en zijn niet bekend met het feit dat als men de naam van Peter R. de Vries intikt op onze website van De rechtspraak dat daar dan uitkomt dat De Vries nadien tientallen keren is veroordeeld wegens onrechtmatig handelen met zijn (‘Lynch-Riool-sensatie’)- programma’s (-) De Vries is volgens ons een gerenommeerde en integer journalist(-) en dat hij onze rechters en OvJ’s betitelt met onderwereld bijnamen als “Killer Queen” en “de Aas” is voor ons geen reden tot maatregelen (-) wij blijven achter onze De Vries staan(-) en de Minister van Justitie heeft daar geen toestemming voor geven(-). 

De Raadkamer heeft geretweet

A.s. maandag hoort u het gehele gesprek bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-Salto dat onze ‘Underground Presentator Steve Brown’ o.a. had met domme en/of misdadige Barbara den Uijl en wij kunnen u verzekeren dat hetgeen gebrald wordt door Barbara den Uijl ronduit schokkend en debiel is en riekt naar zware corruptie en een bewijs is dat de Raad van Rechtspraak in het kader van het Algemeen belang en de Rule of Law onder curatele moet worden gesteld van de GGZ en geen eigen begroting verdiend, want wie weet financieren zij wel de Raadkamer van de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist en Super- Politie-Informant Peter R.de Vries’ of erger.

Wie voor de Rechter verschijnt in Nederland wordt direct confronteer met zijn Strafblad, maar bij corrupte Raad van Rechtspraak en het Parket Generaal en het OM te Den Haag als het gaat om hun Peter R de vries zij zij FF van ‘Wir haben es nicht gewußt’ en ‘dat en dat willen wij graag zou houden’. Maar laten wij ze een handje helpen met de video reportage hierna die 41000 x is bekeken , maar niet door Raad van Rechtspraak en het Parket Generaal en het OM te Den Haag(kuch)  :

Opmerking: A.s maandag zullen de Tap-verslagen met Perswoordvoerder Barbara den Uijl van de Raad voor Rechtspraak en het Parket Generaal en het OM intergaal worden uitgezonden bij Stem vd Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV.

4 antwoorden »

 1. En het zal geschieden, dat allen, die u zien, van u zullen vlieden, en zeggen: Nineve is verwoest; wie zal er klagen over haar? van waar zal ik troosters voor u zoeken?

  gekroond als de sprinkhanen, en uw hoofdmannen als de grote sprinkhanen, die zich op de koude dag in de hagen bevinden, maar wanneer de zon opgaat, vluchten zij weg, en hun plaats is niet bekend waar zij zijn.

  Like

 2. Dit komt er aan voor trix je heb de hebrew vloek ! En je pupet’s krijgen ook van langs met je rusland zo hebben jullie allemaal koningshuizen rusland zijn titels en juwelen gestolen !

  Vanwege de veelheid van de hoererijen van de goedgunstige hoer, de minnares van hekserij, die naties verkoopt door haar hoererijen, en gezinnen door haar hekserij.

  Like

 3. Donderdagavond was Peter R. de Vries’ nieuwe programma De Raadkamer voor het eerst op SBS 6 te zien. Hij is zelf niet ontevreden met de eerste kijkcijfers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.