Rusland

Schaamteloze en gewetenloze VVD ‘Aasgier Stef Blok’ gaat ‘Drama-Tokkie-Komedie-Timmermans’ bij de VN.

(door Andre en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Om over na te denken: Wie is gevaarlijker(Video); De Westerse lijders of ‘Islam-Terreur-Baardmannen’.
Wat is dat toch met Nederlandse Ministers als zij moeten optreden bij de VN, dan verliezen zij alle remmen en schaamte en gaan compleet door het lint met Komedianten ‘Huil- en Drama-Timmermans-Shows’. Gisteren trad de corrupte en altijd liegende VVD Minister ‘Aasgier Stef Blok ‘op bij de VN in het kader van de Westerse ‘Mass-Killer-Elite'(Video) &MSM Massa hysterie tegen Rusland. Wie bedenkt deze goedkoepe anti Rusland bejaarde ‘SBS-6-Riool-Tokkie-Timmermans-Soap- acts’ en voor wie doen ze het .Voor ‘Mad Dog Tump’, de demente Hoerenloper&Kruizengrijper? Voor de CIA van de Gestapo-Martelaar ‘Monster Gina Haspel'( (ran torture site in Thailand )? Voor Merkel de EU Furher, die de Democratische gekozen Puigdemont de cel in smijt (Video)? Voor ‘Boy Macron’ de arbeiders verrader?Voor de ‘Elite-Poen-Duivel’? Andre:” Stef Blok buitenlandse zaken had beter een foto omhoog kunnen houden van PvdA-pedo Wethouder-Brandes (en aanradings-gabbers(Video)) binnenlandse zaken. Wat staat Nederland weer voor lul”.

8 antwoorden »

 1. Door zijn vorige woon beleid heeft ie wel bewezen dat hij er nooit kaas van zal eten?
  Wie zet nou uit om alleen solidair naar andere landen te zijn, is bij mh17 toch ook niet gebeurd?
  Net voor 2wo ging het precies hetzelfde zo ?

  Like

 2. LS…

  Een dubbelspion vraagt erom, om vroeg of laat geliquideerd te worden ! Hoort bij het spel van verraad en smeerlapperij. Maar dat nu ook de Satanische Khazaren Hoer May met haar giftige kop zo tekeer gaat en een wereldoorlog riskeert. Helemaal in de lijn van die andere smeerlap Winston Churchill waarvan ik vroeger dacht dat het een prima gozer was. Hitler. Stalin. Churchill. Benno. Ze geilden allemaal op dood en verderf ! Zo ook Trump, Nethanjahoer. Etc. etc. De lijst is te lang !

  Like

  • PS…

   400.000 Jihadisten die door de USA / Frankrijk/Engeland bewapend zijn krijgen vrijgeleide om vervolgens weer ingezet te worden door May, Trump. Nethanahoer en andere Khazaren ! Putin kom er maar in ! Opruimen die handel !

   Like

 3. Op 25 september 1997 deed Israël een poging om Khalid Mashal, een Hamas-leider in Amman, Jordanië, te doden met een dodelijk zenuwtoxine, levofentanyl. De agenten handelden op bevel van Benjamin Netanyahu en droegen Canadese paspoorten. [25] [26] [27]

  Like

 4. Bevestiging dat het Israel Institute for Biological Research nabij Tel Aviv de componenten van zenuwgaswapens ontving, kwam nadat El Al Flight LY 1862 net buiten Amsterdam op 4 oktober 1992 neerstortte. In april 1998 ontkende Israël opnieuw dat er gevaarlijke chemicaliën aan boord waren geweest, maar in oktober 1998 werd onthuld dat het vliegtuig 10 ton chemicaliën droeg die werden gebruikt in de gevaarlijkste van de bekende zenuwgassen, Sarin. De zending van Solkatronic Chemicals of Morrisville, Pennsylvania naar IIBR was onder licentie van het Amerikaanse ministerie van handel, in tegenstelling tot de Chemical Weapons Convention (CWC) waarbij de VS, maar niet Israël, partij is. [11]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.