VVD

‘VVD- Godfather Rutte’ en zijn ‘Nep en Fop Christelijk-bende’ beroven Geestelijk gehandicapten.Pas op voor Poetin!

( door Jos Swartjes en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3’ wilt dat mensen met een beperking onder het minimum kunnen verdienen(Video), dit is geheel in strijd met het in 2016 geratificeerde VN verdrag voor mensen met een beperking ook inkomen valt onder dit verdrag, ga jullie schamen Rutte III met D66DDR66 ‘Suikeroompje Pechthold’ en vooral de Christelijken Duivelse partijen! Ze gaan dus de ‘PvdA Moorlag-Koppelbaas partij achterna’. Maar past u vooral op voor Poetin is de dagelijkse ‘Hersenspoel-boodschap’ van de Rutte en zijn hysterische dr. Goebbels- MSM&Staats-NOS(video).

Opmerking: Maak vanaf a.s. maandag  Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

16 antwoorden »

 1. En de pensioenpotten zijn ook niet veilig gesteld nu hij weer aan d de macht is, doet me aan lubbers denken, die volgens mijn bescheiden mening nog steeds geen aanvulling verwezenlijkt heeft gedaan en nu hij uit de tijd is en niemand dat herstel aanbrengt?
  Overigens waar blijft henk krol, je hoort gewoon niks?

  Like

 2. Typisch VVD. Stelen van kwetsbare mensen die het toch al verre van gemakkelijk hebben in hun leven en geven aan dikkoppen die toch al zwemmen in het geld. En massa’s landgenoten stemmen op deze vieze partij!

  Like

  • Ik geloof het niet dat er zoveel mensen op de VVD hebben gekozen het merendeel verafschuwt deze misdadigers van de VVD , ik zeg dat het gemanipuleerd is en dat die hele verkiezingen niet deugen !
   Opsluiten die bandieten en de pluk ze wetgeving toepassen op deze maffiaorganisatie !
   Het overgrote deel van de bevolking is voor Wilders en de SP maar die worden weg geserveerd !

   Like

   • Ik snap het ook vaak niet nee, overal hoor je de mensen klagen en zijn er problemen en toch wordt die klote partij steeds de grootste. Het zou zomaar waar kunnen zijn wat je zegt. Verder heb je groot gelijk, ik hoop ook dat deze psychopaten ooit hun verdiende loon krijgen!

    Like

 3. LS…

  Deze Cartoonist is goed maar ik verlang vaak terug naar Gregorius Nekschot want die kon de politici zo goor neerzetten dat de goorheid er vanaf droop ! Wie heeft nog downloads ! (Steve?!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.