Media-Maffia

NRC&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch zweert Trouw aan NATO en Brenninkmeijer,Heil! Dood aan Poetin en de Russen, Heil!

(door Blik op Nosjournaal en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRKremlin: Corrupte& altijd liegende Britse geheime dienst zat mogelijk achter Gifaanval(Video).
De NRC en (PvdA Amsterdam(Video)) is in Duivelse handen van de beruchte, maar tevens duistere ‘Godsdienstwaanzinnige-Maffia Famillie-Brenninkmeijer'(Video) (rijkste Taxfree-familie van Nederland). Je zou maar trouw aan de NATO en de ‘Maffia Familie- Brenninkmeijer’  moeten beloven voor je mag beginnen met ‘slaafs-schrijven’, hoe bizar is dat? NRC doet het: NRC op ‘Russen-Kruistocht- jacht’!!Wist u dat het ‘Vod -NRC’ ( wordt van ellende bijna dagelijks gratis weggegeven voor ingang van Supermarkten en elders) de enige krant in Nederland is, die in haar beginselverklaring heeft opgenomen dat ze principieel ‘Pro-NATO’ en dus anti-Russisch zijn? Hier een reactie op hun laatste propaganda uithaal. Het is weer zover. De ‘Christelijke’- ‘Elitaire-Neo-Nazi-NRC  voor de bejaarde Grachtengordel witte wijn zuipers &Subsidie-vreters (weten zij veel, of juist wel?) heeft een nieuw doelwit gevonden voor haar artikelenserie ‘Russische beïnvloeding’. Dit keer moet De Andere Krant het ontgelden, en ook Novini wordt opnieuw op de korrel genomen.

25 antwoorden »

 1. Waar om zijn nederlanders zo vergeetachtig 9 november 1939 feliciteer Wilhelmina
  hitler dat hij is ontsnap aan de bomaanslag wat zegt dat jullie zijn jullie echt dom dom dom of er is iets niet goed bij jullie ik zou ze het land uitschoppen zonder één rooie cent met de regering er bij.

  Dus begin bij alexander en zijn hele familie !

  Like

  • Prachtig NieuwsToededokie.Ik heb hier een ruwe schets over het Gerafineerde werk van de Chroetsjofisten. omstreeks de jaren vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog ging ene Al Browder Secretaris van de Communistische Party van Amerika die net ontslagen was uit de gevangenis naar Zwitserland nadat hij eerst zijn Partij had omgevormd tot een soort hobby clup, In Zwitserland trof hij een groep Internationale Communisten W.O. de Joegoslavische Commuisten en voerden in hun Communistische partijen het Democratische centralisme in .Dit werd ook in de CPN in ons land ingevoerd.dit was het begin van het einde van de CPN met dank aan Paul de Groot en meerdere. Vervolgens ging men in de Sovjet Unie bezig met het vervalsen van Documenten in het bijzonder de Katyn Documenten. genoemd Close Packet nr 1.dit vervalst Document lag twee jaar in de kluis van Jeltzin vervolgens bracht Gorbatsjov het naar het Centraal Committee van de CPSU waarop het hardop werd voorgelezen. Tot zover.

   Like

 2. @Henk Gerrits,

  Niks Wikipedia, niks CIA. Nergens voor nodig.

  De Sovjets hadden maximaal 300.000 Pools krijgsgevangenen in 1939 (algemeen publiek feit in 1939).

  Dit getal en de slag om Monte Casino in 1944 met het Pools 2e korps in Italië is in principe voldoende om jouw gelijk heel stevig te maken. Kwestie van rekenwerk.

  Goed werk trouwens dat je je in Katyn hebt verdiept.

  Ergens las ik dat Nikita Chroetsjev een spion was, waarschijnlijk van de Rockefeller familie ?

  Richard Nixon was ook een Rockefeller-man.

  Toneelstukje ?

  Like

  • Fantastis Toedeloekie Bedankt Ik zal iets meer vertellen over hoe Katyn mijn interesse wekte.. Via een Politieke kennis werd ik uitgenodigd om deel te nemen in een Politieke discussie over Katyn-Moskouen-meer georganiseerd door Michiel Krielaars Ik bracht 10 punten in er waren 2 Polen en wat Russen ook aanwezig Om het kort te houden Wij wonen Glansrijk en dit had tot gevolg dat ik geblokkeerd werd nadat ik GVD had aangewend na 2x Tevergeefs gevraagd had om een leugen te verwijderen dat ging over iemand die de CPN 1 Mei vergadering had bezocht en zijn treingeld vergoeding niet had teruggekregen Compleet gelogen en die man was er niet eens geweest. Inmiddels heb ik een andere bron erbij gevonden Een Zweedse man die Grover Furr De Ameriekaanse professor over meer Details Ik zet het hier neer. Het is hier te vinden Hier staat zoveel op. https://msuweb.montclair.edu/~furrg/

   Like

   • Katyn-Moskou-en-Meer werd georganiseerd door NRC Handelsblad MichielKrielaars leidde deze discussie Nadat ik geblokkerd was kreeg ik de nazie groeten uit Polen van ProfMichel Korczek het Sieg Heil

    Like

   • Tja, de CPN is geinfiltreerd geweest door chanteerbare personen, dacht ik.
    Dit ging helemaal terug tot aan het begin van het Englandspiel in 1942.

    Overigens, Stalin was geen heilige en ook hij had connecties met Wallstreet, maar na ongeveer 1925, na de dood van Lenin, liep hij een onafhankelijker koers tot ongenoegen van Wallstreet. Wallstreet had namelijk gepland dat Trotzky de macht in de Sovjet-Unie zou overnemen na Lenin, maar dat liep dus helemaal anders.

    Als de Nazi-SS idd verantwoordelijk was voor Katyn in oktober 1941 dan kan dit niet anders zijn dat het in opdracht van Heydrich is gebeurd.

    Heydrich werd zelf vermoord in mei 1942 door zgn. het Tjechische agenten.

    De moord op Heydrich is misschien een nog groter raadsel dan dat van Katyn. Er zijn aanwijzingen dat Heydrich in opdracht van de Amerikaanse en Duitse industriële elite (Krupp en IG Farben) is vermoord, omdat hij uiteindelijk veel te veel wist over de occulte banden tussen de de SS, de Nazi’s, Rockefeller en Wallstreet en teveel zijn eigen weg ging om de invloed van Wallstreet te verkleinen.
    Rockefeller leverde o.a. kerosine voor de Duitse luchtmacht gedurende de hele oorlog via Brazilië en Portugal.

    Het is trouwens vreemd dat Stalin 20.000 Poolse officieren bij Smolensk, d.w.z. relatief heel dicht bij Duitsland, zou hebben doen laten vermoorden.
    Als Stalin echt slim en sluw was (en dat was die) had hij dat veel beter ergens diep in Siberië kunnen doen zonder sporen achter te laten.

    Like

 3. Katein was de executie plaats waar in de Tweede Wereldoorlog Duizenden Poolse officieren werden gexecuteerd door de Duitse SS maar de schuld kregen de Russen ik zoveel bewijs o.a Het Newyork artikel van het Neurenberg proces waarin een Noorse concentratie kap gevangene verklaarde dat Joodse Concentratie kamp gevangenen Documenten moesten vervalsen toen dat klaar was werden deze Joodse gevangenen allemaal doodgescoten. en de enigste overlevende een Poolse officier ertelde aan Dokter Albert Haas in Dachau zijn verhaal dat de Duitsers de executies hadden uitgevoerd en hij zelf zwaargewond in het donker kon ontsnappen. De getuigenis van Walter Schelleerg in Neurenberg bekende dat de SS de executies hadden uitgevoerd en ik heb er nog veel meer waaronder veel inwoners van Katyn die gedwongen werden om te liegen over de waargenomen duitse executies anders zouden ze Worden doodgeschoten Dit is de Moeite waard.Grover Furr een Amerikaanse Professor. https://msuweb.montclair.edu/~furrg/

  Like

  • In dit kleurrijke uniform, ziet hij er uit als een generaal van een Zuid-Amerikaanse bananenrepubliek, maar het kan ook zijn dat hij warm loopt voor de nominatie van Prins Carnaval 2019 ergens in Zuid-Limburg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.