cda

Ex CDA Minister De Jager weg als Bolle en terug als Dunne aan Het Binnenhof.Wanneer volgt Eurlings.

(van onze Oude en nieuwe CDA Ratten redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oude CDA-Rat ‘Gayboy Jan Kees de Jager‘ wordt Graai-directeur van de ‘KPN-Misdaadgroep’.(Video).
De Jager, Rutte en Eurlings behoren tot de beruchte ‘Three- Amigo’s in het Oranje Boven -‘Gay-Graai en Naai-bootje’(Video). Eerst was  De Jager zijn koosnaampje de “Bolle–Graaier” en nu is het de “Dunner–Naaier”. Zo moest de Ex CDA Rat Minister ‘Royal-IOC-Captain Gay –Eurlings’ het veld ruimen al Vrouwenmepper en wie zal het zeggen komt hij nu ook terug, maar dan als Kindermepper. Alles in mogelijk in de corrupte, liederlijke Gevestigde Orde Politiek. De Voormalig oude CDA Rat minister Jan Kees de Jager keert tijdelijk terug aan het “Misdaadcentrum het Binnenhof”. Hij is door CDA staatssecretaris Knops (Binnenlandse Corrupte Zaken) gevraagd om de op handen zijnde renovatie van de Eerste- en Tweede Kamer in de gaten te houden (kuch) zodat het geld dat aan de strijkstok blijft hangen wel bij de juiste (CDA&VVD)-mensen in de zakken verdwijnt.

 

Is de Jager aan de Speed of heeft een een pakt met de Duivel. Hoe kan een normaal mens anders 50 kg afvallen binnen een paar maanden.

 

De Jager gaat een corrupte misdaadgroep leiden waarin de gebruikers van Het Binnenhof-gebouwen vertegenwoordigd zijn. Zij zullen de verbouwing op de voet volgen en kijken of alles wel goed gaat en we weten nu al dat ze de begroting met vele miljoenen gaan overschrijden net als bij het Paleis den Bosch van ‘Taxfree-Graai King Willem’. De renovatie van Het Binnenhof-misdaad-“Metoo-complex(Video) gaat in de zomer van 2020 van start en duurt vijfenhalf jaar en dus kunnen we die ‘Bolle-Graaier’, nu die Dunne-Naaier De Jager regelmachtig in het zonneligstoel met Parasol en wat Schandknapen in Matrozen pakjes die hem voorzien van versnappingen speed pillen op het Binnenhof aantreffen.In die tijd zitten de Tweede Kamer, de Eerste Kamer, de Raad van State en het extreem corrupte ministerie van Algemene Zaken van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ in andere gebouwen in Den Haag, maar het merendeel hoort gewoon thuis in de cel en/of een Tbs-inrichting

Lekkende daken en Corrupte gebruikers.
De renovatie is nodig om grote gebreken te herstellen. Het gaat onder andere om lekkende daken, houtrot en het oplappen van technische installaties, zoals liften.De terugkeer van De Jager is opmerkelijk. Eerder leek hij Het Binnenhof permanent de rug te hebben toegekeerd. Zijn corrupte en liederlijke partijgenoot Knops heeft hem nu toch weten over te halen om terug te keren voor een fikse som geld dat dik in de miljoenen loopt.De oud-minister is tegenwoordig financieel ‘Graai&Naai- Topman’ van ‘KPN Misdaadgroep’. Het is niet helemaal duidelijk hoe hij die twee ‘Top Graai- en Naai-banen’ kan combineren, maar wie doet dat ‘Nep en Fop Christelijk-CDA-Tuig van ‘Censuur-Lord Buma’ wat, zolang ze samen in de pluk de armen en zieken crime zitten(Video) met ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’(Video) !

18 antwoorden »

 1. joop van de ende is homo met een dubbelleven,dus zgn getrouwd, bewijs hebben we joop en niet zeggen dan dat jaq dacona homefiel is terwijl ze je zelf een lange homo bent.

  Like

 2. Bij John de Mol denk je aan rotzooi The Voice of Holland of flop Utopia, maar niet aan zijn vrouw. Heeft hij eigenlijk wel een vrouw?

  Het antwoord is: nee. De 62-jarige mediamagnaat is al 30 jaar en langer gelukkig in de homo liefde, maar zijn nep vrouw Els zie je niet vaak. Onlangs echter wel; toen verschenen John en nep Els samen op de rode loper van pulp prijzengala De TV-Beelden.
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/zien-dit-is-de-vrouw-van-john-de-mol/ar-AAvhrF1?li=AAazPsO&ocid=spartandhp&fullscreen=true#image=2

  Like

  • A trans woman is a woman who was assigned male at birth. The label of transgender woman is not always interchangeable with that of transsexual woman, although the two labels are often used in this manner. Transgender is an umbrella term that includes different types of gender variant people (including transsexual …

   Like

 3. ROTTERDAM – Raadsleden van grote steden moeten 500 euro extra per maand voor hun werkzaamheden krijgen. Dat zegt burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterd

  Nu nog krijgen raadsleden in gemeenten met 375.001 inwoners of meer ruim 2300 euro bruto. Dat moet in het voorstel Aboutaleb naar 2800 euro bruto gaan.

  „Officieel is raadslid een nevenfunctie, maar dat is echt onzin”, zegt Aboutaleb die vrijdag in het AD pleitte voor zo’n verhoging. „In de praktijk neemt het raadswerk drie tot vier dagen in beslag” , zegt hij in een toelichting op het interview.
  Nationale discussie
  Aboutaleb wil een nationale discussie over de vergoeding. „De afgelopen jaren zijn veel verantwoordelijkheden naar de gemeente verlegd. Dat betekent ook veel meer werk voor raadsleden. Bovendien worden de raadsfracties steeds kleiner en komt er dus per lid meer werk.”
  De raadsvergoeding is afhankelijk van het aantal inwoners van de stad. In het voorstel van Aboutaleb gaat het dan om Amsterdam, Rotterdam en Den Haag,

  Dan doet er maar een kranten wijk bij smorgen heel vroeg ,dat moet jan met de pet ook als ze geld te kort hebben.

  Like

 4. In mei 2011 vertelde De Jager in een interview met De Telegraaf dat hij een vriend heeft. Naast Gerda Verburg en Joop Wijn is hij hiermee de veertigste CDA-minister die openlijk voor zijn homo(pedo)seksualiteit uitkomt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.