Peter R de Vries

‘Joker Peter R. de Vries’ past Onderwereld bijnamen van zijn gasten ‘Christelijk’ aan in zijn ‘Judas-Raadkamer’.

(van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIR-Nadat wij aflopen week de Raad voor rechtspraak( ‘Groupie Barbara den Uijl’ van De Vries) en het Parket-Generaal van Bolhaar( Beschermheer van de Vries in zijn hoedanigheid als Super-Politie-informant) en het OM Den Haag telefonisch om opheldering (Video) hebben gevraagd wie toestemming had geven dat leden van de Gerechtelijke macht hun medewerking geven aan de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’( Raad van rechtspraak erkende dat hij een Maffiajournalist(loopjongen) van Bruinsma was, maar een tweede kans verdient,LOL!  De werkelijke reden was dat hij toen ook al voor de politie werkte!). En of zij geen bezwaar hadden tegen het feit dat ‘Joker Peter R. de Vries’ zijn gasten van de gerechtelijke macht van Onderwereld bijnamen voorziet als ‘Killer Queen’ (Video) heeft De Vries ‘Nep en Fop-Christelijke’ maatregelen genomen en een ander ‘Showbizz-Riool-Outfit’.

De’ Judas-Raadkamer’ van Peter R. de Vries doorbreekt het Geheim wie met en voor hem werken(video)

 

Rechts Orde geschokt door “De Joker Peter R. de Vries” en zijn gerechtelijke misdaadbende met ‘Killer Queen-Rechter de Waele’.

Na dit belrondje van ons heeft De Vries Onderwereld bijnamen van zijn corrupte en mediageile en domme gasten enigszins aangepast. Hij gaat nu een Apel doen om de Christelijke bejaarde kijkers te lokken. Zo is de bijnaam van OvJ. Wouter de Bos “altijd trefzeker “verandert in ‘Prediker van het Recht’ en is de bijnaam “Hartenvrouw” van zijn ‘Politiesletje ’ verandert in “Apostel van de handhaving”. Ook zijn kleding had De Vries aangepast. Sinds wij hem hadden gekwalificeerd als Thee Joker. Hij zat er nu bij gekleed als “De Joker”. Tevens was zijn vaste Rechter domme Nienke de Waele de ‘Killer Queen’ opeens exit. Zit zij in een Psychiatrische inrichting? Over de inhoud valt niks zinnig te berichten, want die is te gênant van woorden. Maar uit het oogpunt van Algemeen belang leggen wij vast voor de record welke corrupte lieden gasten zijn in de ‘Judas-VerRaadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’, zodat burgers weten als zij voor de Rechter moeten verschijnen wie zij voor hun hebben(Video) en ze kunnen Wraken. Deze keer zat er naast de vaste OvJ ‘Wouter Bos-Bord voor zijn Kop’ en de Vries zijn vaste ‘Politiesletje Monique Mos’ mediageile en domme advocaat ‘Nico Meijering altijd levenslang’ en De Vries zijn ‘RTL- Riool Boulevard-‘Gabber in crime’ ‘John van den Heuvel- Media huurmoordenaar’ heet opeens de ‘Hogepriester van de misdaadjournalistiek’, Halleluja, Praise The Lord Joker.

‘Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(video).

De advocaten van Willem Holleeder zouden er goed aan doen om nader onderzoek te doen naar de zaaks OvJ’s en Rechters of die ook niet op de nominatie staan om als gasten te gaan optreden en/of duistere banden hebben met de Rechters en/of OvJ’s, die optreden in de Raadkamer. Dat zou een reden zijn tot Wraking(Video). Temeer De Vries eerdaags 2 dagen namens Justitie( voor Ovj .Wouter Bos?) moet gaan getuigen tegen Holleeder. En het moet wel heel raar lopen dat hij niet betrapt wordt op meineed, gezien de hoeveel kwaadaardige leugens hij de afgelopen jaren over Holleeder heeft gespuid. Wij wijzen u in dit verband alleen op het feit dat Peter R. de Vries en zijn toenmalige Swingers-echtgenote Jaqcueline Video) in een bepaalde periode bijna dagelijks uit eten was in de duurste restaurants op de kosten van het ‘Muzikale -echtpaar Hakkelaar en toen nog Mr. Astrid Holleeder'(Video). Was dat misschien ook voor Herman Bolhaar. Allemaal vragen voor de advocaten van Willem Holleeder.

Opmerking: A.s. maandag kunt u bij Stem van de Straat-Amstetrdam-Noir/SaltoTV het ronduit verbijsterende en lachwekkende Tap-verslag horen waar Zembla rode oortjes van zou krijgen inzake de Raad voor Rechtspraak, Parket Generaal( corrupte Voorzitter College procureurs generaal Herman Bolhaar) en OM Den Haag.

7 antwoorden »

 1. Peter Racefiets de Vries is niet zo tevreden met de kijkcijfers van zijn nieuwe pulp SBS 6-programma De Raadkamer. Dat liet de misdaadjournalist vrijdagavond weten in RTL Boulevard. De Vries begon zijn live talkshow donderdagavond met 548.000 kijkers (9 procent). Alhoewel hij weet dat dat voor SBS 6 best een lage score is, had hij zelf wel wat meer verwacht. “De kijkcijfers waren voor SBS-begrippen helemaal verkeerd, maar ik had toch stiekem gehoopt dat ze iets hoger waren“, laat hij weten.
  De televisieonpersoonlijkheid blijft echter optimistisch. “Aan de andere kant is dit een heel mooi startpunt om vanuit te gaan dalen.”

  Like

 2. 302.000 zgn kijkers gisteravond voor de raadkamer,programma vet fit met pot irene moors met der ivf jong moest naar drie keer uitzenden met deze kijkcijfers van de buis af.

  Like

  • Voor Vet Fit werken de onbekende Nederlanders 100 dagen lang aan een ‘fittere en strakkere versie van zichzelf’. Het programma was de afgelopen drie weken op dinsdagavond te zien en trok achtereenvolgens 348.000, 242.000 en 312.000 kijkers. ‘Te weinig’, aldus de zender.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.