poetin

Rutte:Code Rood Gifaanval op Nederland door Poetin.

( van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Giftige Rutte’ en zijn loopjongens de Staats-NOS: “Voor schuld van Russen is geen bewijs nodig”(Video).
Bij Terneuzen is de giftige stof GenX in het oppervlaktewater terechtgekomen. De AVID van DDR ‘D66- Bilderberg-Statsie-Jokvrouw-Olongren‘  en de NATO en de Britse geheimedienst en hun Boss de CIA (Deep State en grootste Drugsdealer van de Wereld(Video) ) weten zeker zonder bewijs dat de Russen ook weer achter deze Gif aanval zitten.De corrupte NRC Hoofdredacteur Peter Vandermeersch is het weer eens met de AIVD en de NATO(Video). Rutte en de Staats-NOS en de Staats-BBC en CNN CIA  zijn het er ook mee eens. Daarom begint Waterschap Scheldestromen een ‘Doofpot-onderzoek’. Alleen het Kremlin is het er niet mee eens:” Corrupte & altijd liegende Britse geheime dienst zat mogelijk achter Gifaanval.“( Video)  GenX-stoffen worden gebruikt bij het maken van teflon. Wie er heel veel van binnenkrijgt krijgt gezondheidsklachten, zoals o.a. dat zijn denkvermogen zwaar wordt aangaat. Dat verklaar misschien het feit dat de bewoners van Terneuzen en omstreken al jaren stemmen op het CDA ,CU en de VVD.

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn ‘Godfather Rutte‘. Total ‘Maffia-Waste -Management Services’ van  Samsom.
Hierna legt de altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de VVD Misdaadgroep mede namens ‘Mad Dog Trump’ en Liar-May uit waarom bij deze Gifaanvalen altijd Poetin en de Russen schuldig zijn:

Wilders wil Vrede met Rusland en wordt gekielhaald door het NSB gedeelte van de Tweede Kamer(Video).
GenX zit onder meer in het afvalwater van Indaver een vage firma die weer eigendom is van een eveneens vage ‘Maffia-Witwas-Bedrijf Katoen -Natia SA‘, een misdadige afvalverwerker in het havengebied van Terneuzen, die miljoenen aan subsidies binnensleept. Het is niet duidelijk of de ‘PvdA- Arbeiders Verrader-Samsom’ van de ‘Moorlag-Koppelbaas & Maffia-Breninkmeijer-partij’ hier ook iets mee van doen heeft. Het afvalwater gaat met een speciale leiding rechtstreeks naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie een paar kilometer verderop (kuch). In die leiding is onlangs een lek geweest, en daardoor is er t- GenX vrijgekomen. Als dat zo is en dat is al jaren zo, zit het misschien in enkele slootjes, in de buurt van de ingang van de Westerscheldetunnel. De Westerschelde zelf en het Kanaal van Gent naar Terneuzen zijn volgens het corrupte en liegende waterschap niet getroffen. Het waterschap kon verder geen commentaar geven want zij hadden een ‘Mega-Feest’ op kosten van de vergiftigde mensen.Het corrupte ‘Graai en Naai- waterschap’,de regionale blinde milieudienst, de vergiftigde gemeente Terneuzen en Rijkswaterstaat kijken na het ‘Doofpot-onderzoek’ of er maatregelen moeten worden genomen(kuch).Het lek heeft geen gevolgen voor het drinkwater(kuch). Dat komt ergens anders vandaan en dat moet dan van Poetin zijn en dan is niet veilig, benadrukt het liegende Waterschap.

Maak a.s. maandag Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .

5 antwoorden »

  • Er schijnen ook voor het eerst in lange tijd meer optimisten dan pessimisten in ons land te zijn. Waarschijnlijk heeft men alleen mensen uit het Gooi ondervraagd.

   Like

 1. Met Uber Gifbelt Neelie Kroes, Opstelten & Pronk heb je als land geen vijanden meer nodig

  Zie 2Doc Neder Land Beerput
  Diepgaand onderzoek naar milieucriminaliteit in Nederland. Milieurechercheurs vertellen in de documentaire ‘Beerput Nederland’ hoe frauduleuze afvalbedrijven al decennialang ongestoord hun gang kunnen gaan.

  Eind 2016 staat een Nederlandse inzamelaar van scheepsafvalstoffen voor de rechter. Hij wordt ervan verdacht 30 miljoen liter giftig afvalwater uit Angola illegaal naar Nederland te hebben laten verschepen en te hebben gesjoemeld met transportdocumenten. Op papier is de giftige substantie keurig verwerkt, maar het gros van de betrokken afvalverwerkers kan volgens het strafdossier niet goed uitleggen wat ze met het afval hebben gedaan. De politie vermoedt dat een groot deel in het milieu is beland, wellicht ook in het IJ in Amsterdam. https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2017/december/beerput-nederland.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.