Elitaire Misdaad

Dictator Sisi van Egypte krijgt weer 97 procent van stemmen.Trump en de ‘EU-Elite’ hebben hem al gefeliciteerd.

(van onze ‘Internationale -Massamoordende-  Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Egypt and Sisi: Torture Epidemic May Be Crime Against Humanity. Egypt Under al-Sisi: The Republic of Dread.
De Egyptische Dictator Abdel Fattah al-Sisi heeft zoals verwacht de ‘Nep en Fop- Presidentsverkiezing’ in zijn land gewonnen. Hij kreeg volgens de corrupte ‘Sisi-kiescommissie’ ongeveer 97 procent van de stemmen, hetzelfde percentage waarmee hij in 2014 de verkiezingen won.Wat een ongelofelijk toeval, niet dan? Deze keer horen wij de Westerse leiders en hun corrupte ‘dr. Goebbels-MSM’ niet krijsen dat Poetin deze verkiezingen beinvloed heeft(Video) en dat is logisch, want dat is de CIA namens de ‘US-Killer-Elite(Video). Als ‘Capo di tutti capi Poetin’ met grofweg  80 procent de verziekingen wint, zijn er geen vrije verkiezingen geweest volgens EU en US Elite, maar als Sisi weer voor de tweede keer met exact de zelfde uitslag als de vorige keer weer de Verkiezingen wint feliciteren zij hem. De ‘Massamoordenaar Sisi’ gold als de gedoodverfde winnaar van de verkiezing, omdat alle serieuze uitdagers in de cel waren gesmeten en zwaar bedreigd met de dood en dus afgehaakt en vele van hen gevlucht naar het buitenland. De enige overgebleven tegenkandidaat, Moussa Mustafa Moussa, is zelf een corrupte loopjongen van Sisi. Hij kreeg uiteindelijk circa 3 procent van de stemmen van Sisi en de CIA.De meeste van de circa 59 miljoen stemgerechtigden besloten angstig met honger thuis te blijven. De opkomst bedroegen volgens de Dictator 41 procent( bijna net zo weinig als bij de Amsterdamse Gemeenteraad verkiezingen(Video) en viel daarmee lager uit dan in 2014. De zittende ‘Massamoordende-Dictator Sisi’ loog dat hij liever meer tegenkandidaten te hebben gehad. De toenmalig legerleider en ‘CIA-Trol- Sisi'(Video) had in 2013 de democratisch gekozen president Mohamed Mursi opzij geschoven met hulp van  zijn  CIA, de Britse geheime dienst en Saoudie Arabië(Video) en die zucht sindsdien zonder een eerlijk proces in de cel . Dictator Sisi was zeg maar op een vergelijkbare wijze aan de macht gekomen als de ‘CIA-Trol-President Porosjenko in de Oekraïne'(Video).

 

9 antwoorden »

  1. De paas eieren in het Vaticaan lagen dit jaar behoorlijk zwaar op de maag. “De hel bestaat niet” aldus Paus Francis in la Repubblica. Terwijl de paus bij een aantal Moslims de voeten waste, vielen in de Sint Pieter complete stukken plijsterwerk van de fresco’s van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel naar beneden, die o.a. de strijd tussen hel en hemel afbeelden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.