VVD

VVD maakt alles kapot wat het gewone Volk Lief is met ‘Judas-hulp’ van het CDA, D66 en CU.

 (door Kris en Frits ten Hove en ondersteunt door onze Stem vd Straat(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIRMet ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
Mijn aversie tegen ‘Giftige Rutte’ en zijn VVD-Misdaadgroep(Video) groeit met de dag. Ik snap niet dat mensen nog op deze partij stemmen. Maakt echt alles kapot wat je lief is: de sociale zekerheid, de rechten voor gehandicapten(Video), de zorg. Het is vast makkelijk stemmen als je het niet nodig hebt. Totdat het te laat is. Ten Hove: Velen houden zich rustig, doen hun ogen dicht en denken zo zelf niet gezien te worden bij de volgende ronde, als de VVD-misdaadgroep een nieuwe zwake groep gaat aanpakken om lonen te verlagen, belastingen(BTW op voedsel) te verhogen, etc. Ze beseffen nog niet dat ze wel degelijk aan de beurt gaan komen.

16 antwoorden »

 1. Niet te druk om maken , slecht voor je hart, aan stress overlijden de meeste mensen gewoon de lak overal aan hebben en gewoon crimineel worden.
  Je weet toch…….. het gaat allemaal om de doekoe

  Like

 2. Iedereen kan zien dat die CDA-Fop-Buma met zijn fop-carnavalsneus een fop-Christen is.

  Pechtold is een genetisch gemanipuleerde augurk zonder ballen en Segers is bang voor duivel en bang voor zijn wijf, en doet daarom iedere zondag in de kerk een duit in het zakje….

  Dan is het natuurlijk vrij spel voor liegende trollen als Rutte, Rukke en Gordon.

  Like

 3. Ik snap ook niet dat zoveel mensen stemmen op deze walgelijke “partij”. Niet alleen omdat ze asociaal beleid bedenken en uitvoeren, maar ook vanwege alle corruptieschandalen bij dit enge clubje. Maakt al die wangedrochten die VVD stemmen kennelijk niks uit!

  Like

 4. hij is het slaafje van beatrix en alexander hij pas voor hun bilderberg en hun gestolen geld
  want, van adel zijn ze niet maar wanneer staat de bevolking van nederland op wanneer worden jullie moe van dit zooitje of zijn jullie doof en blind tegelijk waar zijn jullie militaire mannen
  die de hele koningshuis en regering kan afzettten geen moeder die het tot jullie hersen kan brengen kunnen jullie meer verdragen was het een zwarte man die jullie onder duim kon houden wisten jullie het allemaal . Dus jullie zijn de fallen angels kinderen en jullie komen jullie zelf tegen dat staat dus vast !

  En doe wat aan de homo’s in jullie land dat breng alleen maar verderf of is het jullie niet op gevallen niets belet jullie !

  Like

 5. Peter r de vries 21 maart

  Voor het slecht bekeken tv-programma De Raadkamer zoek ik
  mensen die aangifte hebben gedaan van een misdrijf en de dader (naam, foto etc.) op een presenteerblaadje hebben aangeboden, maar waar politie/OM desondanks niets mee heeft gedaan…. Schrijf naar: deraadkamer@talpa.tv

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.