Peter R de Vries

“Deep State”:Waarom mag Peter R. de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen.

Open brief. Per mail: cie.jv@tweedekamer.nl , p.vmeenen@tweedekamer.nl, f.futselaar@tweedekamer.nl, i.nijhuis@minvenj.nl., y.wiggers@minvenj.nl

Amsterdam, 3 april 2018

Inzake, Rechtstaat en Rule of Law en het aanzien van de Gerechtelijke macht en de Politie, die in de corrupte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker-Peter R. de Vries’ voorzien worden van ‘Onderwereld – en andere bizarre Bijnamen’.

Geachte Minister van Justitie Grapperhaus, Leden van Vaste commissie Justitie en Veiligheid,
Wij geven deze week aandacht bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: “Killer-King’ &‘Deep State-Bolhaar’ Leveranciers van corrupte en liegende Lynch Rechters en Ovj’s aan Peter R.de Vries(Video)”aan het feit dat uw Gerechtelijke macht en uw Politie met toestemming van de Raad van Rechtspraak, het OM te Den Haag en het Parket Generaal worden neergezet als Onderwereld en/of bizarre (domme, mediageile)corrupte figuren. U stelt altijd trots dat Nederland één van de beste Rechtstaten ter Wereld is. Wij verzoeken u en de leden van de Vaste commissie Justitie en Veiligheid in het licht van uw uitspraak dat Nederland de beste Rechtstaat ter wereld is bij deze om uw commentaar op onze TV uitzending en de openbaarmaking op Youtube en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir in deze en/of u het ook goedkeurt dat De Vries uw gerechtelijke en politie ambtenaren belachelijk maakt en neerzet als ( domme) ‘Volkse -Tokkie-Onderwereld Figuren’.

Rechts Orde geschokt door “De Joker Peter R. de Vries” en zijn gerechtelijke misdaadbende met ‘Killer Queen-Rechter de Waele’(Video).

 

Joker Peter R. de Vries’ past Onderwereld bijnamen van zijn gasten ‘Christelijk’ aan in zijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).

 

Raad voor Rechtspraak heeft eigen ‘Peter R.de Vries -Killer -Queen Rechters-Raadkamer’ en wil nu ook een eigen begroting(Video).

Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder& Sonja met Peter neukte en Astrid met Hakkelaar(Video).

 

En daarnaast of u het ook goedkeurt dat De Vries uw gerechtelijke Hoge ambtenaren Rechters Nienke de Waele. J. Moors en Ovj. Wouter Bos op Landelijke TV- SBS-Riool-sensationeel neerzet als ‘Onderwereld Figuren ’ in zijn Raadkamer en afwisselend voorziet van andere bizarre ‘Tokkie- bijnamen’.Bovendien stelde mevr.  Barbara den Uijl van de Raad voor rechtspraak in onze reportage dat zij daar geen maatregelen tegen zouden nemen, zoals het eisen van de Vries dat die kwalificaties alsnog worden verwijdert, hetgeen een ieder kan doen die van mening is dat hij lasterlijk en smadelijk wordt neergezet door De Vries op TV M.a.w. zij blijft het goedkeuren.
De Hoge Justitie ambtenaren bekennen op Tap: Bolhaar levert Rechters en OvJ.’s aan Peter R. de Vries om door hem te worden neergezet als ‘Killer Queen‘s’(Video).

Daarnaast stelde mevr.  Barbara den Uijl dat zij alleen de beslissing heeft genomen tot medewerking aan de rechtens vastgestelde Maffiajournalist Peter R. de Vries en dat u, de Minister daar geen zeggenschap over heeft en er niets vanaf weet en het ook niet hoeft te weten. Bovendien noemde mevr. Den Uijl De Vries een integer en gerenommeerd journalist, hetgeen in strijdt is met de feiten van Algemene bekendheid ter zake en veel gerechtelijke uitspraken. Zij kwam op ons over als een van de verwarde Groupie en/of  Gangstersletjes van De Vries. Deze bizarre gedragingen van mevr. Den Uijl duiden op corruptie en/of dat zij totaal niet capabel is voor haar functie en/of kennelijk wordt misbruikt door De Vries en zijn criminele productie kompanen. Het zou ons niet verbazen dat De Vries &Co haar heeft omgekocht met een natte vinger, dan wel een ranzig ‘Riool-baantje’ (vals) heeft aangeboden, zoals kennelijk het geval met de ‘Amsterdamse&AVROTROS-Politiewoordvoerder Ellie Lust'(Video) in de Pulp-media-maffia. Hoe het ook zij het voorgaande en de bizarre uitlatingen van mevr. Den Uijl in deze zou in het kader van het aanzien van de gerechtelijke macht en de Rule of Law en de Rechtstaat nader onderzocht moeten worden door bijv. de Rijksrecherche en/of u en/of de Vaste commissie Justitie en Veiligheid en/of de FIOD en/of de GGZ.

In afwachting van uw antwoord,

Hoogachtend,

‘Underground Presentator’ van de Stem van de Straat ing S.K.A. Brown

Opmerking: U kunt hier de betreffende uitzending zien bij Salto TV on demand.

Noot: Waarom Irene wel en Peter R niet van de buis vraagt Mediacoutrant zich af. Zij stellen omdat De Vries een speciale(dierbare)vriend is van ‘Maffiabos John de Mol’ en dat klopt. Maar wel anders dan wat de Mediacourant stelt. Peter R. de Vries heeft namelijk als stiekeme bemiddelaar opgetreden tussen John de Mol en de ‘Maffia-Bruinsmagroep’, toen De Mol op het punt stond failliet te gaan in de jaren ‘80.De Vries heeft toen voor De Mol geregeld dat hij een miljoen gld zwart kreeg van de Maffia-Bruinsmagroep(Video) en zodoende van faillissement was gered. Bart Middelburg van Het Parool heeft daar toen een artikel aangewijd wat uit eindelijk resulteerde in het “De Vries /Parool/Bruinsma Arrest”. Sindsdien heeft De Vries en De Mol wat men in Volks Onderwereld- kringen noemt een(Duister) verbond voor het leven. Als De Vries praat is John exit (Fiod) en als John praat is De Vries exit uit de media. En vergeet vooral niet in dit verband dat De Vries toen al een informant van bepaalde corrupte Justitie ( Herman Bolhaar, Teeven) en/of Politie was en dus altijd een ‘dubbel-Judas-rol ‘heeft gespeeld. En vandaar dat o.a. Rechters en OvJ’s en Politie meewerken aan zijn ‘Judas-Raadkamer als’ beloning voor zijn jarenlange informanten werk bij nagenoeg alle Hollandse Misdaadgroepen, zoals die van Klaas Bruisma, Sam Klepper en Johnny Mirremet , Cor van Hout, Willem Holleeder, etc.

11 antwoorden »

 1. Het is waar dat de zogenoemde Deep State ook in Nederland aan het huishouden is. Het is de schaduwmacht die zich achter de regering bevindt.

  Like

 2. Dit vond ik een hele leuke uitzending , met een frisse blik het nieuws tegen het licht houden.
  Joke moest erg om je lachen 10 kg op naar de gymzaal en zwembad, succes

  Like

 3. Elli lust wel een vrouwtje,de politiewoordvoerder kreeg een eigen programma nadat ze faam verwierf met haar deelname aan Wie is de Mol? in 2016. Ze was al bekend met het medium door haar werk als politiewoordvoerder in Opsporing Verzocht. Maar nu heeft ze steeds meer ambities,want ze wil ook wel een grote homo villa. Zo liet ze laatst weten het best gaaf te vinden om een programma als Wie is de Mol en in welke hol te willen presenteren.

  Like

 4. ivf jong Johnny de Mol vindt het “heel gaaf” dat hij nu met zijn nep vader kan vergaderen over zijn werk. De presentator maakte onlangs bekend van RTL naar SBS te gaan. “Ongelofelijk waar hij zich nog druk om maakt(lage kijkcijfers van peter de vries), waar hij zich nog hard voor maakt.”

  Like

 5. die homo john de mol moet eigen geld neerleggen om de raadkamer op tv te houden ,want heeft heel weinig kijkers voor Johanna de mol,want die moet op zijn minst een miljoen kijkers hebben voordat het wat oplevert met reclame.dus onder de miljoen kijkers verlies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.