cda

Onleefbare CDA Minister IJdeltuit De Jonge veegt zijn ‘Christelijk’ vol gevreten Gat af met arme sloebers.

( van onze Duivelse CDA redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De ex Onleefbaar CDA Wethouder (Video) en tegenwoordige CDA Minister met’ IJdeltuit-schoenen’ van ver over de duizend euro weigert de privacy van mensen in de bijstand te beschermen. Hadden we anders verwacht van die ‘Onleefbare-Duivel’? De Corrupte en onmenselijke Duivelse Minister van Volksgezondheid, Welzijn voor de Rijken en geen Sport voor de armen  ‘IJdeltuit-Hugo de Jonge’ ( ijdelheid. Het wordt beschouwd als de ergste van de zeven zonden) ziet er geen heil in om aanvullende regels op te stellen voor gemeenten op gebied van privacy-waarborging binnen het (a)-sociaal domein.

Zelfredzaamheidsmatrices
Dat bralt De Jonge in een reactie op Kamervragen gesteld door Maarten Hijink en Nine Kooiman (beiden SP). Zij stelden vragen naar aanleiding van onderzoek door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) naar de registratie van persoonsgegevens bij het opstellen van zelfredzaamheidsmatrices door de gemeenten Nijmegen en Zaanstad. Uit dat onderzoek bleek dat beide gemeenten bij het beoordelen van hulpvragen irrelevante gegevens registreerden over de medische achtergrond en het strafrechtelijk verleden van cliënten.
Meer Lezen.

3 antwoorden »

  1. Het is echter nog afwachten of uit die onzinnige vertoningen nog bestuurstalent ontspruit?
    Of niks als prietpraat zoals die bij bonus bij banken en tot overmaat van ramp weer leidt tot hetzelfde debacle?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.